Premijer Liga 2012/2013

1. Šta omaši Persi LOL.

2. Al pljušte golovi, ovi nisu normalni...

3. Liverpul lijepo odigrao danas. Imali dosta šansi, al dosta i jedan gol, na kraju.
    Lukas se vratio, to se odmah vidi na terenu.

4. Slažem se, Lukas je bio odličan danas.

5. http://www.mtnfootball.com/content/Rafa-out.jpg

Бенитез сјебао Интера, саће и Челсија.... МРШТЕ НАЗАД У ЛИВЕРПУЛА ГОМНО ЈЕДНО!!!! И он и онај ко отера' Ди Матеа....

6. klasicna Celsi gomna. 2 UTAKMICE, MRS NAPOLJE!!!11

7. Брате Седе, 'тедох да те опет мало турирам за Хејсел јер се палите на то к'о ломача инквизиције, ал' ај бићу озбиљан.... Игра - мртвило, Сити да узмем као олакшавајућу околност (јеби га, Сити је Сити и владајући су прваци је л'?), али против Фулама и Вест Хема узети само 1 бод и то се још Чекићари спрдали у другом полувремену је последица ужасно лошег вођења екипе. Да не спомињем да лик одвојено држи састанке за Шпанце и за остатак тима.... А и све да је Бенитез имао све три победе по 5-0 и да их има до краја сезоне, лик је јебено непожељан на Стамфорд Бриџу.... А и питај Интеристе шта мисле о њему....

8. Opaaaaa!!!
    U medjuvremenu penalti kik :BA! GOOOL!!!

9. Ja ne verujem da je Figeroa za ono dobio crveni karton. Pitanje da li je ono penal, a ne crveni. Upropastio utakmicu sudija :)

10. I ja mislim da nije bio crveni, za penal baš i nisam siguran.

11. Naleteo sam sad na ovo dok sam gledao svoje slike, pa sam rešio da se iskurčim:
    http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/59872_1645837146511_4205805_n.jpg
    Vengerov potpis pičkeeeeee. Zato i podržavam čoveka između ostalog lololo.

12. Na šta ti se ovo potpisao? WC papir?

13. Tiket jebo te otac ćoravi. Navatali ga ortak i ja kod Hajata negde kad je igrao Arsenal sa Partizanom, kojih je to 300m sprinta bilo da ga stignemo lolol.

14. Blago tebi! :) Kako ste se dogovorili kod koga će biti tiket?

15. Meni na moj tiket, njemu na njegov. :) Prijatan čovek, nasmejao se lepo, ja prozborio reč-dve na francuskom sa njim i narednih nedelju dana bio nasmejan.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.