Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Da, onda svi igrači koji napuste neki klub su neljudi, šta ? I to svi gore navedeni nikad ništa nisu osvojili (bukvalno), osim Fabregasa koji je imao titulu prvaka evrope sa Španijom. Svaki od gore navednih ima svoju priču, ali recimo RvP ima 30 godina i takva jedna napadačina da osvoji samo jebeni Fa kup, pa nećemo tako rodjače. I taj isti RvP je gledao kako odlazi Anri i osvaja ligu šampiona, odlazi Fabregas isto, odlazi Nasri osvaja ligu i sad od treba da bude čovek i ostane ?
Da nisu prodali polovinu igrača Barsi i Sitiju,sad bi bili 2-3
ovako navijači mogu samo da osuđuju Vengera
Po meni je dobar trener,ali mislim da im treba neko nov,mlađi
Nemaš ti tu šta. Čovek je od tebe napravio igrača kakav jesi, da nije njega bilo ti ne bi bio tu. Ima da mu pokažeš zahvalnost i pustiš ga da odradi ono što je zamislio. On je hteo da napravi mlad tim, u kojem će svi zajedno da sazrevaju i da posle jebu mame, ali džaba kad je pola njih otišlo posle 2-3 sezone jer im je zinulo dupe za pare i slavu. Da su svi oni ostali tu dok se to nije desilo, Arsenal bi već pretprošle godine uzeo nešto.
bla,bla,bla ...
Nemoj da ja počnem da pričam o Arsenalu,pa nikad ne bi bilo kraja.
Nije stvar uvek i u trofejima
Mislim jebi ga, ne možeš ti odma da napraviš tim koji će iste sezone da osvoji neki trofej, osim ako nisi pun kao Siti, mada je i njima trebalo par sezona.
Blabla, pričao sam sa Englezima o fenomenu Arsenala i ovi 'pravi' navijači se slažu sa mnom.
Baš mi drago zbog Andersona. Sjajan igrač,uništile ga povrede. A i ova odbrana Redinga, k'o Čukina. I Evans kod prvog, vraća nazad loptu kao petlić.
Ček sad ti si dužan da ostaneš u klubu ako te taj klub kupio sa 18 ili koliko već.
Nije se tu pravio tim, tu se stvorio sistem u kom se kupuju mladi igrači za male pare i kad se ubaci u prvi tim lakše se uklapaju jer su prošli neko vreme u omladincima. Ako se ne uklopi opet se može prodati za lepe pare jer je poteko iz kvalitetne škole a ako se uklopi do jaja, opet se može prodati za enormnu količinu novca a ovamo čeka zamena u omladincima i sve tako redom. Nemoguće da su svi počev od sezone kad su otišli igrači tipa Ljungberg, Pires, Viera, Kol, pa posle Anri, Fabregas, Nasri, Ture, Fabregas, Adebajor, Song, RvP i još milion manje bitnih igrača jajare a da je Venger čovek sa vizijom o sjajnom timu koji se pravi sedam sezona.
Anderson strašan igrač istina, meni se uvek sviđao, ali je ovaj više Engleze potencirao. Ako se ustali u prvoj postavi biće to odlično za nas. Možda ga i u Fantaziju ubacim lol.
ALFI! :D Kako dobra tekma
Junajted igra ka-ta-stro-falno. Što bi rekao Aca.
Pa tog tima nema jer je u međuvremenu pola igrača rešilo da ode, pa je on na njihova mesta dovodio druge mlade igrače koji su kansije učinili istu stvar kao i njihovi prethodnici.
Naravno da nisi dužan, ali kao što rekoh, malo lojalnosti nije na odmet.
3-2 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/173/576/Wat8.jpg?1315930535
a fora, Arsenalovi navijaci se svake godine zale ovako kad pocnu lose, i onda posle dignu formu, i do kraja se dohvate nekog od top4 mjesta i onda su zadovoljni. i onda dodje sledeca sezona i sve iz pocetka lolo
Šta rade Mekanuf i Robson-Kanu :)
U tome je i problem. Što je dovodio mlade igrače, umesto da kupi dostojnu zamenu ako je već ovog pustio.
Dobio je i više od malo od igrača koji nisu ponikli u klubu i koji nisu rodjeni u toj zemlji. (po meni)
LOOOOOOOOOOOOL
3-4
Pa hteo čovek da istera svoje jbg.
Nisam mislio na lojalnost prema klubu, pre svega sam želeo da istaknem lojalnost prema njemu.