Premijer Liga 2012/2013

1. Јао ви са Валенсијом више... Мали црњо Стерлинг са својих 18 је играчина за тог слепца.

Amin. Mančo, sam čovek napisao da baja ništa ne zna osim da protrči desno i pravda ga što ne koristi levu nogu. A taman da smo još to uzimali u obzir kad smo gledali sve njegove nedostatke... A Fergi ga drži zato što je jebeno mnogo brz i zato što može da potrefi centaršut, a ne troše mu se pare na neku veću zvezdu jer ih ima već sasvim dovoljno i bolji igrač od njega mu ni ne treba. Priča se da su zainteresovani za Gecea. Bude li završio u Junajtedu, jebaću mu mamu. A Liverpul usralo k'o zmajeve. Nego, zna li ko šta se dešava sa jebenim Borinijem i što Suarez ne igra? Obojica povređeni ili...? I šta je sa jebenim Sahinom?

2. Brate, da želi nekog boljeg da dovede doveo bi ga davno, tol'ke pare pucaju... Takođe, nije bitno koju nogu koristi, Mesi desnom ne zna da prdne pa mu niko ne sere, ima tu brda primera. Ovo za Sterlinga ću da preskočim lolol.

3. Па кад немаш како да побијеш.

4. Brate, da želi nekog boljeg da dovede doveo bi ga davno, tol'ke pare pucaju...

Pa vidiš da je dovodio gde mu je bilo neophodno. Imaju u timu Runija, Persija, Kagavu, staru gardu, koji će im kurac desno krilo ako imaju lika koji je brz i može da doda? Oni su i sa njim i bez njega trenutno najbolji tim u Engleskoj. Nikakav im on faktor nije, osim ako nema niko na njegovoj poziciji pa on mora da igra. Po mom mišljenju je Nani mnogo komplentiji od njega. Pročitah sad ovaj članak što je postavio electrolover, nije loš. Svaka njemu čast kao čoveku i sve te munje, ali brate, on je po mom mišljenju malo iznad proseka jednog krila. Dostojan nastupa u jednom Viganu.

5. A ni ne gledate vi Junajted dovoljno.

6. Неки оду из Вигана, али Виган никад не оде из њих.

7. Suare suspendovan zbog žutih kartona

8. LEAVE VALENCIA ALONEE!!

9. Borini je, čini mi se, slomio nogu. A Suarez odrađuje 5. žuti karton.

10. Je l' bi moglo prosečno krilo da bude proglašeno za igrača godine u Junajtedu?

11. A ni ne gledate vi Junajted dovoljno.

Dovoljno da znam da su se i danas, ako dobro brojim, 123.323. put kurvinjski izvukli.

12. Mislim da je Suarez to odradio prošlo kolo, osim ako se ne odrađuje dva kola lolol.

13. Jebo ti meni mater ako smo se mi danas kurvinjski izvukli, ukrali nam čist gol za 3-0, i u sledećem napadu userski primili za 2-1 što je ovima 'dalo krila' pa su stisli, inače je do tada Junajted kontrolisao ceo meč. Za svašta drugo može da se kaže da nas je usralo, ali za danas ne može, sad sam se iznervirao iteukurac.

14. Junajted danas opalio dvije kontre, dao dva gola i ćao zdravo. Stoka sitijevska nije znala iskoristiti vrhunsku veznu liniju i Teveza. Crnčuga sa velikim nosem jebe glupog žabara redovno i zato igra.

15. Očukali smo ih celo prvo poluvreme, a i drugo dok nisu postigli gol.

16. Bili smo bolji tim realno, ne znam koliko bolji, ali bolji.

17. Мислим да би Антонију више одговарало презиме Мурсија или тако нешто слично.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.