Premijer Liga 2012/2013

1. Mančo, šta se ložiš, jebem li te. Razlika u današnjoj tekmi je klinička završnica Junajteda. Dali su golove iz 3 najbitnije prilike u gostima kod direktnog tajtl kontendera, uspeli da odbrane svoj gol i ćao prijatno. Sve ostalo je suvišno.

2. Brate, da oni nisu dali gol taj mi bismo nastavili da dominiramo tekmom(realno je prvo poluvreme bilo naše, a drugo je bilo bara-bara). A oni ne bi dali gol da nama pre toga nisu poništili Jangov. Tako da smo mi danas apsolutno zaslužili pobedu, nije nas ni usralo ni nikakve pičke materine.

3. kako bre nije usralo? persi od svojih golova ove sezone 50% user, i proslo kolo i ovo danas i pun kurac golova sve zakaci nekoga i sjebe golmana...i cicarito kad god ga ubaci pogodi ga lopta i udje nekako, znaci njih dvoje mu izadju marginalno blizu jednog pipa inzagija. a gledano po jacini tima, junajted ima kurac kad sredinu mora skols i dalje da drzi a odbranu ferdinand, zajedno 70 i kusur godina...fergi igra na kredite i iskustvo i uskoro ce da sve pukne jer jedini kvalitet lezi u ne bas tako mladom napadu. ali dzabe kad je mancini egoista koji hoce sebi da dokaze da moze da kontrolise zvezde i budalu balotelija, jos kad cujem da su odbili 40 miliona za njega zapita se covek ko je tu ludji.

4. Nego, zna li ko šta se dešava sa jebenim Borinijem i što Suarez ne igra? Obojica povređeni ili...? I šta je sa jebenim Sahinom?

borini se povrijedio jos protiv junajteda, slomio stopalo. suarez nagomilao 5 zutih pa sluzi kaznu. sahin polomio nos protiv udinea, kontam da ga zato nije bilo.

5. Фин гол дао Џерард данас лололо

6. Junajted je danas zasluženo pobedio, naravno da je RvP imao dosta sreće kod gola,ali ako sve saberemo i oduzmemo bolji je bio Junajted. Ja ne mogu da verujem da Manćini i dalje ima posao tamo. :) Čovek nema veze sa trenerskim poslom.

7. Dzerard zabo majstorski. da je ciljao ne bi ubo onako.

8. Муно га ко Седплас у Хаксбалу својевремено.

9. ahhaha to je to, mada moj talenat je tesko dostici lolo

10. Dunn
    Муно га ко Седплас у Хаксбалу својевремено.

Kaže se muno ga ko sedplas u kozu svakodnevno.

11. Već jedno vreme Harta smatram najboljim golmanom na svetu, a ovo kad sam juče video, skontao sam da je i čovek na nivou. Veliki respekt za to što je uradio.

12. ŠTO SI SEDPLAS STIVENEEEEEEE?!
    BUDI DŽONDŽO SEDPLASEEEEE!!!

13. Sanderlend baš dobro otvorio meč. Ajmo još golova...

14. ...za to vreme Newcastle se ori...

15. Liverpul Vila za sada 0:3. Benteke je zver,kakav igrač. Gledao sam ga uživo pre par meseci i stvarno je vrhunski.

KPR konačno na pragu pobede, Fulam još nije šutnuo na gol :)

16. Dauning za sada asistencija i gol. xDD

17. Liverpul iznenadjujuce dobar. Gledao sam ih da igraju kvalitetno i nekih ranijih utakmica, samo im je falila realizacija. Ovaj put nije izostala i eto 4-0.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.