Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Само ти дркај, а ми сналажљивији можемо и нешто друго.
U mojoj državi je dozvoljen maksimalno jedan zadnji vezni.
I burek je burek sa sirom, mesom i prazan. Burek je i mančmelouuu kod mene, ak' ja to oću.
U mojoj državi koja ženska ima po procjeni komisije (čiji bih član i ja bio) "dojku za odbojku" dobijala bi mjesečno neki dodatak i za džaba da se vozi gradskim prevozom.
One koje bi bile u top 10 zaradile bi državnu penziju poslije 60te godine.
U mojoj državi, moći ću da redefinišem već postojeće pojmove bolje i ja!
Kizo kobjasnio.
бурек је са сиром, са месом, празан и остало су сирнице
U mojoj drzavi svi vi ovde prisutni bi bili odavno streljani.
U mojoj drzavi ima EXIT,Novi Sad i neki dobri ljudi.
Novčano bih kažnjavao novinare koji stave naslov "...ples po kiši" kad neki naš sportista pobedi
U mojoj državi bi Crno išao na kurs ijekavice, i ne bi mogao ništa da radi dok je u potpunosti ne savlada.
Vratio bih jebeni prenos Engleske Premier lige na tv. I onda bih rekao majstoru da mi popravi tv, jer bih imao za šta da ga koristim.
u mojoj drzavi bi ppostavio Bus Plus validatore ispred svake kuce, ispred svakog stana, ispred svake supe, wc-a,firme,garaze, kucice za pse, kucice za ptice.....
i kad oces da udjes, izadjes iz stana, kuce, firme, garaze, supe, wc-a, kucice za pse, kucice za ptice PIIIIIIp, meni 60 kinti u dzep.
sta 60, bilo bi 160...
PIIIp...
JAVNA SETNJA NIJE BESPLATNA
Свако домаћинство морало би да има домаћи сок од вишње (у сваком моменту), а свака улица крофна бар. То је једино битно на свету.
http://media.tumblr.com/tumblr_m4h1kcs1Ut1r5gvhx.gif
.. Baboteli bi bio proteran iz Partizana u Zvezdu. I morao bi da im igra 90 minuta. I on i Miljković.
Ne bi bilo turbo folka.
Napusti sajt.
Svadba bi bila svaki dan. A u kurac
HEJ LJUBAVI U DALEKOM GRADU ČUVAJ MI SE DA TE NE UKRADUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
TOOOOOOOOOOOOO CRNOOOOOOOOOOOOOOOOO AJMO OPAAAAAAAAAAAA!!!
IDEMO SVI!!! AJMOO!!!!
Ја бих забранио да дрипци водају оне ротвајлере и теријере, и пре свега бих забранио да им дају име Азра.
Увео бих смртну казну и за мање злочине, типа изазивање саобраћајки где онај што није крив погине, а пијани изазивач остане жив.
Увео бих нешто анти-утопијски, типа кад неки лик хоће да мува рибу, само је скенира фоном и добије податке колико пута је где избушена и да ли вреди да је мува да би га завукао, или ће добити педалу.
У мојој држави би војска била обавезна. И казне за оне који праве разлику између сирнице и бурека са сиром.