U mojoj državi..

1. Само ти дркај, а ми сналажљивији можемо и нешто друго.

2. U mojoj državi je dozvoljen maksimalno jedan zadnji vezni.

I burek je burek sa sirom, mesom i prazan. Burek je i mančmelouuu kod mene, ak' ja to oću.

3. U mojoj državi koja ženska ima po procjeni komisije (čiji bih član i ja bio) "dojku za odbojku" dobijala bi mjesečno neki dodatak i za džaba da se vozi gradskim prevozom.
    One koje bi bile u top 10 zaradile bi državnu penziju poslije 60te godine.

4. U mojoj državi, moći ću da redefinišem već postojeće pojmove bolje i ja!

5. Betonom bih zalio Guču. I trubače. I na betonu bih napisao da dođu neđe na prelo, da čuju kako se pjeva ojakača da jebe u bubreg naopako. I ja bih legalizovao koks. Vrijeme je da naša metalurška industrija izađe iz ilegale! One nakurnjake koji stalno kenjaju o rakiji i kako je do jaja i kako oni piju mnogo jer su jebači u bubreg poslo bi da dva dan kupe šljive da ne jedu govna. Litra treba da košta 25 maraka. Čvarci ne bi bili baš standardizovani, ali svi oni koji izgledaju ko končići ili zamazane guzne dlake bili bi protjerani u ilegalu ili u Hrvatsku. Legalizovao bih Hrvatsku.

Kizo kobjasnio.

6. бурек је са сиром, са месом, празан и остало су сирнице

7. U mojoj drzavi svi vi ovde prisutni bi bili odavno streljani.

8. U mojoj drzavi ima EXIT,Novi Sad i neki dobri ljudi.

9. Novčano bih kažnjavao novinare koji stave naslov "...ples po kiši" kad neki naš sportista pobedi

10. U mojoj državi bi Crno išao na kurs ijekavice, i ne bi mogao ništa da radi dok je u potpunosti ne savlada.

11. Vratio bih jebeni prenos Engleske Premier lige na tv. I onda bih rekao majstoru da mi popravi tv, jer bih imao za šta da ga koristim.

12. u mojoj drzavi bi ppostavio Bus Plus validatore ispred svake kuce, ispred svakog stana, ispred svake supe, wc-a,firme,garaze, kucice za pse, kucice za ptice.....

i kad oces da udjes, izadjes iz stana, kuce, firme, garaze, supe, wc-a, kucice za pse, kucice za ptice PIIIIIIp, meni 60 kinti u dzep.

sta 60, bilo bi 160...

PIIIp...

JAVNA SETNJA NIJE BESPLATNA

13. Свако домаћинство морало би да има домаћи сок од вишње (у сваком моменту), а свака улица крофна бар. То је једино битно на свету.

14. U mojoj državi bi Crno išao na kurs ijekavice, i ne bi mogao ništa da radi dok je u potpunosti ne savlada.

http://media.tumblr.com/tumblr_m4h1kcs1Ut1r5gvhx.gif

.. Baboteli bi bio proteran iz Partizana u Zvezdu. I morao bi da im igra 90 minuta. I on i Miljković.

15. Ne bi bilo turbo folka.

16. Svadba bi bila svaki dan. A u kurac

HEJ LJUBAVI U DALEKOM GRADU ČUVAJ MI SE DA TE NE UKRADUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

17. TOOOOOOOOOOOOO CRNOOOOOOOOOOOOOOOOO AJMO OPAAAAAAAAAAAA!!!
    IDEMO SVI!!! AJMOO!!!!

18. Ја бих забранио да дрипци водају оне ротвајлере и теријере, и пре свега бих забранио да им дају име Азра.
    Увео бих смртну казну и за мање злочине, типа изазивање саобраћајки где онај што није крив погине, а пијани изазивач остане жив.
    Увео бих нешто анти-утопијски, типа кад неки лик хоће да мува рибу, само је скенира фоном и добије податке колико пута је где избушена и да ли вреди да је мува да би га завукао, или ће добити педалу.

19. У мојој држави би војска била обавезна. И казне за оне који праве разлику између сирнице и бурека са сиром.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.