Одбрани се - нападни

1. Sad se vraćam

Jesi li se smorila dok si me čekala?

2. Ne, lakirala sam nokte i gledala Velikog brata, pa posle Grand, baš mi je proletelo vreme....

Počela sam da koristim maskaru za 4x veći volumen, i ti ništa ne primećuješ! Više me ni ne gledaš... Jel te ne privlačim više, aa???

3. Ma privlačiš, al znaš da sam umoran otkako me nova šefica tera da radim prekovremeno...

A zašto koristiš onaj stari deterdžent, kada znaš da novi "Feri" skida i najtvrdokornije fleke?

4. Pa zato sto je jeftiniji a i feri sadrzi izbeljivac koji moze da osteti tkaninu....

Tebi to smeta jeli??? Hoces da kazes kako moja odeca ima fleke,jeli????

5. Ma nena veze što imaš fleke , i onako radiš kao konobarica pa ne moraš da pokazuješ meni...

Kako kupuješ jeftinije stvari a u kasi manje para?

6. Pa...pa...paaaa.....mmmm....neznam ja nista o tome....da nije mozda...da sigurno je neko uzeo kada sam bila u toaletu...nemam ja veze sa tim....

A odkud tebi pravo da mi preturas po novceniku? A????

7. to je moja lova...ako je tvoj novcanik to ne znaci da je lova tvoja sreco...ja radim a ti gledas Esmersldu..cccc..koji sam ja idiot...

Otkud cvijece na vrata maloprije ? Meni ga niko nije poslao. Samo poruka "jedinoj"..potpis Filozof. Ko je filozof?

8. Zar ne vidis da je covek smeten?Cim je filozof to odmah znaci da je preucio. Ko zna na kom je nivou svesti. To mora da je onaj sa cvikama iznad nas. A cvece je za onu malu studentkinju sto se doselila skoro...Covek je pogresio! Znas da se ja palim na hibridne sabane, a filozofi me nikada nisu zanimali.Cim sam sa tobom, duso...

Gde ti je burma, nesreco???

9. Pa zar ti nisam rekao već sto puta da sam je zaboravio kod tetke na klaviru...Znaš da mi smeta kada sviram isti...

Zašto svako veče ideš da prošetaš i baciš djubre SAMA?

10. Pa znas da mi prija svez vazduh i setnja...a sto bih tebe zamarala da ides samnom kad mozes da nastavis da gledas utakmicu...

A zasto su sve igraceke koje sam ti kupila bile ispod kreveta a slike na kojima sam ja bile okrenute naopako?

11. Iz Sahare je topao vetar doneo veliku količinu peska i prašine pa sam sve igračkice koje sam dobio od tebe sakrio i tvoju sliku okrenuo da se ne isprljaju...Pa znaš da te volim, i da ne bih podneo da prašina padne i na tvoju sliku a kamo li da ti se nešto desi....

Zašto pereš prozore u brusu i gaćicama?

12. Pa znas kako...sunce kad upece...i kada se saginjem po sto puta da pokvasim krpu,sva se preznojim,vrucina mi pa reko,da se se raskomotim malo...

Zasto uvek ostavis podignutu dasku na vc solji,poplavu u kupatilu posle tusiranja i iskljucen bojler?Pa jel sve ja moram da radim u ovoj kuci jebem mu leb...????jel bi ti ruke otpale da mi pomognes oko sudova ilil da ispeglas onu gomilu...???

13. Dušo zar stalno moram da te podsećam ko u braku radi intelektualne a ko fizičke poslove....

Zašto si se udala za mene?

14. Zasto?!Zato sto si mi mazao oci sve vreme!Zato sto si mi obecavao svilu i kadifu... a ja mlada,naivna,verovala u ljubav,ali nema veze...volim te kao i prvog dana...

Zasto ti mislis da jos uvek nije vreme da imamo dete?

15. Zato što mi još jedna obaveza više u kući ne treba! I onako po ceo dan zvocaš Nikola pomozi mi ovo, Nikola pomozi mi ono, Niki oćeš baciti djubre, Niki oćeš opeglati veš boli me glava... Gde ja pored deteta i tebe da nadjem vremena za golubove, Vukajliju, odlaske sa drugarima na piće,pecanje...

Da li si se pokajala što si u predbračnom ugovoru navela da ako ti se nešto desi sve ostaje meni?

16. Jesam,i te kako!Ma ima da se razvedem pa da vidim kako ces se snaci...ja ti zvocam?Pa da,zvocam ti,al ti nista ne preduzimas!Uhvatio si se za tog Vukajliju,ne silazis sa tastature! I ko je to uopste? Da to nije neka devojka,a ti mi prodajes neke fore kao sajt,recnik...pa zar ti mislis da sam ja glupa ej bre covece!Pa mica sa petog mi je rekla da i onaj njen ima nekog Vukajliju,ej bre,ako vec lazete onda se dogovorite pa da isto lazete!

I zasto stalno odbijas da posetimo moje roditelje???

17. Ma ne odbijam, nego čekam da procveta ambrozija, da tašti odnesem jedan veliki buket!!!!Znaš koliko se obraduje cveću!

Zašto ti smeta da moja mama živi sa nama?

18. Pa znas da nemamo lift i kako zena da se penje do petog sprata. Drugo, tvoja mama gaji cvece a ja sam na cvece alergicna. Tvoja mama jede beli luk za svaki obrok, ne mogu da se nakupujem osvezivaca prostorija. Ti znas koliko ja cenim tvoju majlku, a onaj manijak sto se nocu skida go i zvizdi ispred zgrade bi je jako uznemirio. Neka nje u selu, grad i smog bi je udavili.

Zasto si napravio dva naloga na mesindzeru? Mislio si da necu da te provalim?

19. Pa napravio sam dva naloga da bih te sa jednog iznenadio kad se najmanje nadaš...Znaš da volim da te iznenadjujem ljubavi moja....Otkrila si moje iznenadjenje a hteo sam da te iznenadim za rodjendan lepom pesmom od neznaca na MSN-u...

Odakle ti onaj zlatni lančić sa priveskom u obliku srca?

20. Pa kako odakle...zar ti nisam vec rakla da mi ga je baka poklonila za 18 rodjendan...Nisam ga dugo nosila,ali eto,nasla sam ga pre neki dan....

Zasto si danas dosao sa posla sat vremena kasnije?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.