Prijava

Магла и она

Магла пада. Све пусто. Улице постају невидљиве. Ноћу, сам ходам по калдрмисаној београдској улици. Ветар ме шиба преко леђа а ципеле пропуштају. Сав сам се згрчио. Једино што видим је симбиоза магле и ноћи. Нестварна боја. Као да ходам у четвртој димензији. Заборавио сам мобилни, а сат ми не ради. И казаљке су стале. Хук ветра је једино што чујем и цвокот браонкасте ципеле и бљузгавих барица по којим идем. Лишће је већ изгажено и непрепознатљиво. Све је опустело. Нема више ни оних застрашујућих ноћних птица и гаврана да ме тргне њихов крик. Палим Зипо упаљач да се мало огрејем али не помаже. Нека сила га гаси. Прсти ми се коче а вратне жиле искочиле. Усамљене пахуље са младе липе ми падају на браду и хвата се лед. Немоћ, то је све што осећам сада. Желим да чујем песму и у себи певушим Јестрдеј. И то се губи одмах када само дигнем очи и погледам у тмину испред себе. Сваки корак је неизвестан. ''О чему сањаш'', тај глас ми је у глави. Не могу да се продерем, немам снаге, давно сам снагу оставио. '' Одмора можеш наћи код мене'', опет тај глас. '''Само ме слушај, дођи, препусти се''. Од ништавила и страха, не могу да кажем ништа а хоћу. Пета ми се вуче по поду, колено слаби. Падам. Носем ударам о парче турске калдрме. Крв шикнула. Руком опипавам нос и видимо само крв. Са руке пада у бару, мути се са том водом. Месец се не види, ништа, ни облаци, магла је све јача. Бришем нос шаком па о јакну све то. И панталоне су ми поцепане, колено ми је повређено. Леђа крцкају и падам на стомак. Немам снаге да устанем. Коса ми је у очима и немам никакву контролу, све је изгубљено.
Чујем кораке, кораке младе жене рекао бих. Некако сам смогао снаге, погледам и видим њу, бледу плаву, у црном капуту девојку. Иде ка мени. Ево је ту, могу да осетим топлоту из њених уста. Узима ми руку, крв је доспела и до ње. Окреће ме на леђа, ја сам беспомоћан, не могу да кажем ништа, али је видим. '' О чему сањаш'', рече она. Фрустриран сам, не могу да верујем да је то она. Неее, не може тако сада бити. Прелепа је у ствари онај глас који сам чуо. Чујем смех, оштро непријатељско смејање. Смеје се мени, мојој беспомоћности, мојем поразу.
Гледам у небо, видео сам само грање и маглу. Затим погледам у њу. Али ње нигде. Само ја, магла, крв и сенка мене на скадарлијској старој светиљци.

Moj post je najkreativniji, dzabe dalje pisete. Meni odabrana.

ja bih postovao umesto cenjenog autora draškapraška, jer on nema poena za forum:

:D

Ne jebem momcić nego novčić

Кобе је одрао оном сликом, али није слика толико добра колико је сат добар....

Било вас је ту још са кул причама, без да се лажемо... Биће опет ово кад ми дуне :)

Ајде сад опет, отворена тема до 3 сата... Оћу да видим нешто смијешно, али да није прастаро и да сам то видио сто хиљада пута, слободно не крећите према теми са смијешним сликама :)

Ja sam osvojio prošli put, ne učestvujem ovaj put :D

https://www.google.rs/
није креативно, ал' је опако дркање, ко скине испод 12 секунди добије одабрану, лоло.

е, ја 'оћу да учествујем. ал' мало касније. јеб'о бих се за одабрану. сваки пут кад ми прокоментаришу дефиницију, мени се благо дигне, а сваки пут кад ми одаберу дефиницију, пиша ми порасте за сантим. сад, фалабогу, да чукнем у дрво као неки чукундеда, имам 13 сантима. жељно ишчекујем да премашим просек у србији од 14, док сам вукајлијашки просек премашио чим ми одабраше две дефиниције.

Крагујевчанин, нећеш јебати, како год. А ни одабирати. Нема ништа.

Imaš pišu? Čudno. :))

SMarko i SMarica letovaše skoro
Sliku sam im posl'o sad moram i slovo
Ne znam da l' je bilo lepo, al' zajedno kad su
Zajedničkim snagama odabrane daju.
Divan čovek ovaj SMare, ljudina je prava
On će meni odabranu danas dati vazda
Nek se dogovori sa SMaricom dragom
Budite mi pozdravljeni otiš'o je Mlato!

Крагујевчанин, нећеш јебати, како год. А ни одабирати. Нема ништа.

Девојцхицхе, КРАГУЈЕВЧАНИ ЈЕБУ! лололо

Боли њега туки, он има 10 одабраних и још се млати на овим темама где треба да доминирамо ми који имамо мало или немамо ништа...

ми који имамо мало или немамо ништа...

Е, тужно је то. Нек те одаберу за утеху, да бар јебеш овде.

Е, тужно је то. Нек те одаберу за утеху, да бар јебеш овде.

Прц, овде сам двапут јебо! :Д

Dosta ti je dvaput! :)

Billija da odaberu, nisu nikad! Mora!

Девојцхицхе, КРАГУЈЕВЧАНИ ЈЕБУ! лололо

они то не разумеју, земљак, зато и не смеју да дођу на окупљање, подсвесно се плаше да се увере колико јебемо.

Meni ne treba, ja došo da se zajebavam. :) Da, coa, da ne budemo jebani. :)

они то не разумеју, земљак, зато и не смеју да дођу на окупљање, подсвесно се плаше да се увере колико јебемо.

Цоа сумирао!

они то не разумеју, земљак, зато и не смеју да дођу на окупљање, подсвесно се плаше да се увере колико јебемо.

Šta oni znaju šta je 300 kila.