U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Znači igrao sam je daavno, baš davno. Radi se o nekim trolovima, šta znam. Počneš prvo sa 2 mala trola, i kopaš. Treba da nalaziš neka sranja, iz kojih izlaze još trolova koji su ti kao vojska. I ti praviš podijume za treniranje, i tako to.
Kad se boriš sa drugom vojskom, u donjem desnom ili levom uglu imaš kao nekog đavola kog pozoveš i on ih sve potamani. Po tom đavolu je i nastala igrica, al' nikako ne mogu da se setim kako se zove.
Ako neko misli da zna o kojoj se igrici radi, neka mi javi. Hvala unapred :)
Trololo
da nije Overlord?
Jeste Overlord.
Nije, nije. Al' i ta igrica je jaka, skroz :)
EDIT: Stara je igrica, dosta. Ima jedno 8 godina kako sam je igrao :)
А знам бре, игрица се зове "Два мала трола која копају рупу и проналазе свашта и ђаво који дође и побије армију противника#. Мислим да је та. Ел јесте?
Hahhahahahhahahahahahahahhahahhahahahahahahahahahhaahhahahahahahha!
Де си Кико легендо :))
Gde si, bre, Laki? Šta se radi? Nismo se odavno ispričali...
Па ево, ништа посебно се не догађа, само нека борба, цео живот у борби лоло....
Ako, ako. Samo udri. :)
Hvala. 'aj, modovi, lok. Nema 'leba od ovoga
na pustom ostrvu si, skupljas hranu i to da prezivis, grafika na nivou sirijus sema, igrao pre nekih 5 godina
fala
ahhah ulete mi stranded 2 u moyak dok sam pisao i nadjoh