Zna li neko koja je ovo igra?

1. Znači igrao sam je daavno, baš davno. Radi se o nekim trolovima, šta znam. Počneš prvo sa 2 mala trola, i kopaš. Treba da nalaziš neka sranja, iz kojih izlaze još trolova koji su ti kao vojska. I ti praviš podijume za treniranje, i tako to.
    Kad se boriš sa drugom vojskom, u donjem desnom ili levom uglu imaš kao nekog đavola kog pozoveš i on ih sve potamani. Po tom đavolu je i nastala igrica, al' nikako ne mogu da se setim kako se zove.
    Ako neko misli da zna o kojoj se igrici radi, neka mi javi. Hvala unapred :)

2. Trololo
    da nije Overlord?

3. Nije, nije. Al' i ta igrica je jaka, skroz :)

EDIT: Stara je igrica, dosta. Ima jedno 8 godina kako sam je igrao :)

4. А знам бре, игрица се зове "Два мала трола која копају рупу и проналазе свашта и ђаво који дође и побије армију противника#. Мислим да је та. Ел јесте?

5. Hahhahahahhahahahahahahahhahahhahahahahahahahahahhaahhahahahahahha!

6. Де си Кико легендо :))

7. Gde si, bre, Laki? Šta se radi? Nismo se odavno ispričali...

8. Па ево, ништа посебно се не догађа, само нека борба, цео живот у борби лоло....

9. Ako, ako. Samo udri. :)

10. Hvala. 'aj, modovi, lok. Nema 'leba od ovoga

11. na pustom ostrvu si, skupljas hranu i to da prezivis, grafika na nivou sirijus sema, igrao pre nekih 5 godina
    fala

12. ahhah ulete mi stranded 2 u moyak dok sam pisao i nadjoh

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.