Treba mi vaša pomoć. Svako ko je raspoložen da baci ovde neki fazon, izvalu, foru, bio bih mu zahvalan. Treba mi materijala da napišem 'stand up' komediju.
Molim vas, ali, stvarno vas molim da ne spemujete jer će modovi onda zaključati ovo, a kontam da ovde mogu najviše fazona da pokupim.Hvala vam :)
МОД ЕДИТ: Без спама, иначе ћу вас рећи мами.

Ево, не бих да спемујем, али ме најозбиљније интересује шта ти је ту привлачно да се бавиш тиме? Ту просто није толико поента у форама, већ у наступу. А ако си већ добар глумац, а немаш проблем да украдеш форе, пробај са Џеријем Сајнфелдом. Он је доста давно наступао, па су људи заборавили његове форе.

Evo jedna moja:
ednoč ja išo i vidim moj komšo mile pritisno plug s nečim željeznim da dublje ore Ja tamo ka ono bomba iz onog rata. Jebote Mile štaćet to izginćeš kaem ja njemu veli on što? Reko ja njemu to je bomba napravćeš zijan! Kae on meni de šta ti je budalo ja već dvije godine otkivam motku na ovom.- M
Plati nekoliko ljudi da sede u publiku i smiju se tvojim forama, jer kad oni počnu da se smiju i drugi će počet. Ljudi su stoka, tako da bi ovo 99 % trebalo da upali.