Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Muški autori -10
Ženski autori +10
Svaki autor oduzme 10 na iznos iz prethodnog posta,a svaka autorka doda 10. Autori pobedjuju kada dodju do 0 bodova, a autorke kada dodju do 400 bod.
Počinje se od 200.
Pa da vidimo koga više ima (nadam se da neće modovi zaključati temu :))
Ajmoooo muški!
190 idemooooo
ЈА ЈЕМЕН ИАКО НЕ ЗНАМ ОЧЕМУСЕРАДИ
KAKVE JE OVO TEMA BRE?
JA ČEČENIJA
ИДЕМОО
JA SAM TOLKO MUZEVAN DA SKIDAM 20
170
МУШКАРЦИ ЈЕБУ! АЛИ СТВАРНО!
MI JEMENO!
ЈА НЕ ЈЕМЕН, ЈА ЈЕБЕМ!
JA JEMEN, OMAN, KATAR I CEO BLISKI ISTOK!!!!!!111