Дневница

1. Sad kad sam na selu, 130 dinara za cigare i gorivo, recimo, 200 dnevno.

2. Pa evo ti: ono što potrošim kada krenem na posao, a već sam platila račune, imam u frižideru hrane i u kupatilu sve šta treba, onda ovako:

-Cigare 130
    -Kafa 60
    -Nešto slatko 50
    -Voće i doručak 100

E, sad, ako nisam mudra, pa ponesem malo više keša ili ne daj Bože karticu, onda nagrabusim :)

3. -Cigare 130

Da nije Filip brat Moris?

4. Moraju pljuge da se batale i to ubrzo.

Nema bez soma dindži, ne prođe dan. A o infostanu, struji, telefonima, netu i tako to neću da pričam.
    99% ljudi koje znam su u buli sa kešom. I što si stariji sve je teže. Drugari koji imaju malu decu svi su u buli, a rade i po dva posla svaki dan.
    Ne, ovo ne valja.
    GLASAJTE ZA SNLJ!!!!
    Johnny i Buxna za bolje SUTRA!!!

5. Imam osjećaj da bih nakon prestanka pušenja postala jebeni bogataš.

6. Da nije Filip brat Moris?

Plavi Vinston.

7. -Cigare 130
    -Kafa 60
    -Nešto slatko 50

Znači ovo nije neophodno, bataljuj. Ovo što kaže Džoni, deca su rupa bez dna. Kako stare tako se njihovi troškovi povećevaju, a ne možeš da ne daš detetu pare.

8. Slažem se sa Selenijum. Meni ujak nekad uzme boks, dva cigara. E onda nemam blage veze šta ću sa parama, samo kupujem neke bezveze grickalice, slatkiše, kolu i tako te gluposti.

9. Ја могу цијели дан да прегурам са 4.2 еура...

Само да имам за цигаре 1.2 и два пута да једем неђе по 1.5 за хамбургер, и то је све...

10. Ima li ovdje ko da ne puši?

11. Pa paz ovako pošto moj muž i ja ne pijemo alkohol, ne pijemo kafu niti pušimo cigarete mi i dobro izađemo. Dnevno i do 400 din. Al' zato računi ne dozvoljavaju preterani luksuz.

12. 1100 dinara dnevno za sve potrebe porodice. Kad zberem sve prihode i odbijem kredit, toliko ostaje u proseku dnevno.

13. ne pijemo alkohol, ne pijemo kafu niti pušimo cigarete

Vučica je Ivana prepodobna Žigon.

14. Jebiga, Crno. Karakteri smo. :)

15. Kod mene u Mačvi to zovu rađevci.

16. kod mene svedoci, dizvineš :)

17. Od 200 do 1000 kinti. Ne pušim i ne vozim. Ako je bleja u kraju ili sedim kući, potrošim na sok ili nešto malo hrane, tipa čips ili tako (do 300-400 dinara), a ako izađem do grada, onda od 500 do 1000, zavisi od toga koliko imam. Ako imam 2000, 2000 će da ode :)

18. Вучица суботарка хахаахахахахахаха

19. terenski dan
    - pljuge x2 (360)
    - doručak (100)
    - voda (100)
    - kafa i kisela (170)
    - ručak (700)
    - tura pića (500)
    - kredit (100)
    sumasumarum 2030 din (ali svaki jebeni dan isti)
    kad sam gajbi
    - petak (3000)
    - subota (6000)
    - nedelja (2000)
    a tu ne ulazi jebeno ušće siti i koje kakve krpice
    EDIT:

1100 dinara dnevno za sve potrebe porodice. Kad zberem sve prihode i odbijem kredit, toliko ostaje u proseku dnevno.

ne dao bog da uračunam kredite i kirije i ostale javašluke...

20. Deki cigare, kafu i kiselu izbaci, piće izbaci i pobogu čoveče ženi izbaci iz stana lolo

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.