Predlog-Preuređivanje sistema odabranih

  1. Kako je Vukajlija sajt sa prvenstveno zabavnim sadržajem,a tu zabavu stvaraju korisnici ovog sajta (naravno na prvom mestu je zabavu stvorio tvorac celog projekta ),a koliko primećujem prema tim istim korisnicima se postupa malo nepravedno,to jest ofrlje kako se ko,koga seti.
    Autori ili drugačije rečeno korisnici ovog sajta,ovde su prvenstveo zbog zabave ali postoji po meni i drugi razlog zašto ljudi borave na ovom sajtu a to je neka lična satisfakcija kroz to neko takmičenje u humoru da ga tako nazovem. E sad šta ja tu smatram nepravdom prema korisnicima i ono šta se treba menjati... Baš danas je bio primer odabranog postera koji je kreiran još u martu 2011 godine.autor tog postera se nije logovao još od marta ove godine i ko zna kada će sledeći put. Ono što mi je u celoj stvari mnogo zasmetalo je to što je tom autoru uskraćena satisfakcija o kojoj sam gore pričao, a ono što mi još više smeta je kad vidim da se neki posteri izaberu posle samo par minuta a za neke eto treba i par godina.
    Pa u skladu sa time ja predlažem sledeće,kako bih svačiji trud bio podjednako primećen i nagradjen...

    1. Prekinuti sa odabranim sadržajem po sistemu zbrda-zdola, ovo je ipak ozbiljan sajt sa ozbiljnim brojem posetilaca i smatram da samim tim zaslužuje ozbiljan rang sistem.

    2. Kreirati novu da je nazovem rang listu najboljih sadržaja,lista može biti nedeljnog ili dnevnog tipa,na tu listu stavljati najbolje sadržaje od ove nedelje ili ovog dana u zavisnosti kog bi tipa lista bila. Posle isteka aktuelne liste,sadržaj sa nje se sklanja u neku arhivu najboljih sadržaja,a kreira se nova lista za naredni period od sadržaja koji su kreirani dok je prethodna lista bila aktuelna.

  2. Eno malog psa! Do jaja.

  3. Kreirati novu da je nazovem rang listu najboljih sadržaja,lista može biti nedeljnog ili dnevnog tipa,na tu listu stavljati najbolje sadržaje od ove nedelje ili ovog dana u zavisnosti kog bi tipa lista bila.

    Па већ постоји онај календарчић.

  4. Strasno kako je Kostic uvek malopre. Cak i kada odem na spisak autora. Uvek malopre. Plasi me to. Dugacak predlog. Sacu procitam, pa editujem...
    EDIT:dobar predlog. ZA, LASEROM!

  5. Ono što mi je u celoj stvari mnogo zasmetalo je to što je tom autoru uskraćena satisfakcija o kojoj sam gore pričao

    Pa sad misliš da smo mu mi uskratili satisfakciju?

    Kreirati novu da je nazovem rang listu najboljih sadržaja,lista može biti nedeljnog ili dnevnog tipa,na tu listu stavljati najbolje sadržaje od ove nedelje ili ovog dana u zavisnosti kog bi tipa lista bila. Posle isteka aktuelne liste,sadržaj sa nje se sklanja u neku arhivu najboljih sadržaja,a kreira se nova lista za naredni period od sadržaja koji su kreirani dok je prethodna lista bila aktuelna.

    Bilo u dve varijante pa ste iskorištavali za međusobno lajkovanje.

  6. Postoji kalendarčić, ali ne radi se o kalendaru već o tom sistemu odabranih,jer smatram da je totalno nepravedno da se nečiji sadržaj odabere posle 3 minuta a nečiji posle 3 godine. Zato i predlažem ovo jer svako od nas voli da vidi svoj sadržaj da je medju najboljima zato ga i pravimo, e sad neko ima priliku da dobije satisfakciju odma a neko posle 2 godine ako je još uvek aktivan na Vukajliji...

    Bruce, možda niste direktno uskratili satisfakciju ali priznaćeš da i ti kada praviš sadržaj bilo koje vrste praviš nadajući se da će baš taj biti odabran... E sad šta tebi vredi i ako on bude odabran posle toliko vremena da ti to nećeš ni videti?

    A što se zloupotreba tiče može se i to saseći, ali samo žestoko

  7. Ide mali pas, ulicom šeće, a hajvana, jes' lud mali pas.

  8. Али човече, Вукајлија је сајт који посећују људи који нису регистровани, дакле постоје читаоци. Много више него активних аутора. Насловна страница је излог, а у излогу мора да буде нешто добро, кога брига кад је написано??? И шкк са сатисфакцијом, мислим разумем шта кажеш, али ако се неко није улоговао дуже време мислим да га боли уво за садржај који су му одабрали.

  9. Ovaj razlog za neuvodjenje bilo cega "moguce malverzacije" AAAAAAAAAAAAAAAAAA. Pa modovi, dedzgo, cemu vlas' i ban dugme, pa onaj stub srama. Za svaku akciju mora postojati odgovarajuca reakcija. Bez rizika ne'a napretka!

  10. Kao što sam već rekla u onoj konverzaciji

    Svakodnevno se pregledaju posteri i retko se nađe koji da je kvalitetan, zato se biraju stariji da se stranica sa odabranima češće i brže osvežava.

    Molim Kostića da zaključa. :)

  11. Vučica moderiše!

    Mali pas je zadovoljan. Oh, oprostite. Htedoh reći da ima visoku dozu satisfakcije. Na venu je konzumira.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.