De me zabole za Seka Persu čekao sam Evru jebenog i oni prime dva jebena gola. Prodao sam i Evru. Aukurac sa Mančesterom i Totenhemom, nijednog njihovog igrača više ne uzimam.
A ja konj dao kapitensku traku jebenom Vormu koji mi doneo 2 poena, a da je ostala kod RVPa imao bih ladno 32. Nego ajde barem sam se izvuki iz govana ovo kolo.
Ууу Манчестере, изгуби ти само због минус поена од трансфера, по 65 би имали. Иначе, задовољан. Следећег викенда нема премијер лиге, играју се квалификације за СП, тако да спемајте тактике веома пажљиво!
Ја испушио због оне преваре од тренера Виљаша-Боаша. Желим му брз отказ и нови ангажман што даље од Премијер лиге. Најбоље да се Тотенхем и кинески Далијен мењају за тренере, па нек Станоје јебе у Премијер лиги, а овај Португалац би се наш'о таман где му је и место.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Курчина.
glupi mančester ajde bre jednom nemojte da primite gol!!!
Tucani , mogo Seka persa da uvali 3.
Ван Персић хет трик. :О
Nisam voleo ovog RVP kada je igrao u Arsenalu, al od kad je prešao u MU ću ga zavolim....
Ehhh da još nije promašio ....
De me zabole za Seka Persu čekao sam Evru jebenog i oni prime dva jebena gola. Prodao sam i Evru. Aukurac sa Mančesterom i Totenhemom, nijednog njihovog igrača više ne uzimam.
Van Persi dade het-trik kako sam i predvideo hnjo hnjo
Kako mi je odbrana dobra,4 igraca + golman 3 (TRI) poena
Vidica prodajem,De Geu takodje
Snoštra kolo,29 poena ukupno
Ma mora wild card da radi
48 bodova još da je igro čelzi bilo bi lagano iznad 50 nije loše
E ne znam prvi put igram ovu ligu koliko je moguće transfera bez gubitka bodova
izvuče mi persi celo kolo leptijebem! ugasio komp sa 9 bodova, sad ga palim, ono 40! GIPSANI LAVOVI URNISO SAM VAS!
I mene spasio VanPersie :)
Jebo majku sto ga ne stavi u tim,a imao sam para
Jos da je penal dao, dobio bih i Lakija mozda.
Definitivno ide divlja karta, od napada mi nema leba, ovi ostali djene - djene...
LOL još ispade da sam ojebao kolo, 53 boda, persi kobjedinio!
A ja konj dao kapitensku traku jebenom Vormu koji mi doneo 2 poena, a da je ostala kod RVPa imao bih ladno 32. Nego ajde barem sam se izvuki iz govana ovo kolo.
Ууу Манчестере, изгуби ти само због минус поена од трансфера, по 65 би имали. Иначе, задовољан. Следећег викенда нема премијер лиге, играју се квалификације за СП, тако да спемајте тактике веома пажљиво!
Ја испушио због оне преваре од тренера Виљаша-Боаша. Желим му брз отказ и нови ангажман што даље од Премијер лиге. Најбоље да се Тотенхем и кинески Далијен мењају за тренере, па нек Станоје јебе у Премијер лиги, а овај Португалац би се наш'о таман где му је и место.
Ciljam top 15 u prvoj sezoni. Lepo krenuo puko 30 poena na transfere jeer nisam kontao Frenkijevu karticu. Sače da vidimo kako završava.