ima još jedan duel u ovom kolu, zaboravih ko igra ali je 9:5 trenutno :D ne verujem kako se potrefilo da mi što smo ojebali ovo kolo igramo jedni protiv drugih :D
лооооооолови, а пази за нијасну већи крипл фајт је Tvorovi 5 - 9 Zhajk Arsenal
хаха јеботе каква сцена. :Д ја сам иначе менаџер несрећних творова, заборавих да направим измене и у првој су ми синклер, руни капитен, два челзијева играча и погребњак који уопште неће играти ово коло. нервира ме овај фазон сваке недеље једна текма, ВИДИМО СЕ НА СВЕЦКОМ!
Lololo, ne Mozes.
LOL u h2h duel giganata:
Gipsani Lavovi - Pujo Šotka 7:9 trenutni rezultat ololololo
edit: Pujo Šotka su moji slepci, da ne ispadne da prozivam nekog olololo
Da l' me lažeš da je 9-7? :D
ima još jedan duel u ovom kolu, zaboravih ko igra ali je 9:5 trenutno :D ne verujem kako se potrefilo da mi što smo ojebali ovo kolo igramo jedni protiv drugih :D
A ja treće kolo zaredom gubim, jebem vas seronje :D ladno će neko sa 20 i manje bodova da bude ispred mene :D
лооооооолови, а пази за нијасну већи крипл фајт је Tvorovi 5 - 9 Zhajk Arsenal
još će meni da uđe demel iz vest hema koji je uzeo 6 bodova danas, urnisao sam te tucani :D
Trenutno gubim 48-36 a igra mi još samo Evra sutra tako da jedino da postigne 2 gola i ima dve asistencije ja mogu da nekim čudom možda dobijem...
oho, nisi onda ti gipsani lav, pardon :D
Ma kakvi zato i kažem neko od vas dvojice seronja ima da dobije 3 boda a ja nularicu :D
хаха јеботе каква сцена. :Д ја сам иначе менаџер несрећних творова, заборавих да направим измене и у првој су ми синклер, руни капитен, два челзијева играча и погребњак који уопште неће играти ово коло. нервира ме овај фазон сваке недеље једна текма, ВИДИМО СЕ НА СВЕЦКОМ!
nemaš dobar tajming :D ja i kad kiksnem upišem tri boda olololo
lolol greška.
Je l' moze neko da gvirne kako meni ide?
37 poena ovo kolo, 119 ukupno, 23. na listi.
Hvala! :)
Sreto,ovo kolo ti bas ne ide
Mozda te i stignem danas :D
20-13 trenutno
Katastrofa sam ovo kolo ... K A T A S T R O F A ! ! !
Mnogo lakše skaču cene ove godine nego prošle.
Да ми је капитен у ова три кола био Вермален, 'де би ми крај био...