Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 3

1. LOL u h2h duel giganata:

Gipsani Lavovi - Pujo Šotka 7:9 trenutni rezultat ololololo

edit: Pujo Šotka su moji slepci, da ne ispadne da prozivam nekog olololo

2. Da l' me lažeš da je 9-7? :D

3. ima još jedan duel u ovom kolu, zaboravih ko igra ali je 9:5 trenutno :D ne verujem kako se potrefilo da mi što smo ojebali ovo kolo igramo jedni protiv drugih :D

4. A ja treće kolo zaredom gubim, jebem vas seronje :D ladno će neko sa 20 i manje bodova da bude ispred mene :D

5. лооооооолови, а пази за нијасну већи крипл фајт је Tvorovi 5 - 9 Zhajk Arsenal

6. još će meni da uđe demel iz vest hema koji je uzeo 6 bodova danas, urnisao sam te tucani :D

7. Trenutno gubim 48-36 a igra mi još samo Evra sutra tako da jedino da postigne 2 gola i ima dve asistencije ja mogu da nekim čudom možda dobijem...

8. oho, nisi onda ti gipsani lav, pardon :D

9. Ma kakvi zato i kažem neko od vas dvojice seronja ima da dobije 3 boda a ja nularicu :D

10. лооооооолови, а пази за нијасну већи крипл фајт је Tvorovi 5 - 9 Zhajk Arsenal

хаха јеботе каква сцена. :Д ја сам иначе менаџер несрећних творова, заборавих да направим измене и у првој су ми синклер, руни капитен, два челзијева играча и погребњак који уопште неће играти ово коло. нервира ме овај фазон сваке недеље једна текма, ВИДИМО СЕ НА СВЕЦКОМ!

11. nemaš dobar tajming :D ja i kad kiksnem upišem tri boda olololo

12. Lololo, ne Mozes.

lolol greška.

13. Je l' moze neko da gvirne kako meni ide?

14. 37 poena ovo kolo, 119 ukupno, 23. na listi.

15. Sreto,ovo kolo ti bas ne ide
    Mozda te i stignem danas :D
    20-13 trenutno

16. Katastrofa sam ovo kolo ... K A T A S T R O F A ! ! !

17. Mnogo lakše skaču cene ove godine nego prošle.

18. Да ми је капитен у ова три кола био Вермален, 'де би ми крај био...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.