Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 3

1. Дајте и линак на први пост. Ђе да уђем и направим екипу, бааа?

2. http://fantasy.premierleague.com/
    Овде се региструјеш и направиш екипу а после идеш на џојн лиг и куцаш оне кодове.

3. Piše da je Vidić neizvestan,a Agbonlahor povredjen ... hm,hm da li da ih menjam ili ne šta mislite tj. da ih prebacim samo u zamene ili skroz da izbacim iz tima.

4. Betonjerka ponovo jaše!

5. upao i ja, PUJO ŠOTKA

6. Ne mogu da udjem u klasik mod ligu!
    Pogazuje mi ovo:

This is not a valid league code. Please enter another code or check the code with the league administrator.

7. Ukucaj šifru,nemo' kopipaste.

8. Kacam Crnogorac. Muka mi i da prekucam. Fala..

9. Што ми смрдљиви Енглези нису послали линк за потврђивање налога, маму им јебем? Сад ми пропаде ова аТреса ел. поште! Има неко неки предлог, а да није прављење нове адресе?

10. КАд си направио? Мени послали тек после 15-20 минута?

11. Па тако нешто, пре петнаЈстак минута.

12. Шта би, су послали?

13. Покушај поново преко истог мејла, бем их уста.

ЕДИТ:
    прави нови јбг то је ионако 10 минута посла

14. Проб'о сам ја и то, вели да не мере, јербо се тај мејл већ користи. Праве се Енглези..

15. Bacite pogled na prvi post :)

16. Одлично. Мени само није јасно што да шаљемо певете за кодове кад већ стоје у првом посту? Јесу то исти ти кодови?

17. Ма исти него сам тај део са пвт-ом пропустио да коригујем у првом посту :) ал за сваки случај сам слао људим ако не виде овде или нису активни или из неког невероватног разлога не виђу кодове.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.