Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 3

1. Дајте и линак на први пост. Ђе да уђем и направим екипу, бааа?

2. http://fantasy.premierleague.com/
    Овде се региструјеш и направиш екипу а после идеш на џојн лиг и куцаш оне кодове.

3. Piše da je Vidić neizvestan,a Agbonlahor povredjen ... hm,hm da li da ih menjam ili ne šta mislite tj. da ih prebacim samo u zamene ili skroz da izbacim iz tima.

4. Betonjerka ponovo jaše!

5. upao i ja, PUJO ŠOTKA

6. Ne mogu da udjem u klasik mod ligu!
    Pogazuje mi ovo:

This is not a valid league code. Please enter another code or check the code with the league administrator.

7. Ukucaj šifru,nemo' kopipaste.

8. Kacam Crnogorac. Muka mi i da prekucam. Fala..

9. Што ми смрдљиви Енглези нису послали линк за потврђивање налога, маму им јебем? Сад ми пропаде ова аТреса ел. поште! Има неко неки предлог, а да није прављење нове адресе?

10. КАд си направио? Мени послали тек после 15-20 минута?

11. Па тако нешто, пре петнаЈстак минута.

12. Шта би, су послали?

13. Покушај поново преко истог мејла, бем их уста.

ЕДИТ:
    прави нови јбг то је ионако 10 минута посла

14. Проб'о сам ја и то, вели да не мере, јербо се тај мејл већ користи. Праве се Енглези..

15. Bacite pogled na prvi post :)

16. Одлично. Мени само није јасно што да шаљемо певете за кодове кад већ стоје у првом посту? Јесу то исти ти кодови?

17. Ма исти него сам тај део са пвт-ом пропустио да коригујем у првом посту :) ал за сваки случај сам слао људим ако не виде овде или нису активни или из неког невероватног разлога не виђу кодове.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.