ФК Јандрија приступио лиги. Менаџер Стивен Ђесба-Ђесба истакао да су амбиције тима највише: "Устремили смо се ка врху, циљамо шампионску титулу. Чврсто верујем да моји играчи имају квалитет за такве домете. Једино остаје жал што нисам био у могућности да у своју екипу уврстим Николу Микића, али и без њега смо довољно јаки. Што се мене тиче, можемо већ сутра да почнемо."
Ха, а искусно не могу да се виде састави противника до почетка лиге лоло. Мудро ћу ћутати и чувати свој мастер план.... или стављати фејк поставе да вас наведем на лош пут!
E da pitam ... jel ovde ne može da se pogadjaju tačni rezultati kao na EP što je bilo ...
Ja ušao na FIFA predict kad ono igrica :) M.siti 3: 1 Aston Vila
Do sada > 21 učesnik < prijavljen za Vukajlija Premier Liga Classic - Sezona 3
A za Vukajlija Premier Liga H2H - sezona 3 > 17 učesnika <
Bilo bi dobro kad bi u H2H ligi bilo paran broj učesnika.
Састајемо се међусобно. Ове недеље играш са мном, следеће с Лакијем, итд. Ко узме више бодова у том колу, добија 3 бода, у случају истог броја бодова, свакоме по бод.
Joy Division uleteo!
Кокица јунајтед исто, још јуче....
Već sam napisao al ajde ako vodite evidenciju - Red Hooligans
FC Sturmgeboren i menadžer im se javljamo na raport. :)
Дамо и господо, имате част да упознате будуће шампионе:
http://www.freeimagehosting.net/r9nxx
ЕДИТ: Мораћу само једног бека да убацим место једног од штопера.
ФК Јандрија приступио лиги. Менаџер Стивен Ђесба-Ђесба истакао да су амбиције тима највише: "Устремили смо се ка врху, циљамо шампионску титулу. Чврсто верујем да моји играчи имају квалитет за такве домете. Једино остаје жал што нисам био у могућности да у своју екипу уврстим Николу Микића, али и без њега смо довољно јаки. Што се мене тиче, можемо већ сутра да почнемо."
Ха, а искусно не могу да се виде састави противника до почетка лиге лоло. Мудро ћу ћутати и чувати свој мастер план.... или стављати фејк поставе да вас наведем на лош пут!
Је л' можете ви да уђете на овај сајт? Ја коначно добио мејл за потврђавање налога, ал' никако да учита страницу кад кликнем. :/
ради ко сат Срето
Ne da mi se sastavljati ekipu nikako. Uskoro ću. Ovih dana. Kad počinje liga? 18. ovog?
ради ко сат Срето
Сад сам проб'о, прошљакао је! Коначно могу да се посветим раду у ФК "Кризни штаб". :Д
Да.
E da pitam ... jel ovde ne može da se pogadjaju tačni rezultati kao na EP što je bilo ...
Ja ušao na FIFA predict kad ono igrica :) M.siti 3: 1 Aston Vila
Може ал то је одвојено од овог сајта за фантази.
Do sada > 21 učesnik < prijavljen za Vukajlija Premier Liga Classic - Sezona 3
A za Vukajlija Premier Liga H2H - sezona 3 > 17 učesnika <
Bilo bi dobro kad bi u H2H ligi bilo paran broj učesnika.
Диграм се и ја DirtySpurs екипица.
Следеће суботе стартује.
Oce neko da mi objasni sta je H2H?
Састајемо се међусобно. Ове недеље играш са мном, следеће с Лакијем, итд. Ко узме више бодова у том колу, добија 3 бода, у случају истог броја бодова, свакоме по бод.
The Red Devils
čarapani