Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 3

1. Направијо - Френкијеви дивљаци

2. Творови, управо приступио.

3. Ajmo mojiiii!!! Nadamo se uspjehu od prošle godine, ne biti zadnji u klasiku i doći opet do polufinala u h2h, ili bar do četvrtfinala. Sportski pozdrav...

4. posle 37 minuta igre već imam asistenciju i 3 boda od šokrosa, EDEMO

5. vaz te asistencija, nolan gol, dobro mi je počelo kolo

6. Ja sam Orgazmični.

7. Е, је л' могу ја да направим неку измену, иако је почело коло? Њукасл игра тек у пола седам, а пише нешто да Бен Арфа неће играти...

8. Е, је л' могу ја да направим неку измену, иако је почело коло? Њукасл игра тек у пола седам, а пише нешто да Бен Арфа неће играти...

ne možeš ništa dok traje kolo. Kad se završi ući će ti igrač prvi po redu na klupi,ako Ben Arfa ne bude igrao

9. 3 играча 10 бодова, сутра ми игра већина.

10. Ја 18 поена са 3 играча. Пише у ствари 20, ал' ја кад саберем има 18. :О

11. Imam jedno pitanje
    Stavio sam Dyera iz QPR-a u izmene,a on napravi covek 13 poena.
    Mogu li ja da ga zamenim veceras sa npr. Maludom i da mi se Dyerovi poeni racunaju?

12. Mislim da nece Mito.

13. ne možeš, možeš samo da moliš boga da ti neko iz tvoje prve postave neće igrati pa da uleti dajer lololo

14. A neeee
    Kako me zajebaooo
    A kako se odredjuje koji igrac ulazi?

15. onim redom kojim ih namestiš u izmenama, tako upadaju, ako naravno bude potrebe za izmenama

16. A ok
    Znaci nista,Dajer mi tek 2. izmena
    Jedino ako me bas usere

17. može da se desi, meni se jednom desilo da ni sve te tri izmene nisu bile dovoljne lolo

ali teško :P

18. Чекај, а ако прва измена не одигра ни минут, је л' онда може да се деси да му уђе Дајер?

19. OD 5 igraca 26 poena. Onaj Michu iz Svonsija 16

20. Мичу и Петрић јебени лолови

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.