Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 3

1. Au, od 5 igraca 9 bodova, doduse trojica iz odbrane. Uzdam se u Junajted i Celsi!

2. Ja stavio Ivanovica ko zamjenu(konto da nece igrati dobio onaj crveni protiv Citya), da li cu dobiti bodove ako zaigra?

3. Ja sad ne razumem ovo u sistemu Vukajlija Premier Liga H2H - sezona 3 jel to gotovo kolo za dan ili se čeka da se i sutra završe mečevi?

4. Čeka se da se završi celo kolo (za 4-5 dana) i onda se zbiraju bodovi. Ako imaš više od protivnika dobiVaš 3 poJena, ako imate isti broj bodova onda 1 bod i ako imaš manje onda si ga ispušio, za ovo kolo..

5. Dobio 13 poena danas.A na klupi Dyer sa isto toliko! :(

6. Ја за 5 играча 31 поен. Бен Арфа забио, Дефо забио, Ризе асистенција, а одиграли још Вермален и Жервињо. Сутра чекам капитена Рунија, Тореса, Фердинанда, Банета и Јају Туреа. Голман ми је Хауард, ал' било би пожељно да га Руни напуни. :Д

7. Дебилко и Моронко

Isti slucaj,sutra jedino da mi neko od startera ne pocne tekmu :/

8. Ispusih za Songa, 0 poena lol...slepac furundzijski...al zato sam ubo sto sam ubacio fulamovce :D

9. idi u kurac zaboravih
    el kasno sad da se pravi tim?

10. Jok, ali preskocio si prvo kolo.

11. Bane oooooooooooooooooooooooooooooooo
    Bane oooooooooooooooooooooooooooooooo
    Ako ne prime gol do kraja,eto meni 24 poena lololo

12. Сонг 0, Ивановић 12 и Луиз 5 из Челзија. Ремиреш исто 0.

13. Bane kapiten, i Hazard 9 poena, 2 asistencije. Dobro se odvija ovo kolo moram priznati

14. KOJE SRANJE DA IZVINETE ...
    KAKO NEMA STIVA DE RIDERA U TIMU SAUTEMPTONA ... Ili sam se ja istripovao ...
    Ja sam ga stavio u tim i piše da igra,a njega nema uopšte NIJE NI U IZMENAMA NI U POVREDJENIMA ... Ma nigde ga nema mamicu mu ...

15. Jebo sam ti sestru Daviddeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    Kako omasi penal covek,ko detetu da sutira.

16. Ја да имам 50 поена ко колу био бих задовољан, за сад 34 .... све које сам ставио у тим играју, сем једне измене.

Ево пулена кои бране класик трофеи

http://www.dodaj.rs/f/3m/U9/2DsCDo0M/shadow-of-my-fantasy.png

17. Bolji sam od lakija lololo

18. Ја стандардно почињем фентази пацерски. Депси, највећа узданица и прошлогодишњи џокер неће дигра за Фулам зато што не играју ЛШ. Онда и повреде пре почетка меча попасу Марко Марин и Рио Фердинанд. И наравно да се и Агуеро повредио, нисам гледао меч, али знајучи моу срећу вероватно неће на терен 6 месеци или тако нешто.

Све у свему, да није Азарда капитена, имао бих једноцифрен број поена. Биће боље ваљда.

И нервира ме што није као прошле године направљено да су до краја августа трансфери бесплатни.

19. Ја сам се већ усталио. Прво коло фантазија за мене очај... а!

20. Mene usrecio Ivanovic danas,12x2=24 poena
    Wiliams 6
    Dzego sad ubode,5 od njega
    39 ukupno
    Jos mi ostaju sutra De Hea,Vidara i Kagava

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.