Olimpijske igre

1. INDIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, PAKISTAAAAAAN!

2. Ватерполисти ће тешко да узму поред Црногораца. Увек је ту борба била.

3. Vaterpolisti su uvek bili u naletu na OI , bez srebra ništa.

4. Ja mislim da jednostavno neki sportisti ne mogu da ostvare određene rezultate bez uzimanja zabranjenih supstanci. Mene niko ne može da ubijedi da su npr. Majkl Felps i Lebron Džejms to što jesu bez nedozvoljenih sranja.

5. Ma i Kobi, ima 34 godine, a vidi ga kako igra. Svi ti crnci osim mozda Karmela i Djurenta uzimaju nesto.

Rekao mi je burazer, profesionalni fudbaler, ima ga u Menadzeru, da poznaje ljude koji poznaju neke vrhunske fudbalere i da i oni uzimaju.

6. Ma jednostavno je fizički neizvodljivo biti toliko konstantno u vrhu.

7. Majkl Felps je morao biti dopingovan u Pekingu, jer me niko ne može ubediti da smrtnik može da osvoji 8 zlatnih medalja za par dana samo pomoću mukotrpnog treninga. Pogledajte ga samo sada, ne da nije dominantan nego mu čak i medalje vise o koncu...

EDIT: u finalu mešovitog je ostao i bez bronze

8. 82 utakmice godisnje bez Plejofa. Da je ne znam koliko crn ne bi mogao to dizdrzi.

9. Ajde kad pomenusmo Felpsa. Znate li da je u štafeti 4x100 slobodno Lezak bio u manjku, odnosno kasnio je za dužinu za Bernarom, koji je bio svjetski rekorder na 100 meteri. Otplivao najbržih 100m u istoriji, ali ne prizna se taj rezultat zbog letećeg starta.
    Ali revanširali su im se Francuzi :DD

10. Сви спортисти користе разноразна хемијска помагала, али ништа то није ван дозвољеног (наравно, код оних код којих се може утврдити).

Dub
    Ja mislim da jednostavno neki sportisti ne mogu da ostvare određene rezultate bez uzimanja zabranjenih supstanci. Mene niko ne može da ubijedi da su npr. Majkl Felps i Lebron Džejms to što jesu bez nedozvoljenih sranja.

Рећи ћу у следећем коментару за Фелпса, а за Џејмса... Погледај га у руки сезони, већ тада је кидао, а био је 20ак кила лакши. Неки спортисти су рођени као атлете (нпр. Болт је исто јако напуцан па на допинг тестовима је увек негативан, а Јамајчанин је), неки јако пуно времена проводе у теретани, па амерички кошаркаши скоро цео дан проведу што на тренингу, што у теретани, што у базену (вежбе експлозивности), а још приде имају стручњаке чак и за исхрану, поред стручњака за унапређење игре. Исто тако, да амерички кошаркаши нешто узимају, онда би исте те ствари налазили и код европских НБА кошаркаша.

Peaks89
    Majkl Felps je morao biti dopingovan u Pekingu, jer me niko ne može ubediti da smrtnik može da osvoji 8 zlatnih medalja za par dana samo pomoću mukotrpnog treninga.

Пар медаља од тога је у штафети, а и Марк Шпиц је '72 освојио само једну мање, тако да... А где год сам читао о Фелпсу од стране тих пливачких тренера, увек сам прочитао да Фелпс има најидеалнију грађу за пливача икада.

Стјепановић објаснио неке ствари, а и одбојкашице су живнуле. АЈМО БРЕ ДО ПРЕОКРЕТА!!!

11. Sad čitam na RTSu. Ukrali ključeve sa Vemblija pa juče navijači nisu mogli ništa da uzmu, a valjda 'rana ne može da se unosi na stadion.

Ma kakvo dizanje odbojkašica, običan go kurac od njih. Gube od J. Koreje. Stjepanoviću svaka čast, samo mora da ohladi glavu pred polu-finale i očekujem da uđe u finale.

12. Kako bre Felps ima najidealniju, pa Torp nosi broj 60. :D

13. Мртва игра у прва два сета, мањак од пола тима са европског, повређена Јована Бракочевић, која је апсолутни женски пандан Миљковићу и Стефана и оде све у курац.... Ајд' нека барем савладају Туркиње....

Брате Сколсе, мислим да ти се прст мало омакао при куцању? Не знам је л' број 60 уопште постоји.... Мислиш 50?

14. Ne ne, 60, 45cm mu je stopalo. Ko peraje.

15. Odbojkasice samo teorija vodi dalje.
    Stjepanovicu svaka cast,moze i u finale,a tamo ko zna.
    Ma Felps je propao,ni u 200 leptir nece uzeti medalju.Mozda uzme 2 do kraja,to je maksimum

16. Odbojkašicama ne igra pola ekipe - Sanja Malagurski, Nikolićeva, Molnar... Tuga kad ih pobeđuju velesile Kina i Koreja. Je l' su sve koje nisu u timu povređene?

17. Shekaa
    Ватерполисти ће тешко да узму поред Црногораца. Увек је ту борба била.

Кад видим овакве коментаре умрем од смеха. Црногорци су као прво пукли од Амера, који су велесила ватерпола, што значи да ако изгубе од Мађара што је реално и од нас што је стопостотно морају да побеђују румуне и британце да би уопште прошли. Ако киксну против румуна, а није искључено јер су кикснули против амера, неће ни проћи даље, а камоли да ће нам бити конкуренти у борби за злато. Ај мало пратите шта се дешава па онда пишите прогнозе

18. Ali tu je uvek bila borba.

19. Nama je najbitnije da pobedimo ove tri u vaterpolu gde smo debeli favoriti: SAD, Rumunija, Velika Britanija. U tom slucaju bicemo prvi i ako izgubimo od CG jer racunam da ce ih Madjari dobiti ili odigrati nereseno. Onda dobijamo Grke ili sl. u cetvrtfinalu , a jake ekipe ce se cistiti, npr. Spanija i Crna Gora, Hrvatska i Madjarska, eventualno jos Italija.

20. Овде се не прича уопште о допинг контроли и томе што су они допинговани или нису, већ се искључиво пљује по америма. Ај нек ми неко каже пошто видим овде коментар типа овог

Dub
    Ma jednostavno je fizički neizvodljivo biti toliko konstantno u vrhu.

Што онда нико од вас не каже да је Федерер допинговано говно? Зато што је Швајцарац а не Амер. Или рецимо Болт који већ 6 година трчи све брже и брже. Ал не, он није допингован јер није јебени Амер.

Немојте да смарате више с том причом већ гледајте то овако.

ДА ЧАВИЋ НИЈЕ ТРЕНИРАО У АМЕРИКАМА НИКАД ОД ЊЕГА НЕ БИ БИО КУРАЦ У ПЛИВАЧКОМ СВЕТУ. ИМАЈУ ЉУДИ НАЈБОЉЕ УСЛОВЕ И ЗАТО СУ НАЈБОЉИ. ДОКЛЕ ВИШЕ ДА СЕРЕТЕ ПО ЊИМА ЈЕР СУ НАЈБОЉИ. НИЈЕ ОВО ПОЛИТИКА ВЕЋ СПОРТ И НЕМОЈ ДА ПЉУЈЕТЕ ПО ТИМ СТВАРИМА ЈЕР СТЕ ЈЕБЕНИ БРЂАНИ КОЈИ НЕ МОГУ ДА ПОТРЧЕ 10 МЕТАРА А ДА НЕ ЦРКНУ. АКО НИШТА ДРУГО НЕМОЈ СЕ ПОПИШАВАТИ ПО ТУЂЕМ УСПЕХУ, ЈЕР НЕМАШ ПРАВА НА ТО, ПОШТО САМО СЕРЕШ ПО НЕКОМ ИНТЕРНЕТ САЈТУ. СВИ КОЈИ СУ ДОПИНГОВАНИ ОТЕТЕ СУ ИМ МЕДАЉЕ КАО НПР МЕРИОН ЏОНС. СМОРОВИ ДОСАДНИ ЈЕБАЛА ВАС ПОЛИТИКА УСРАНА!!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.