Olimpijske igre

1. Velika mudrost Bandija lolo

2. koliko ja znam košarkaši se iživljavaju samo za svetsko prvenstvo, za olimpijadu valjda mora kontrola

3. Mladi Stjepanović brži od Felpsa u kvalifikacijama na 200 delfin!!! Samo da ohladi glavu za polufinale.

4. Какав је то јебени фазон да Амери не морају на допинг контроле, каква гаранција владе, кој курац?

5. Mene više ništa ne čudi , sve je već odavno namešteno za Amere.

6. наравно да је намештено, јер амери су говна. како сте смешни

7. Одакле вам та идеја да Американци не иду на допинг контролу? Мени то звуч као невиђена глупост.

8. Anti-doping Amerikancima radila je njihova državna anti-doping kontrola. Pošto je tu bilo mahinacija svjetska anti-doping agencija je izdejstvovala da osvajače medalja testiraju oni. Zato je Merion Džouns pala iako je prvobitno kod amerikanaca prošla.

9. All competing athletes at USA Swimming competitions are subject to drug testing conducted by the United States Anti-Doping Agency (USADA) and FINA under the In-Competition Testing program.

Колико се ја разумем у секс, ФИНА је међународна пливачка организација. Што значи да поред америчке антидопинг контроле пролазе и светску. Так да не лупајте. иначе ај нађите официјално обавештење о томе што тврдите па да дискутујемо

10. Мене занима да ми ви менЕ кажете ко је по вама најбоља пичка на олимпичким играма?
    Ова наша Шпановићка, Рускињица Клишина или 'рватица Мишура? Мене то брине јутрос...

11. Ima li išta pametno da se prenosi? Ova odbojka na pijesku što prenose na RTS2 je smor.

12. Kosarkasi im ne idu 100%, nisam siguran za ostale.

13. Ај нађи то да не иду кошаркаши (на ОИ), пошто ни тако нешто не верујем да је истина.

14. Bilo kako bilo ja se najviše uzdam u vaterpoliste.

15. Evo ti nesto sto sam nasao
    It was actually pretty funny – nobody on the team wanted to be the leading scorer in those games, in the Olympic games. Because whoever was the leading scorer, ended up having to be drug tested. -Grant Hill

U principu nisam nigde procitao na internetu to, nego za vreme prosle i sadasnje Olimpijade sam to cuo i video u novinama.

16. Bila je fora da niko od ovih boljih nece da igra na Igrama jer bi onda morali da prodju te testove, a svi znamo da se kljukaju samo tako. Pa su im onda Kinezi to i dopustili. Nisam siguran za ove Igre sad.

17. Ако си чуо и видео у новинама, онда је то далеко од 100% сигурности. А друго, из тога што си сад ископирао, нимало није јасно шта је хтео да каже. Штавише, он ту потврђује да је било допинг контроле. Само их је мрзело да се цимају на то зато што их заболе.

18. Jbg, meni je ovo za kosarkase i Olimpijadu 2008 potvrdila svaka osoba sa kojom sam pricao o tome. Nisu hteli Kinezi da ih podvrgnu kontroli jer se loze na njih, a da su ih podvrgnuli ovi ne bi dosli.

EDIT : Losu stvar sam iskopirao, to je iz 1996.

19. Мени то нико није могао да потврди, пошто се нико није ни сећао где је то чуо. То је ето тако. А ја сам то први пут прочитао на неком страном кошаркашком форуму. И погађај једном одакле је тај што је то изнео као чињеницу!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.