Olimpijske igre

1. Jeste bre,pokrali devojku,sram ih bilo!
    A nas dvojac nije ispao,sutra veslaju polufinale oko 11

2. četverac je, nevezano za to što je prvi u svom repesažu, danas odveslao 6.01, što nikako nije dovoljno za medalju, ne verujem ni za finale. primera radi, novozelandska ekipa koja je bila prva u trci našeg četverca je veslala 5.47, a rezultati za medalju idu i oko 5.45 ako se ja dobro sećam. trenirao sam veslanje, verujte da je ogromna razlika (:

3. http://www.london2012.com/athlete/fernandez-steiner-liliana-1114577/

gledao sam je u nedelju kako pere holandjanke, u belom dresu, po kiši... od sad žemska odbojka na pesku da se prekida ako prestane kiša ))

4. dobra je i ona njena druga iz ekipe, jes malo ružna al što ima guzicu, kuku

5. Ne da nije prosla nego je bila poslednja.

6. I Šekarićeva izduvala.

7. Nestalo signala na drugom, pa nisam videla, e jbg...

8. Džudista Gerasimenko ispao, dvojac bez kormilara takođe.

9. toliko o 10 medalja koje su najavljivali... osvojiće još Đovak i vaterpolisti i to je to. 3 komada, možda uleti još jedna iznenada, mada teško.

10. ватерполо, ђоковић, дубл, одбојка, ана ивановић и рецимо четверац који има реалне шансе дуђе у финале. то су моје прогнозе за медаље

11. Ma bre slavicemo Andriju Zlatica kao Boga.

12. Ljudi, šta se dešava sa streljaštvom? Nešto sad čitam da je Jasna i dalje u igri...Šta je sa Zoranom Arunović, finale malokalibarskog?

13. Arunović 15. , nije joj išla brza paljba u 3. rundi. Jasna ne ide u finale, Gerasimenko izgubio, Ana gubi 4:1 i tako dalje. U suštini, danas su ga svi izduvali. Ne treba se nadati ni Ani ni odbojkaši(ca)ma, to se znalo od početka da nisu u formi. Ja sam se nadao Higlovoj i veslačima, ali kao što mnogi rekoše pre mene, Đovak, možda dubl, vaterpolisti i možda Čavić.

14. Evo je, oporavila se malo Zorana, dijeli 7mo mjesto, saće kraj.

15. Kakva crna Higl. Svetska prvakinja a ne može da se plasira ni u polu-finale na 200 m prso, sramota.

16. Bruka, koja paorka, e!

17. Ljudi, u kojoj disciplini je Čava najjači, slobodni stil ili delfin? Baš se nešto sinoć ja i ortak prepirasmo.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.