Olimpijske igre

1. Jeste bre,pokrali devojku,sram ih bilo!
    A nas dvojac nije ispao,sutra veslaju polufinale oko 11

2. četverac je, nevezano za to što je prvi u svom repesažu, danas odveslao 6.01, što nikako nije dovoljno za medalju, ne verujem ni za finale. primera radi, novozelandska ekipa koja je bila prva u trci našeg četverca je veslala 5.47, a rezultati za medalju idu i oko 5.45 ako se ja dobro sećam. trenirao sam veslanje, verujte da je ogromna razlika (:

3. http://www.london2012.com/athlete/fernandez-steiner-liliana-1114577/

gledao sam je u nedelju kako pere holandjanke, u belom dresu, po kiši... od sad žemska odbojka na pesku da se prekida ako prestane kiša ))

4. dobra je i ona njena druga iz ekipe, jes malo ružna al što ima guzicu, kuku

5. Ne da nije prosla nego je bila poslednja.

6. I Šekarićeva izduvala.

7. Nestalo signala na drugom, pa nisam videla, e jbg...

8. Džudista Gerasimenko ispao, dvojac bez kormilara takođe.

9. toliko o 10 medalja koje su najavljivali... osvojiće još Đovak i vaterpolisti i to je to. 3 komada, možda uleti još jedna iznenada, mada teško.

10. ватерполо, ђоковић, дубл, одбојка, ана ивановић и рецимо четверац који има реалне шансе дуђе у финале. то су моје прогнозе за медаље

11. Ma bre slavicemo Andriju Zlatica kao Boga.

12. Ljudi, šta se dešava sa streljaštvom? Nešto sad čitam da je Jasna i dalje u igri...Šta je sa Zoranom Arunović, finale malokalibarskog?

13. Arunović 15. , nije joj išla brza paljba u 3. rundi. Jasna ne ide u finale, Gerasimenko izgubio, Ana gubi 4:1 i tako dalje. U suštini, danas su ga svi izduvali. Ne treba se nadati ni Ani ni odbojkaši(ca)ma, to se znalo od početka da nisu u formi. Ja sam se nadao Higlovoj i veslačima, ali kao što mnogi rekoše pre mene, Đovak, možda dubl, vaterpolisti i možda Čavić.

14. Evo je, oporavila se malo Zorana, dijeli 7mo mjesto, saće kraj.

15. Kakva crna Higl. Svetska prvakinja a ne može da se plasira ni u polu-finale na 200 m prso, sramota.

16. Bruka, koja paorka, e!

17. Ljudi, u kojoj disciplini je Čava najjači, slobodni stil ili delfin? Baš se nešto sinoć ja i ortak prepirasmo.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.