"Sve je započeo čuveni plivački trener, Amerikanac Džon Leonard, kada je rekao da je pobeda mlade plivačice neverovatna, ali i sumnjiva. Da napomenemo, za one koje možda ne znaju, američki sportisti nisu podležni antidoping kontroli zato što američka vlada garantuje za njih."
Sa vesti na B92, dobili smo odgovor (ako je neko ovo već napisao izvinjavam se, mrzi me da kopam po temi :D)
Korac kaze da avatari ne mogu da izdrze ovaj pritisak. Ocigledno nije upoznao coveka sa Sevastokratorovog avatara.
Hvala na promociji velikog vodje!
Da dam dnevni izvestaj posto se Aca Stojanovic i ekipa mnogo penju na kurac.
Odbojkasi su odradili svoje, mada je to skromni Tunis i borba za medalje je opet daleko. Djovak objasnio, sve do Marija ne ocekujem neizvesnost, dubl se pomucio ali prosao sto je najvaznije, na pobedu su od polufinala. Stjepanovic sjajno otplivao, steta sto nije zgrabio medalju, ali ako ne ista drugo u Riu ce biti jedan od favorita za zlato. Vaterpolisti po starom, vidim da su svi nesto kenjkavi, jedino mi dominiramo i za sada ne vidim opasnost po medalju, cak i zlato deluje vise nego realno. Rukometasi su sjebali vise protiv Spanije ako mene pitate i sad moraju da se vade protiv Madjara i Koreje, pa ako uspemo da prodjemo u cetvrtfinale nista nije iskljuceno. Ovaj cetverac mi ne deluje pouzdan za bilo kakav uspeh, pa ni za plasman u finale, ali za pohvalu je danasnja trka.
"Sve je započeo čuveni plivački trener, Amerikanac Džon Leonard, kada je rekao da je pobeda mlade plivačice neverovatna, ali i sumnjiva. Da napomenemo, za one koje možda ne znaju, američki sportisti nisu podležni antidoping kontroli zato što američka vlada garantuje za njih."
Sa vesti na B92, dobili smo odgovor (ako je neko ovo već napisao izvinjavam se, mrzi me da kopam po temi :D)
Ko prenosi ovog malog što pliva?
Kaže Aca Informacija:" Selektor Rumunije se buni zašto to nije bio prekršaj na golmanu." A igraju Britanci i Srbi.
Дајте видри пренос Данске и Шпаније ил ће вас побити.
Нема шта. Новинар б92 нам је решио дилему. :)
Уосталом, наши доктори ће радити у анти-допинг тиму на овој олимпијади и обећали су да ће донети копије допинг контроле нба играча, па ћемо видети.
Mali okrenuo treći na 100. Na kraju šesti, svaka čast.
Sta bi sa Stjepanovicem?
Шести на крају. Стотинку иза петог, али није никако могао до медаље. И овако је сјајан резултат.
Svaka cast Veljooo!
6. je bio
I dubl dobio!
6-4 6-7 9-11
Okrenuo treci na 100. Jbg on 18, a svi ostali preko 25. Odlican uspeh.
Prati li neko ove kajakaške/kanuaške sportove? Vidim u vijestima četverac i dvojac se spominju. Meni ipak najjače ono na divljim vodama.
Četverac valjda upao u polu-finalek kroz repesaž, dok je, činimi se, dvojac ispao.
Četverac valjda upao u polu-finalek kroz repesaž, dok je, činimi se, dvojac ispao.
Hvala na promociji velikog vodje!
Da dam dnevni izvestaj posto se Aca Stojanovic i ekipa mnogo penju na kurac.
Odbojkasi su odradili svoje, mada je to skromni Tunis i borba za medalje je opet daleko. Djovak objasnio, sve do Marija ne ocekujem neizvesnost, dubl se pomucio ali prosao sto je najvaznije, na pobedu su od polufinala. Stjepanovic sjajno otplivao, steta sto nije zgrabio medalju, ali ako ne ista drugo u Riu ce biti jedan od favorita za zlato. Vaterpolisti po starom, vidim da su svi nesto kenjkavi, jedino mi dominiramo i za sada ne vidim opasnost po medalju, cak i zlato deluje vise nego realno. Rukometasi su sjebali vise protiv Spanije ako mene pitate i sad moraju da se vade protiv Madjara i Koreje, pa ako uspemo da prodjemo u cetvrtfinale nista nije iskljuceno. Ovaj cetverac mi ne deluje pouzdan za bilo kakav uspeh, pa ni za plasman u finale, ali za pohvalu je danasnja trka.
http://www.b92.net/sport/london2012/tenis/vesti.php?yyyy=2012&mm=07&dd=31&nav_id=631047
Cetverac bez kormilara, e da su bolja vremena, imali bismo i kormilara,i plasirali bi se pravo u finale iz kvalifikacija! Drzava duradi nesto!
Sramota je da se momcima ne može platiti i kormilar, katastrofa.
A jebiga, doćiće valjda jednom bolja vremena.
http://www.mondo.rs/tg6528/Foto/Sama%20protiv%20svih.html
e ovako se gine i bori za svoju zemlju, alal joj kurac.
Gledo sam meč, pokrali su je (iako prvi put gledam to čudo od sporta, pregotivan je, uzimam sebi za pravo da kažem da je pokradena hahaha)