Olimpijske igre

1. Ау бре људи, па ни већина спортиста још није елиминисама, ви их већ отписали....
    Па Миросављев у троставу има шансе за медаљу, Андреи Арсовић и Ивани Максимовић су главне дисциплине такође тростав, Микецова главна дисциплина је малокалибарски пиштољ (мада би ту само финале било реалније очекивати од медаље, ал' видећемо), Чавке је у игри, Ноле је у игри, Типса и Зимоњић су у игри, па и Типса у синглу (иде му на руку што Федерер никад даље од четвртфинала на олимпијским играма није прошао, ал' ове су на трави), затим Милица Мандић у теквандоу, ватерполисти, одбојкаше не бих отписивао (јер је друга група неупоредиво лакша од наше), можда чак и Максимовић (не знам какав му је жреб, ал' ако избегне Иранце, може до неке бронзе).... Не знам јесам ли некога заборавио, али имамо још кандидата. Можда неко и у атлетици изненади, сад је време Шпановићки да уради нешто, иако ће за неку од медаља морати да надскочи лични рекорд. Биће неко финале у атлетици, али медаља тешко, ал' треба сачекати и видети....
    Нађа Хигл ме највише разочарала данас, од ње је морало бити финале (није она више светска шампионка, била је до прошле године, сад је Ребека Сони првак). Чак 7 секунди спорије је испливала него тада, требала је послушати Чавкета и отићи тренирати у иностранство, јер јебено не мереш тренирати у држави са два, три добра базена. Ал' добро, неочекивано нас је обрадовала 2009, па јој можемо опростити овакав кикс.

2. Jebiga realnost je nesto drugo. Daleko od toga da je finale neuspeh, ali medalje se broje i pamte. Od strelaca koje si naveo, samo Mikec moze dobro proci, gledao sam ranije rezultate, tu Mandic ne znam ali mi ne zvuci kao ime koje bi sada moglo da zablista, mozda na sl. Olimpijadi. Odbojkasi su u grupi sa Brazilom i Rusijom, to ide na ruku jer je druga grupa malo laksa pa nije nerealno proci u polufinale, ali nesto mi ne blistaju. Od atletike ne ocekujem puno pa je svako finale uspeh, od plivaca je jos Cavic ostao, a teniseri i vaterpolisti su bez dileme najveca uzdanica za medalju.

3. За Мандићку ме не би зачудило ни злато да узме.... Има одличне резултате и у њеној категорији мислим да нема доминантних Корејанки.

Е да, Зикију и Ани требају три победе до сигурне медаље. Је л' зна неко зашто су Јелена и Типса одустали?

4. Jel imas negde zreb za tu Mandicku, voleo bih da vidim kakav je format takmicenja jer je stvarno niko sem tebe ne spominje za favorita za medalju. Ziki i Ana imaju tezak zreb, ako prodju u cetvrtfinale igraju sa prvim nosiocima, ali zato muski dubl ima realne sanse da uzme medalju.

5. И веслаче заборавих да поменем, и они можда нешто ураде исто....

Једино сам овде могао наћи жреб, зујим около по званичном сајту, али је празан још увек, жреб се још није одржао, а Мандићка као носилац има директан пласман у 1/8 финала.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Taekwondo_at_the_2012_Summer_Olympics_%E2%80%93_Women%27s_%2B67_kg
    Ако прође у четвртфинале и изгуби ту, може преко репесажа до бронзе. Нека не заварава ово 7. место, Мексиканка није ништа урадила од Пекинга, а на светском прошле године је испала у четвртфиналу. Оно што ме радује је што се нисам преварио јер нема Корејанки. Моћи ће и она до неке медаље ако ју срећа и знање послужи.

6. Sisaj ga govno jedno američko. Jebem te u as servis pičko jedna ušljiva.

7. Aaaaaaaaa kako mi zao Janka, covek poginuo na terenu.
    Sto se tice Mandicke,mislim da moze do medalje, kao sto ste rekli nema Koreanki kod nje,tako da je polufinale realno.
    Mislim da u atletici imamo sanse za 2,3 finala,kao i za jednu medalju,Kolasinac mi je tu kandidat

8. Ja se nadam da će Dudaš da iznenadi.

9. E da,na njega sam zaobravio
    Mada tesko,tu su onaj kubanac i 2-3 amera

10. Ma koji Kolasinac, to se sad tako palimo a znamo kako se obicno zavrsi na Olimpijadi: 3-4 medalje, u vrh glave pet.
    Ovaj Drenovak meni jedino deluje kao potencijalni osvajac bronze, kazu da Turcin nije nesto i ako ga pobedi na jednu partiju je od medalje.

11. Moze Drenovak,verujem u njega.
    Nego,sutra je nasima Dan D,videcete.2-3 medalje nam zavise od sutrasnjeg dana
    Prvo Cavke,pa veslaci (cetverac) pa odbojkasi,pa teniseri,vaterpolisti,rukometasi i Drenovak uvece

12. cekaj, jel taj cetverac prosao kroz repesaz? kakve su im sanse, jel to polufinale?

13. Turčin izgleda zajebano, al uopšte se nije kvalifikovao na OI, nego dobio pozivnicu. Gledao sam obojicu u prvom kolu. Drenovak ima malo duže ruke čini mi se. Vjerujem da može da dobije...Što Mita kaže, danas baš opasan dan. AJMO NAŠI!!!

14. Кад је трка на 100м у атлетици?

15. Da,baš gledam malopre ovog turčina,on je tu zbog pozivnice,
    I deluje mi sa može drenovak sa njim.
    Sevastokrarore,četverac 6. u polufinalu,veslajju u B finalu

16. Izgubise odbojkasi, bas onako prokockali prednost. Ali dobijamo bod jer smo izgubili u pet setova, jos uvek imamo realne sanse da odemo u cetvrtfinale, ali bice nam potrebno da pobedimo (ili izgubimo u pet setova) Ruse ili Brazilce ili da se nadamo da Nemci nece sa 3:0 ili 3:1 dobiti skromni Tunis. Videcemo.

17. A na primer ako osvojimo medalje u singlu, dublu i miksu, to je 3 medalje (znam da nije baš realno, nego me zanima kako se računa)?

18. Sevastorkratore, ovakve sanse ozbiljne ekipe ne smeju da ne iskoriste...bruka i sramota

19. n1k0lakv da,svaka disciplina se racuna

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.