Olimpijske igre

1. Joj, sad sam tek vidio rezultat. Znači ne vjerujem. Auh, od gotovog, veresija. Uzkurac...

2. Ma dobro, nisu ni naša očekivanja bila realna, koliko veće zemlje ne uzmu 10 medalja, a mi odmah pucamo na 10. Nisu ni njihovi sportisti (vlade da ne pominjem) sedeli i čekali Olimpijadu, sve je na većem i angažovanijem nivou bilo. Imali smo malo loše sreće kao Arunovićeva i odbojkaši, ali ćemo biti bolji nego u Pekingu, verovatno 4 medalje.

3. Kad bilo kakvu medalju uzmemo, ja sam zadovoljan.

4. Iskreno, ja sam se nadao svemu, ali nisam očekivao nešto puno medalja. Fazon je što su mediji digli mnogo prašine oko toga. Svakako bi mi podržavali sportiste i da im nisu u medijima najavljivali silne medalje. Što se tiče sportova koje pratim, neke 3 medalje bi bile realne. Iz streljaštva nisam očekivao medalju jer ne pratim taj sport.

5. Meni krivo sto Ameri i ostale velesile pravo iz kurca dodju i uzmu 100 medalja, a mi koji se toliko dicimo i vaterpolistima, i teniserima, i plivacima, i strelcima, i kosarkasima, i odbojkasima, pa se jos palimo na rukomet i veslanje, ne mozemo da racunamo ni na 5 sigurnih medalja, cak sta vise bice cudo ako i to uzmemo.

6. Pa jeste,ko da je njima bitno sad ako njihov neki bude 4. ili 5. a mi danima zalimo za takvom sansom.

7. Amerikanci ce na sve nacine pokusati da dokazu kako neko ne moze na normalan nacin da ih pobedi...

8. Roditelji lagali šampionku
    Izvor: B92 | , businessinsider.com |

Olimpijska šampionka u skokovima u vodu sa trometarske skakaonice - sinhrono Kineskinja Miksija Vu saznala je tužne informacije posle osvajanja zlatne medalje.

Porodica olimpijske šampionke je prethodnih godina od nje krila informacija kako bi se Vu što bolje pripremila za Olimpijske igre.

U prethodne dve godine preminuli su joj baka i deda, a majka je obolela od raka dojke, ali je Vu sve te bolne informacije saznala pošto je osvojila zlatnu medalju.

Kineska porodica Vu je priznala da je prethodnih godina prihvatila da skriva informacije od svoje ćerke kako bi se ona maksimalno koncentrisala na treninge.

"Ja sam pre mnogo godina prihvatio da ona više ne pripada nama. Zaboravio sam kako izgleda porodična sreća", rekao je Juming Vu, otac olimpijske šampionke.

Остао без коментара.

9. Ја полако постајем синофоб, мајке ми моје. Ону малу што плива брже од Лохтеа, очима да не видим.

10. Па након повлачења Миљковића, ко је у одбојци реално очекивао медаљу? Исто важи и за одбојкашице, фали им пола тима и још Стефана и Јована играју повређене. Рукометаше не знам је ли ико сврставао међу фаворите.... Од њих сам очекивао четвртфинале и још увек очекујем (тек играју са Мађарима и Корејанцима), било шта више од тога било би равно сензацији....
    Да се не понављам, ево колико још имамо кандидата за медаљу, и то му таман дође на тих неких најављених 5-10:
    http://vukajlija.com/forum/teme/44045-olimpijske-igre?strana=18#post_2027757

И заборавио сам поменути оне друге веслаче.... Кајак и кану....

11. A vala su me odbojkaši pošteno razočarali. Mogli su bre trojica Miljkovića da nam se penzionišu, ali kakva je ono bruka protiv Švaba? Koja crna Nemačka u odbojci? Mislim, što je mnogo, mnogo je. A i od Amera smo dosta lako pukli, ali oni mogu da se uračunaju u najjače reprezentacije, iako mi je to mrsko da priznam. Aj da smo pukli od Francuza, pa i nekako, ali ovo je stvarno razočarenje. I još treba da se sad izvlačimo protiv Brazila i Rusije, dve verovatno najjače reprezentacije, uz Kubu eventualno, koji imaju onog malog Leona koji ubiva. Doduše, imamo ove klince Mitića i Atanasijevića koji će sigurno biti odlični, već sad su dobri, tako da ne bi u budućnosti trebalo da bude nekih većih problema. E sad, teško da će neko od njih biti u rangu s Miljkovićem, ali nije to ni toliko bitno koliko je bitno da mi ostanemo u vrhu. Kako mi sad krivo što ne tukosmo Špance u rukometu. Realno, Hrvati jesu prilično jači od nas, ali da smo dobili Špance, bilo bi nam sad prilično lakše.

12. Немци су избацили Кубанце у квалификацијама, нису баш канта за набијање, а и - Немци су.... Не знам, није реална медаља, ал' могу изненадити, очекивао сам четвртфинале од њих....
    Између нас и Хрвата нема толике разлике у квалитету, само они имају боља крила, и то далеко боља крила од нас.... Није то био проблем колико некативност у одбрани, зато је им је Вуковић сасвим заслужено сасуо све у тајмауту и колико су се Хрвати напалили после полуфинала европског.

13. Немци су избацили Кубанце у квалификацијама

E vidiš, to nisam znao. Najbolje je meni da ćutim kad god nešto ne pratim dovoljno. A jesam prestao da pratim odbojku, ranije sam dosta više.

14. Bravo Cavicu u kurac te ljubim.

15. To Čavo,svaka čast! Mislim da se malo čuvao, što je odlična odluka. Realno, gledao je i levo i desno, mogao je da se zajebe ali nije.

16. Kad bi otplivao drugih 50 kao i prvih oborio bi svetski rekord oca mu jebem nefinisarskog.

17. Kad Drenovak boksuje?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.