Prijava

можда Велимир Стјепановић узме нешто, ко зна...

Ja mislim da je realno sledece:

Djovak zlato/srebro
Vaterpolo zlato/srebro
Mikec zlato/srebro
Arunovic zlato i bronza
Cavke srebro
Tipsa/Zimonjic srebro
Rukomet bronza(ako Bog da)
Kajak bronza
Milica Mandic bronza

Sanse,ali male imaju odbojkasice,mozda odbojkasi,a mogu da iznenade i Karakasevic,Drenovak,Gerasimenko.

Ma na kraju cemo proci sa 3-4 medalje, tako obicno biva.

Da ima da se kladi ja bi uplatio da će biti neki teroristički napad,što se tiče Miljkovića verovatno zna da je sranje u savezu i da nećemo uzeti ništa i šta čoveku treba da se oprosti od reprezentacije osvajajanjem 12.og mesta na Olimpijadi

О каквом срању у савезу причаш?

Evo malo da dižemo paniku. Onako, reda radi lolo
http://youtu.be/kFHcOw9INj4

Hahahahaha,ma da :D

Postoje nekakve gluposti na netu gde kao najavljuju skupove ljudi koji bas i nisu srecni zbog olimpijade u njihovom gradu.

Da ce biti nekog sranja, bice. To mora.

Takodje prognoziram kao i neko od gore da ce biti maksimalno 2-3 medalje i to je to. Cisto onako da nismo dzaba isli.
Al valjda ce majku mu onaj usvojeni rus sto ce predstavljati Srbiju bar nesto postici da ne ispadne da smo ga dzaba udomili.

Mislim da će Đovak, Čavić i odbojkašice osvojiti zlato i to je to. Možda još i vaterpolisti nešto naprave. Ide li Šekarićka ove godine kad je reč o streljaštvu, ili neko drugi?

О каквом срању у савезу причаш?

Ne znam,ali on sigurno zna,čim se oprostio svega par meseci pre Olimpijade.Razmisli malo,ipak je on bio kapiten

Realno trenutno Đovak i strelaši generalno mogu da uzmu po medalju, nebitno koju. Naši streljaši uzeli sve moguće medalje sa EP i SP-a pa zašto ne bi mogli i da uzmu neku sa OI.
Vaterpolisti bi mogli nekako, samo da nešto ne ukenjaju. Odbojkašice neće ništa uzeti, kao i odbojkaši jer je turnir prejak a mi nismo baš u formi. A ne možemo baš da očekujemo da muški dobiju SAD, Rusiju, Brazil, Poljsku jer su jači od nas, to isto znači i za odbojkašice.

Kako su počele ove OI već su se javili neki problemi u organizaciji. Prekuječe na utakmici između S. Koreje i još nekih, žene su u pitanju, organizatori istakli zastavu J. Koreje i ovi bojkotovali meč sat vremena.

Да постоји та игра у кладионици (можда и постоји?), уплатио бих тикет на ком пише да ћемо да освојимо 3-5 медаља.

Иди у Меридиан, реци им шта хоћеш да играш и за колико пара и они ће ти понудити квоту па ако ти одговара уплати.

Иначе слажем се да је то реално, Ђовак, ватерполисти и Чавић су већ виђени освајачи медаља, сви остали ако узму нешто биће до јаја.

Sanse,ali male imaju odbojkasice,mozda odbojkasi,a mogu da iznenade i Karakasevic,

Како он да изненади, царе, поред онолике конкуренције? Он ни домаће првенство не може да освоји. Освајамо од 3 до 5 медаља, и то нам је много. Ђовак неку бронзу, ватерполисти тозла, Чавић треће место. Рукометаши су слаби, реално, одбојкашице су танке у последње време, одбојкаше може дусере. Биће много изненађења, ал нећемо ми више од 4 медаље да узмемо, ја кад кажем.

Иди у Меридиан, реци им шта хоћеш да играш и за колико пара и они ће ти понудити квоту па ако ти одговара уплати.

А да, они имају то... отворено клађење, беше? Али не верујем да бих за ово добио неку велику квоту.

Ne znam,ali on sigurno zna,čim se oprostio svega par meseci pre Olimpijade.Razmisli malo,ipak je on bio kapiten

Разлози могу бити разни. Могуће је чак, иако је многима тешко да поверују у то, да се човек заситио, да сматра да је матор за то, да је дао довољно репрезентацији, да има право да коначно одмара између две клупске сезоне и чак можда жели да уступи место млађима, да не стаје на пут њиховом развоју. Није ми јасно где си се ухватио баш за савез, кад је одбојкашки убедљиво најбољи спортски савез у земљи. Нема гурања неталентованих играча да би се продали, као у фудбалу, нема прозивки Звезде и Партизана, као у фудбалу и кошарци, млађе селекције су стално у врху, селектори кад одлазе чине то без пљувања и теорија завере, имамо јаку позицију у међународним одбојкашким институцијама... Боричића треба клонирати и поставити на чело сваког савеза.

А да, они имају то... отворено клађење, беше? Али не верујем да бих за ово добио неку велику квоту.

Они то зову слободна игра, мош се кладиш и на ствари које немају везе са спортом, само ако рачунар прихвати. Па вероватно и не би добио велику квоту, ипак је то јако реално.. Ако будеш играо јави колико су ти понудили.

Важи се, Двајте.

Ma,slucajno to oni.
De bi Englezi,nisu oni takvi

Zar nije ovo trebalo da pocne u 20:12 po Grinicu?