Kuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac. Nisam gledao Karmela kako daje 37 poena i sutira trojke 10/12. Kurcina. Kurcina. Kurcina. Kurcina. Kurcinaaaaaaa.
Koj vam je kurac, što ne gledate na netu? Nisam tevea upalijo od kako sam otkrio ovo. Imaš sve sportove i u lajvu i u snimku, poserem se na javne servise opaaaaa
Kolašinac znam da je uzeo bronzu na EP i još jedan naš atletičar je uzeo neku medalju isto na EP, ne mogu sad da se setim. Mada nemamo mi neke šanse trentutno u atletici.
Bravo Emire,Bravo Asmire!!!
Zao mi Mirosavljeva,u raspucavanju mu izmaklo finale,ali mu ostaje njegova najbolja disciplina,trostav.
n1k0lakv
Pa ovako
Imamo Emira i Asmira koji su osvajaci srebrne,odnosno bronzane medalje na Evroppskom u Helsinkiju
Onda imamo desetobojca Dudasa,koji je jos uvek mlad,i od njega se ne moze ocekivati medalja
Ostali nemaju neke sanse,mozda bude jos 1-2 finala,ali to je to
Po meni,Ako se Asmiru posreci veceras,moze da uzme medalju
Колашинац је освојио бронзу на европском, али није било фаворита за медаљу на олимпијским играма, пре свега браниоца злата, Мајевског.... Ал' свеједно, Асмир је врхунски атлета и један од оних од којих сам очекивао финале и потенцијално изненађење за медаљу.... Видећемо.
Бекрић ме изузетно пријатно изненадио, мислим очекивао сам полуфинале, финале, али са другим укупним резултатом.... Невероватан је....
Брате Ниџо, Омега је годину дана после игара признала да је Чавке први пипнуо, али је Фелпс то урадио јаче. Та прича је завршена тада, Чавке је био презадовољан и сребром и чињеницом да је он пружио највећи отпор најсупешнијем и вероватно најбољем пливачу икада и на томе треба да се заврши, а не да спорт прераста у гомилу расправа. Ти сензори су осетљиви на додир и није исто пипнути га лагано и пипнути га јако. Чавке нека вечерас кобјасни и узме злато или неку другу медаљу, ал' више ме од Фелпса плаши Ле Клос....
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Sta smo mogli od njega da očekujemo kad trenira u garaži. To ti je kad je država go kurac. I ovo je veliki supeh i za našu zemlju i za njega.
Kuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac. Nisam gledao Karmela kako daje 37 poena i sutira trojke 10/12. Kurcina. Kurcina. Kurcina. Kurcina. Kurcinaaaaaaa.
K.U.R.C.I.N.A
EDIT : Kurac krasni
Kurcev
Kurac
Gledaj snimak na RTS-u, ako nas ne ispali nekim vaterpolom između Jermenije i Kenije.
Ma nece prenositi stoka.
Докле ће да репризирају ово говно? 'Оћу КАМИЈОНЏИЈЕ !!!
http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.html
Koj vam je kurac, što ne gledate na netu? Nisam tevea upalijo od kako sam otkrio ovo. Imaš sve sportove i u lajvu i u snimku, poserem se na javne servise opaaaaa
sreten
Postavio sam ja link pre nekoliko stranica, ali ne čitaju dušmani. DOLE TIJANIĆ!!!
Postavio sam ja link nekoliko stranica unazad, ali ne čitaju dušmani. DOLE TIJANIĆ!!!
Jaoj Kiflo u kurac te ljubim, odgledao sam Amere sad.
šta mu dođe B finale u veslanju?
To je za one koji se nisu plasirali u A finale,pa eto,kao utesno
Nego,nas Stojic se povredio,tako da nece dvojac veslati u B finalu :/
Б финале ти је трка за пласман од 7. до 12. места.
ја пливање гледам онлајн на нету стално. јебеш ово кад не преносе пливање због, замисли, дубла еееееееееееееј
Cavic u 20 do 9.
Ne razumem se toliko u atletiku, kako stoje tu naši? Ima li neko ko je ove godine ostvario neke značajne rezultate na svetskom nivou?
Kolašinac znam da je uzeo bronzu na EP i još jedan naš atletičar je uzeo neku medalju isto na EP, ne mogu sad da se setim. Mada nemamo mi neke šanse trentutno u atletici.
Bravo Emire,Bravo Asmire!!!
Zao mi Mirosavljeva,u raspucavanju mu izmaklo finale,ali mu ostaje njegova najbolja disciplina,trostav.
n1k0lakv
Pa ovako
Imamo Emira i Asmira koji su osvajaci srebrne,odnosno bronzane medalje na Evroppskom u Helsinkiju
Onda imamo desetobojca Dudasa,koji je jos uvek mlad,i od njega se ne moze ocekivati medalja
Ostali nemaju neke sanse,mozda bude jos 1-2 finala,ali to je to
Po meni,Ako se Asmiru posreci veceras,moze da uzme medalju
Колашинац је освојио бронзу на европском, али није било фаворита за медаљу на олимпијским играма, пре свега браниоца злата, Мајевског.... Ал' свеједно, Асмир је врхунски атлета и један од оних од којих сам очекивао финале и потенцијално изненађење за медаљу.... Видећемо.
Бекрић ме изузетно пријатно изненадио, мислим очекивао сам полуфинале, финале, али са другим укупним резултатом.... Невероватан је....
Otprilike sam tako i pretpostavio, hvala.
Šta mislite o ovome? I o onome što sam napisao u komentaru: http://9gag.com/gag/4934907
Брате Ниџо, Омега је годину дана после игара признала да је Чавке први пипнуо, али је Фелпс то урадио јаче. Та прича је завршена тада, Чавке је био презадовољан и сребром и чињеницом да је он пружио највећи отпор најсупешнијем и вероватно најбољем пливачу икада и на томе треба да се заврши, а не да спорт прераста у гомилу расправа. Ти сензори су осетљиви на додир и није исто пипнути га лагано и пипнути га јако. Чавке нека вечерас кобјасни и узме злато или неку другу медаљу, ал' више ме од Фелпса плаши Ле Клос....