Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Jebem ti više 4. mesta. Nek se svi upišu kao četvrti i didemo kući. Svaka čast Čavo na celoj karijeri.
Јбг опет много лоша завршница као и прошли пут кад га је Фелпс победио...
Јебем га у дупе.
А и овога Шкота сере, јебо матер.
Ма Чавић сам себи створио притисак зато што је рекао да завршава каријеру, видело му се у фаци да се усрао. Притисак је урадио остало.
Nikako da se opameti Cava, sjebase ga jer je zapeo na pocetku a vec na 60m se videlo da nece uzeti medalju. Svaka cast na karijeri, pevao sam srpsku himnu kad su pustali americku u Pekingu.
Tuzno je gledati kako ti se ruse ocekivanja, trebao sam pretpostaviti da cemo kao i obicno uzeti 2-4 medalje. Aj da vidimo sta ce Djovak i vaterpolisti da urade, sve ostalo je bonus.
Боме како овај Мари џуга лоптицу, биће и Новакова бонус.
Ладно Ђовак бронзу узима , издуво га овај додуше никад се не зна у тенису , још ватерполисти барем нешто да узму и толико од нас.
Filips je na drogama bio zato je pobedio Čavića!
Ова анчи је гојко величанствени.
Anči objašnjava!!!!!!!!!!!!
Najgora Olimpijada do sad.
Мари је пробио баријеру, сад може да туче Ђоковића редовно.
зато је самсунг најбољи без дрозирања.
Оде и овде сигурица... Биће чупаво за медаљу...
ЕДИТ:
Само да онај Федерер не узме златну медаљу!
Ko je izbačen zbog dopinga???!!!
ОИ је једино што није освојио, тешко да ће га Мареј спречити. Мада би могло да буде чупаво. А мислим да ће Ђоковић узети бронзу, пошто очекујем да Дел Потро пружи очајну партију услед скењаности због онаквог пораза.
Ko je izbačen zbog dopinga???!!!
Нека узбекистанка, дришља, непозната.
Иначе ценим да може да бије Мареј. Пробио је то фамозно своје финале пре пар недеља на вимблдону, још је и свеже, или ће сад да јебе, или заиста никад.
Uh, sto volim. Sad ce valjda ljudi da shvate da ovaj slepac igra samo za svoje dupe, a da ga za zemlju boli kurac i nece ga vise vorsipovati.
Колико глупости. Ово је било за прво место на ранг листи, пошто је све отворено, о томе ниси мислио? Много волим вас што пљујете све српско што се пробије ван граница наше земље и не остане да живи у срањима.