Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Чоколадни прави спрдњу од овог спорта.
Ali ti Korać prenosi ovo...
Neprocenjivo!
Како су се сви наложили да га победе, а он се посрао по њима. Мислим да више не може оборити светски рекорд, волео бих да се варам. Жао ми што је Осафа одустао, само да онај мајмун Гетлин не узме медаљу, маму му јебем дрогирану.
Možda i može ipak je u Londonu bilo 18 stepeni.
Он се дечко спрда са њима, какав цар! Овај Блејк се примио ко млад мајмун...
Znam na koga misliš, ne mogu da se setim kako se zove. :) Nije ni Višković loš. Ovaj Korać isvršav'o na Bolta najstravičnije. Ej bre, ja se ne napalim toliko kad vidim vrhunsku ribu!
Koji trip da si to meni rek'o olololoololo :D
Da nije onaj Branislav Pralica ili tako neko čudno prezime...
Bolt je namerno gubio od njega na prvenstvu Jamajke...
100 % !
Тек ће да пршти кад буде финале у "скоку с малотком" за жене. Кад се појаве очи боје руских бреза. :)
Ali pobedilo mi je "Brute ne vadi sečivo" ahahahhaha na kom ladnom betonu je onaj Korać sedeo da mi je znati
Korać je institucija. :)
хаххахахахаххахахахха
Врло могуће! Ал што Кораћ параноише да Блејк ради против Болта и то још за Амере :Д легенда!
Добро да је и причао о њима, а не о дуговима Звезде и Партизана.
A kad krene skok u dalj i Darja Klišina, nešto tipa ovde nema fotošopa itd...
Što je sa tim davio prošle godine. I kako je Partizan za raspalog Eduarda dao grdne pare...
Rođaće, vala su te Ruskinje atletičarke bogami opasne, neka svršava na njih koliko hoće. :D Ali na jebenog Bolta... Mislim, sve je to lepo, dečko se sprda i sve te munje i fazoni, ali čoveče, k'o da su mu rekli što ga više budeš hvalio dobićeš veću kintu. Jebote...
Ali Kazahstanci, šest medalja, šest zlata.
Glupo što nisu favorizovali žemsku odbojku na pesku, al' šta da se radi...
Јеботе, не можемо да одбранимо ниједан напад Мађарима. Ово је ужас.
ne znam šta se desilo sa rukometašima. Do 40. minuta smo bili dobri u svim utakmicama osim protiv Hrvata. A posle toga kao ekipica ispred dragstora da počne da igra, i krene trpanje.
Pa do 40te minute Stanić nekako skida i ono što se skinuti ne može, a od 40te do kraja brani normalno. To znači da u poslednjih 20 minuta od npr.šest kontri skida "samo" jednu, a ne pet kao prvih 40 minuta. Mi imamo 1-2 kontre po utakmici, 90 % napada se završi bez da su krila primila loptu (!), bekovi se međusobno dodaju i ukrštaju, onda rokaju ili guraju pivotu, totalno predvidivo. Dobro smo mi i prošli...Ne kažem da su momci loši niti hoću sad da pljujem po nekom konkretno, ali ovakav spori i staromodni rukomet ne igra više niko, nešto treba mijenjati, a biće da je to jebiga trener.
Па немогуће да Станић у свакој утакмици тако брани. Очигледно је да физички нису спремни. Данас се видело да је пала одбрана у том последњем делу и да нема шансе да одбранимо један напад. Јебига, екипа изгледа као да има доста потенцијала.
Е да, јесте то да смо ми прескочили један период у ком је унапређена тактика у рукомету, остали у прошлом веку и треба радити на томе да се то исправи. Иначе Вуковић је ту започео посао сасвим солидно. Само треба тако наставити.