Olimpijske igre

1. Najgore od sve nije to što nije uzeo bronzu nego će ga sad svi oni njegovi "verni" navijači mrzeti. Evo već čitam neke komentare tipa: Djoković igra samo za svoje dupe, Djoković tele, Djoković govno, Djoković igra samo sa sebe... A bilo im je lepo kad je prošle sezone redovno drao Nadala i Federea i kad je na 50% finala i dodeli pehara nosio kačket sa bojama Srbije, a sad kad je počeo da gubi odma igra za svoje dupe i nije Srbin. Kako god on je učinio ogromnu stvar za Srbiju i za srpski tenis tako da dva loše odigrana meča ne mogu ništa pormeniti.

Buđava veverica počistila Federera. Brate neverujem, tako ga je lako počistio.

2. Мари пада после овог турнира, превише је навикао на домаћу публику. Јебига, не мош нон стоп у Енглеској играти.

3. Marej je dostigao svoj vrhunac, ispunio je mamine želje i snove, sad može da se bavi prodajom nekretnina u Škotskoj i da čeka da ga kraljica serne pa da pređe u politiku. Sledeće godine u ovo vreme biće milioner.

Sad samo Janko da se probije u prvih pet, a Nole da se vrati gde mu je mesto i Federer da se povuče već jednom i učlani u PUPS pa je sve kako treba :)

4. Ма само кад је овом, "ја сам тај, један једини" и "the chousen one", Федереру узео медаљу. Сморио је више са тим да је Богом дан.
    Мада мислим да Мареј после овог може далеко, још му остаје да добије Надала.

5. Ja mislim da je Marej skoro dostigao maksimum,on je sad kao Djovak prosle godine u vreme pre RG-a
    A ovi ''navijači'' kojima je Đovak dobar samo kad pobeđuje,mogu samo da se sagnu

6. A ovi ''navijači'' kojima je Đovak dobar samo kad pobeđuje,mogu samo da se sagnu

Slažem se.

Dečko je vidno razočaran, i teško mu je... Očekivao je zlato, najavio ga je, i pored vaterpolista nam bio glavna uzdanica za zlatnu medalju, ali šta da se radi... Life goes on...

Jebiga navikao nas je na pobede 2011, a nas Srbe kada neko navikne na uspeh, posle se on podrazumeva, a svaki mali neuspeh kažnjava surovo i pljuje na sva usta...

7. Био сам потпуно равнодушан док сам гледао Новака,не готивим га нимало још од када је одбио да игра за репрезентацију. Нек пуши курац и узима паре,само ми јебене медаље жао,али узеће је ватерполисти.

8. Био сам потпуно равнодушан док сам гледао Новака,не готивим га нимало још од када је одбио да игра за репрезентацију.

Подсети ме, кад је одбио да игра за репрезентацију?

9. На Дејвис купу прије годину и по'.

10. Matko96

На Дејвис купу прије годину и по'.

Аха, онда претпостављам да је Федерер најомраженија личност у Швајцарској.

11. Већ сам се навиђао свакојаких коментара на нету. Не волим тенис, нервира ме та нова паљевина према њему и сматрам да је ужасно досадан спорт, ал' ми се на курац пењу јебени дебели гмазови који немају ништа паметније да раде већ се врте у својој столици и блеје по нету чекајући да пљују првог нашег спортисту који не успе. Једна ствар је критиковање, а друга ствар је прееравање. Наравно, изузетак су тролови који само подјебавају масу... То и сам понекад радим....

А и јебемумиша, опет два четврта места, Ђовак изгубио бронзу и Златић изгубио бронзу, а и Микец финале за један круг.... Како баксузан дан. Ал' добро, иде се даље, има још кандидата и не треба губити наду. Остају ватерполисти као главна нада за злато.
    Да је Ђовак само одбранио онај буђави турнир у Београду гледали бисмо њега против Мареја у финалу јер би остао први. Од како му је Четојевић отишао из тима не пружа партије као и прошле године. Ал' нема везе, треба и до полуфинала доћи. Биће боље у Рију.

Matko96
    Био сам потпуно равнодушан док сам гледао Новака,не готивим га нимало још од када је одбио да игра за репрезентацију. Нек пуши курац и узима паре,само ми јебене медаље жао,али узеће је ватерполисти.

М'да, против Индије, коју смо и без њега отресли 4-1, нам је био ужасно потребан. Јер зашто да се припрема за Индијан Велс и јуриша на прво место које му се смешило кад може да доживи невероватно искуство играјући против Сомдева Девармана....

12. The Big Dipper

Да је Ђовак само одбранио онај буђави турнир у Београду гледали бисмо њега против Мареја у финалу јер би остао први.

Ко каже да опет не би играо са Марејем у полуфиналу? С обзиром на његову срећу (или нешто друго) у жребу, сва је прилика да би све било исто. :)

13. Sad ide najbolja disciplina stotka...

Da vidimo da li će Boltara da odbrani zlato...

14. Ti likovi sto prenose tenis, ceo ''strucni stab'' B92, sve dileje mamu im jebem, prate tenis 2 godine i kenjaju nesto...ima jedan mali sa sport kluba, on bar zna nesto i ne transferise kad otvori usta...

15. Овај Болт се опет спрда :Д краљина!

16. Ma ajd što se Bolt sprda, nego što Koraću pada kamen sa srca.

Meni on bolji od same trke...

17. Ма Кораћ је луд :Д Уживео се за све паре :Д

18. Ono jes da je lud, al stvarno su mu komentari ponekad retardirani...

Da sam kockastoglavi ja bih ga banovao, ali jebiga...

19. Evo finala na 100 metara. Idemo Bolt!