Olimpijske igre

1. Мислим да сам се усро мало.

2. Ја се још тресем, среће ми моје :)
    Нисам на таман нешто :)

3. МАЈСТОРЧИНЕ ВАТЕРПОЛИСТИЧКЕ.

4. Kada je polufinale, a kada finale?

5. За два дана полуфинале ваљда.

6. Kad se sad nisam slogirala, sunce da im jebem nenormalno.... Uhhhhhhhhhhhhh!

7. Sklanjajte onog idiota Informaciju, ne mogu više da ga slušam kako urla pas ga jebo!

8. Можете да кењате само, он је тренутно најбољи коментатор којег имамо. После Душка Кораћа наравно, али он само атлетику преноси :)

9. Sklanjajte onog idiota Informaciju, ne mogu više da ga slušam kako urla pas ga jebo!

Ja ga nisam čuo. Verovatno jer smo zajedno urlali.

10. Кад је полуфинале на 200м у атлетици ?

11. Ватерполисти објаснили.... А и ово им је била добра школа, јер су вероватно сада и схватили да не смеју никога потценити....
    А и Аустралијанце не може вечито да сере, квалтиет је морао кад-тад пресудити....

Shomy23
    Можете да кењате само, он је тренутно најбољи коментатор којег имамо. После Душка Кораћа наравно, али он само атлетику преноси :)

РАзочарао ме Косица овим преносом, па побогу није нас обавестио да ли тетка Прлаиновића или Филиповића има већу диоптрију....

12. Можете да кењате само, он је тренутно најбољи коментатор којег имамо.

Pa nismo baš toliko jadni. Aj prosvetli nas neprosvetljene, po čemu je to on NAJBOLJI komentator kojeg imamo?

РАзочарао ме Косица овим преносом, па побогу није нас обавестио да ли тетка Прлаиновића или Филиповића има већу диоптрију....

Pa zar se ne sećaš? To je ispuc'o još protiv Britanaca. Filipovićeva najača, 11.3, ne vidi na oči. Ali ne da igra čkode nego jebe mamare. :D

13. Bolji je i od Strajnića i od Dende i ostale klape sa rst-a. MOžda ga je Korać bolji, to se slažem. Jes da ni on nije spašen al bar ne lupa konstantno kao Denda, o Strajniću ne treba trošiti reči. A i ona priča da hrvati imaju bolje komentatore je takva laž, ja sam gledao amere u košarci na hrtu i zamalo se nisam ispovraćao. neke od izvala -Ide Pol na ulaz i uoajolešn...je...napravio. Kevin Lav nije tako poznat kao košarkaš, poznatiji je po tome što mu je teča pevao u bič bojsima. Francuzima ne igra Mišel (Majkl) Pjetrus. Bezveze se vodi hajka protiv njega ima i mnogo gorih.

14. Aj prosvetli nas neprosvetljene, po čemu je to on NAJBOLJI komentator kojeg imamo?

можеш да ми кажеш неког бољег ?
    Човек је прави професионалац, најинформисанији коментатор на овим просторима, а то је можда и најбитније за коментатора. Можда понекад превише кења, али обавља посао на најбољи могући начин. А и патриота је човек. Треба можда Ковињало да преноси ?

15. Dudaš će sad da kobjasni

16. Ако.... Може Дудаш у првих 6, решио се бацања кугле, то му је убедљиво најгора дисциплина....

Shomy23
    можеш да ми кажеш неког бољег ?
    Човек је прави професионалац, најинформисанији коментатор на овим просторима, а то је можда и најбитније за коментатора. Можда понекад превише кења, али обавља посао на најбољи могући начин. А и патриота је човек. Треба можда Ковињало да преноси ?

Симић, Кораћ, Шаренац, Мемедовић, Андријашевић и Вишковић су коментатори далеко бољи од Косице који ми само тренутно падају на памет....
    Информисан је Косица, само није о спорту који преноси....

17. Мемедовић ? :Д

Нема смисла писати на ову тему, различита су мишљења и то је то.

18. Јашта тебрекс, Јоца Мемедовић је раније био коментатор и то доста добар....
    А јеби га брате Шоми, нервира ме то брањење Косице јер једностано не волим коментаторе који разглабају о глупостима невезаним за спорт само да би употпунили празан простор јер о спорту који преносе немају ни близу потребно знање. То Ацино коментарисање може, можда чак и боље, једнако тако да преноси сваки дипломац са журналистике. Кад већ стављају неког коментатора онда он мора да буде стручан и да познаје спорт којим се бави.
    Слушај сад Симића и Кораћа на атлетици па'ш видети о чему причам....

19. Човек је прави професионалац

Jes' vala, profesionalno urla za trojicu.

најинформисанији коментатор на овим просторима

Pffffffffffffff. Tešku glupost si sad provalio. Znači ne govorim subjektivno, iako subjektivno ne mogu da ga gledam, objektivno je jako daleko od najinformisanijeg komentatora na ovim prostorima. Zajebano je reći ko bi bio najinformisaniji, ali ja čim čujem reči komentator i informacija, padne mi na pamet Edin Avdić. Zajebano je to što on komentariše najviše košarku, ali tu je čovek mag. A inače, Stojanović kad prenosi neku fudbalsku tekmu, u bar 70% slučajeva kasni sa tim kod koga je lopta. Jebena seljačina govori Dani Alves, a kaže recimo Bruno Alveš! Pa koji kurac jebote! Je l' moguće da je neko toliko glup?! Da ne pominjem čuvenog španskog vezistu ĆaVi Alonsa i još kakve ispade. Kakav crni komentator, neka ide i nek' reklamira Svit Jirz. Retard.

Треба можда Ковињало да преноси ?

Veruj mi da bih pre njega sluš'o, bar je zanimljiv onako pijan.
    Inače, jesu me malo iscimali ovi vaterpolisti, ali neka, glavno je da smo mi prošli i da će biti još jedan SEREKEŠ po Mađarštinama!!!114343245

20. Слаби су ми Мађари некако брате Блејче на овом турниру, контам Жабари ће их добити.... Италија је светски првак и нису са потцењивање....

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.