Па Мађари су довели доста ветерана, а међу младима нема правих заменика.... Не могу више ни Кашаш, Киш и Бирош да играју као пре седам, осам година. Ми смо на време направили смену генерација, они нису....
Не знам, видећемо.... Шансе су, по мени, 55% Италија, 45% Мађари.... Жабари имају несавладивог Темпестија на голу и он им је пола тима....
Можда чак и Амери савладају и Хрвате.... Већ су их савладали на прошлим играма....
Mislim da moze Ivana da skoci u 3. seriji vise,ali nisam siguran.
Videcemo
Vaterpolisti mi zivce pojeli,ali bitna je pobeda.
Dudas je bio odlican danas,ovo bacanje mu bas ne ide,ali nema veze,odlican je za sad.
Ne znam, meni su oni uvek sila. :) A jesam i ja olako s'vatio 'Talijane...
Па Мађари су довели доста ветерана, а међу младима нема правих заменика.... Не могу више ни Кашаш, Киш и Бирош да играју као пре седам, осам година. Ми смо на време направили смену генерација, они нису....
Не знам, видећемо.... Шансе су, по мени, 55% Италија, 45% Мађари.... Жабари имају несавладивог Темпестија на голу и он им је пола тима....
Можда чак и Амери савладају и Хрвате.... Већ су их савладали на прошлим играма....
Kad skače Španovićeva?
Добили жабари 11:9.
Sada skače, malopre samo protrčala 4,20.
Ala Blejk istrča 200m kočio bar 30m.
Овај Болт се спрда јеботе лоло
Страшно финале нас чека.
Sad skočila 6.33.
I onaj treći Jamajčanin strašno trči, ne znam mu ime neki nov.
Mislim da moze Ivana da skoci u 3. seriji vise,ali nisam siguran.
Videcemo
Vaterpolisti mi zivce pojeli,ali bitna je pobeda.
Dudas je bio odlican danas,ovo bacanje mu bas ne ide,ali nema veze,odlican je za sad.
Nije prošla u drugi krug finala.
6,35.
Dobro je,ali moze ona mnoogo vise
Mito ok je, ali šteta što nije ušla u osam.
Može, al na sledećim OI. Nije usplea da uđe u prvih 8. Nema veze i ovo je uspeh.
Kad je finale na 200m?
Pa da,bice to bolje u Riu
Sutra u 5 do 10 navecer
Sutra, posle 9h.
Dudaš izgleda završio učešće u desetoboju, ne znam o čemu je reč.
Napad klaster migrene - odveli ga u bolnicu. Sad javiše.
Kako se zove ovaj idiot komentator što je davio na drugom dok je Španovićka skakala?
Duško Korać da nije?
Meni su oni svi takvi, jedino volim da slušam ona dva ludaka što komentarišu gladijatore, sasuke, banzuke i ostale šatro sportove :)
Misliš Miljaaaan Milićević i Ivaaaaaan Tešanović?