Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Biće sranja noćas po Kragujevcu ako Talijani pobede.
како је шунтав овај Соро јебо матер своју
Jel se samo meni čini il su ovi Italijani malo previše klali, a sudije to tolerisale?
шта је спорт. потопиш мађаре ко пичке и дођу шминкери талијани и сјебу те. јебем ти живот
JEBEM TI PREČKU U PIČKU!!!
e bedak. sad da se koljemo s černogoraju za broncu.
Aci ne treba dopustiti upuštanje u bilo kakve diskusije veće od one sa novakovom mamom
Propalo mi vece totalno
Ja ne mogu da verujem u 2 stvari
Prvo: koliko nam je falila sreca(milijardu stativa)
Drugo: Koliko sudije i dalje pomazu Italijanima
Momke niko ne krivi,borili su se kao lavovi,samo hrabro u mecu za bronzu
Krivo mi je zbog vaterpolista kojima izmiče stalno to zlato na Olimpijadi. Što se tiče nas, navijača, ko nas jebe. Italijani nisu igrali toliko dobro koliko je Srbija u nekim dijelovima odigrala loše.
Jaoo sportisti boli nas kurac šta ste uradili znamo ŠTA ste uradili i kako ste se kretali i pičke materine ali zašto jebeno zašto
Eto fejže. Ispadosmo i mi i vi. Što sad ?
Sada će da nastave dragi naši brzo hodači i lovci na patke ovaj izlet kod džordžija i elizabete1.2 što im isfinansirasmo
VaterpolistI, mene uopste niste razocarali, iako ste izgubili. Ljudi od 90 i neke nisu propustili polufinale nekog velikog takmicenja, konstantno su u vrhu i doneli su nam vec buljuk medalja. Malo li je. Ako cemo da pljujemo, ima precih sportova. Vaterpolisti svakako to nisu zasluzili.
Има неко стреам за Америка Аргентина, кад ови наши курци не преносе.
Evo preko ovog gledam:
http://lsh.lshunter.tv/static/popups/10529902832260.html
Poluvrijeme je :)
Хвала Макарони, одлепио сам што нема преноса..видим врти им се ови хајлајтси, можда немају сигнал или чекају укључење и они. Свеједно су кретени.
+1
Što se vaterpolista tiče, 15 takmičenja, 14 medalja i jedno četvrto mesto. Heroji ove nacije i pravi model kako se neko bori za zemlju a da od nje ne dobija ništa.
Напред наши! :)
Елем, труло је што ће неки да пљују по ватерполистима. Реално, они и одбојкаши имају код мене невероватно много кредита, тако да им не замерам за слабије наступе на ОИ.
Vaterpolistima se nesme ništa zameriti. Ako na jednoj utakmici neko nije imao sreću to je onda Srbija na ovoj. Naime dva gola primiti nakon odbitka u vaterpolu je prava retkost ne sećam se kada sam poslednji put video. A pogoditi okvir gola jedno 6-7 puta u bilo kom spotu je baksuz neviđeni.
Za razliku od fudbalera oni mogu da kažu ono čuvenu da u ovom duelu nisu imali sreće.