Olimpijske igre

1. Хахаха, није хтео да обори светски рекорд због тога што на митинзима добија веће паре за тако нешто! Хахахаххахаха!

2. Kad igraju vaterpolisti? Hoce li prenositi rts i drugo polufinale?

3. 20:50, ima prenos...

4. Ау, ал пуне Кроати.

5. http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/540257_487448711265570_495677221_n.jpg

Novaković ušo u finale.

Ne cepaju se za džabe drva, gle mu ruke majko moja..

6. Tу се цепа нешто друго, јок дрва.

Не могу да преболим што Исинбајева не узе злато, пу, само сам то и нешто гимнастике и гледала.

7. Da li može čovjek da ima ovakve ruke samo od treninga? Kao ovaj gore Novaković.
    Mene najviše nervira što su Španci u finalu turnira u košarci i što imaju osiguranu medalju. Čini mi se da su ispali pičke i namjerno izgubili jednu utakmicu da izbjegnu Amere prije finala.

8. Да, водили против Бразила 10 разлике пре последње четвртине и на крају изгубили. Најгори народ поред Италијана.

9. ŠPANI PIČKE NAJVEĆE, JEBO IM JA MAJKU NJIHOVU PIČKINJSKU. PIČKE NISU SMELI DA IGRAJU PROTIV AMERA U POLU-FINALU. DABOGDA IH NATRPAJU AMERI U FINALU, JEBO IH FRANCISKO FRANKU U RČ!!!!111

10. Al' smo pukli na Olimpijadi...

11. Al ih sere iz daljine ovo nije normalno

12. Au bre,pa 5 puta stativu pogadjamo
    Dobicemo ih,al na guranje

13. Poserem im se u prečku i stative aukurac

14. Jebote... Aukurac, ne znam ni šta da napišem... MURŠTE TAKI SMOTANI!

15. Joj sto mi ide na kurac ovaj retardirani aca englez. Ko njemu dade da prenosi bilo sta. Pet puta vristi ajajjajaj jebo ga zordan u dupe

16. Ja cvrsto i iskreno verujem da se ovakve stvari desavaju jer su dali maleroznom govnetu da prenosi ovo. "opet precka", pa govno prosto priziva nesrecu da se opet desi.

17. Ja ne znam sta je gore, Strajnic ili ovo govno, obojicu mrzim najvise na svetu dok prenose, a samo nijansu manje kad prenosi ovaj drugi.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.