Jes da je ovo olimpijski pozdrav, (kad mašeš ovako levom rukom, a desnom je nacistički), a zar nije mogao fino da aplaudira ili ko onaj naš da nosi šal jebeni .D
“Dimitrije ima tu nesreću da ima jaku konkurenciju u reprezentaciji, a da Savez ne bi izgubio tu osmu kvotu, dodeljena je meni”, rekla je Šekarićeva za “Sportski žurnal”.
Savez baš i ne bi izgubio osmu kvotu, već bi samo jedan a ne dva takmičara učesvovao u obe discipline pištoljem, ali to je druga priča. Ona glavna je - da li je doneta pravedna odluka?
Блиц по обичају сере и лупа глупости.
Није Гргић ништа изборио за себе, већ за савез, као и сваки други спортиста. Пошто у једној дисциплини можеш имати максимум два такмичара, Гргић је аутоматски испао јер су у пиштољу Златић и Микец бољи. Јасна је отишла јер је следећа на рангу која МОЖЕ да иде јер ЈЕДИНО слободно место је било 25 метара за жене. Јасна је отишла на игре због свог ранга и своје форме.
Nije tacno,u zavisnosti od kategorije se odlucuje koliko kom savezu pripada kvota
Za muski pistiolj smo imali pravo na 3 kvote,ali je jedna zamenjena za Sekaricevu,a svaki savez ima pravo da zameni jednu kvotu.Po meni nije fer.
Njegova kategorija je pocela u 4,on boksuje veceras
Јесам и ја пајван што тражим информацију на Блицу... Хвала господо на помоћи...
Ma 21.30, pomjereno je....
Ja mislio da sam istripovo sinoć al čiča maše ili maše Arijevcima:
http://www.youtube.com/watch?v=sRv-B60npKs&feature=player_embedded
Ma ovi Englezi su cudo
Jevtovic trebao da igra u 15 do 5,sad je 20 do 6,on jos nije poceo
hahahah, jednom nacista - uvijek nacista :D
Ovaj se zajebao,pravi nacista mase desnom! :D
Jes da je ovo olimpijski pozdrav, (kad mašeš ovako levom rukom, a desnom je nacistički), a zar nije mogao fino da aplaudira ili ko onaj naš da nosi šal jebeni .D
Pa mogo stvarno,a i ovaj nas,lepsi kad je ozbiljan majke mi :D
Drenovak od 23.30.... Valjda konačno xD
Šekarićeva je stvarno peder.
EDIT: Tek sinoć saznadoh da je otela mjesto onom momku.
Otela nekom liku mesto u timu? Ne seri?
O mjestu odlučuje savez. Valjda su več imali dvojicu u toj kategoriji. Provjerite, ne znam detalje.
Су срање. Стварно се неко ложи на ово?
Savez baš i ne bi izgubio osmu kvotu, već bi samo jedan a ne dva takmičara učesvovao u obe discipline pištoljem, ali to je druga priča. Ona glavna je - da li je doneta pravedna odluka?
http://sport.blic.rs/Ostali-sportovi/215384/Pravda-Grgic-izborio-olimpijsku-normu-ali-Savez-u-London-salje-Jasnu-Sekaric
И због тога послаше ону која није изборила визу, а извисио човек који је то заслужио својим резултатом.
Ali bre,covek ima 19-20 godina i ovo bi mu bila prva Olipmijada.
Svaka cast Sekaricevoj,ali realno,njeno vreme je proslo
Блиц по обичају сере и лупа глупости.
Није Гргић ништа изборио за себе, већ за савез, као и сваки други спортиста. Пошто у једној дисциплини можеш имати максимум два такмичара, Гргић је аутоматски испао јер су у пиштољу Златић и Микец бољи. Јасна је отишла јер је следећа на рангу која МОЖЕ да иде јер ЈЕДИНО слободно место је било 25 метара за жене. Јасна је отишла на игре због свог ранга и своје форме.
Koje forme ako se nije kvalifikovala?
Nije tacno,u zavisnosti od kategorije se odlucuje koliko kom savezu pripada kvota
Za muski pistiolj smo imali pravo na 3 kvote,ali je jedna zamenjena za Sekaricevu,a svaki savez ima pravo da zameni jednu kvotu.Po meni nije fer.
Ja ne znam. Bio sam protiv toga da čovjeku ne daju da ode, ali ne znam tačno činjenice, samo novinska prepucavanja...