Aca dobio, po rezultatu na guzove al su ga malo zakinuli, dosta je bolji bio nego što su mu ocijenili, sljedeću tuče protiv nekog Turčina..... Dobar meč.
Jebiga, individualnost prije svega, mukotrpan rad, strašna odricanja, plus što moraš biti psihički vrlo jak... Spojiš sav svoj znoj i sate treninga u te 3 runde, potučeš se muški i vidiš od čega si - od govana ili zlata. Divim se tim momcima.
Da,meni je jedino zao sto sport kojim se bavim,karate,nije olimpijski.
Al sta ces,kad ovi smradovi iz saveza ne mogu da se dogovore
A realno,karate se vise trenira od npr. tekvondoa.
Boks jeste plemenit sport ali zanimljivije je odgledati jedan dobar basket gde se gine za svaku loptu nego tri runde rokanja u glavu. A i bolje je gledati Brajanta, Džejmas, Duranta protiv Parkera, De Koloa i Turiafa nego gledati kako Kazakstanac nabada u rebra nekog Turčina.
Aca dobio, po rezultatu na guzove al su ga malo zakinuli, dosta je bolji bio nego što su mu ocijenili, sljedeću tuče protiv nekog Turčina..... Dobar meč.
NEK IM NAPLATI ZA 500 GODINA MUKA I PATNJE, MAMICU IM JEBEM KURCEM U PIČKU!
Od svih sportova koji mogu da se gledaju na Olimpijadi, RTS je izabrao najsmarackiji, boks. Jebeni boks. I to amaterski. JEBOTE
Zasto smaracki?
Vrlo je interesantno
Aca ima male sanse u 2. kolu,ali ako igra kao u Bakuu prosle godine,cetvrtfinale mu se smesi :D
Ne kenjaj, od svih sportova jedino je boks plemenit. I ono sa konjima što skaču al i to samo zato što su konji plemeniti.
-al i to samo zato što su konji plemeniti.-
Hahaahaha,meni i dalje nije jasno zasto je to olimpijski sport,kad se takmice konji,ne ljudi,al nema veze
Dajte, molim vas, ubedite me zasto je boks zanimljiviji recimo od fudbala, kosarke? Bocanja? Cega god?
Od fudbala je svakako zanimljiviji,jer na OI fudbal nije ono pravo.
Boks je cak jedan od najinteresantnijih pojedinacnih za gledanje
Jebiga, individualnost prije svega, mukotrpan rad, strašna odricanja, plus što moraš biti psihički vrlo jak... Spojiš sav svoj znoj i sate treninga u te 3 runde, potučeš se muški i vidiš od čega si - od govana ili zlata. Divim se tim momcima.
Da,meni je jedino zao sto sport kojim se bavim,karate,nije olimpijski.
Al sta ces,kad ovi smradovi iz saveza ne mogu da se dogovore
A realno,karate se vise trenira od npr. tekvondoa.
Što bi rek'o moj komšo: "Boks il' voliš il' si peder, trećeg nema."
I moj sport, jujitsu, nije olimpijski, iako je ćaća džudou. Nepravda, jebi ga.....
Boks je cak jedan od najinteresantnijih pojedinacnih za gledanje
Daaaaa, zaspao sam tek nakon 4 minuta gledanja boksa.
Što bi rek'o moj komšo: "Boks il' voliš il' si peder, trećeg nema."
Njemu sam prodao pricu da sam samo ja peder kad sam ga jebo u dupe. Jebi ga, lakoveran je.
Boks jeste plemenit sport ali zanimljivije je odgledati jedan dobar basket gde se gine za svaku loptu nego tri runde rokanja u glavu. A i bolje je gledati Brajanta, Džejmas, Duranta protiv Parkera, De Koloa i Turiafa nego gledati kako Kazakstanac nabada u rebra nekog Turčina.
Da,znam i slucaj jujitsua,al jebiga,ne mozemo nista da promenimo :/
odoh da spavam,nastavicemo sutra o/
http://www.youtube.com/watch?v=8rqI8xwXVac
Strašno inspirativna pojava.
Hahahahah,pazi sto im se ugurala neka zena u tim
Indijci protestvovali kod domacina,kazu nepoznata zena
http://www.youtube.com/watch?v=XYwBKjUlSKY&feature=g-hist
pa jel ja zobg jebenog Karakaševića Drim Tim da propuštam?! Jebi se Tijaniću govno jedno smrdljivo
BUŠI HAHAHA! BUŠI HAHAHA!