Olimpijske igre

1. Vaterpolisti istakli ozbiljnu kandidaturu za zlato danasnjom partijom. Drugacije nismo ni ocekivali.

2. Još Crnogoroce da odljeljamo i prvo mesto bi trebalo da je naše. Pa onda u četvrtfinalu tamo nekog slabijeg tipa Grčka i medalja je blizu. Po ovoj igri tozla je realno.

3. Како су нас Шпанци нагузили у другом полувремену. 4 изгубљене лопте заредом, недопустиво.

4. Auu,ja ne mogu da verujem da smo od 49. do kraja dali jedan gol.JEDAN gol.
    To ne sme da se ponavlja vise ako zelimo nesto ozbiljno da uradimo.

5. Како ме дрка Манојловић, лик је ту да би направио 3 искључења и засрао.

6. Ала Тијанић тролује.... Пише баскет Амери и Французи, а он пушта ватерполо Румунија-Велика Британија (штајкојкурац?)... Олололо....

Јебемумиша, рукометаши ме разочарали највише након онаквог почетка...
    Одбојкаши донекле чак и очекивано слабији него што смо навикнули. Фали Миљковић и то фали доста... Ал' опет мислим да могу и без њега нешто да ураде, треба имати вере.
    Ватерполисти кобјаснили по обичају.

7. Po meni rukometasi mogu do polufinala,samo dizbegnemo Franciju i Svedsku odande
    Obdojkasi takodje ali mora mnooogo da ih usere,mada,nikad se ne zna sa njima
    Vaterpolo-standardno

8. Moram reci da sam malo razocaran, no dobro. Nadao sam se da cu videti nesto od odbojkasa, ali sem nesto malo u drugom setu - nista. Odbojkasice pukle od Kine, kako ce tek sa favoritima za zlato? Od Arunoviceve sam ocekivao malo vise, al' ajde, valjda ce pasti jos jedna medalja u streljastvu. Zlatic odlican, al' da budem iskren tu sam se nadao i jacoj medalji. Vaterpolisti fantasticni, uzimaju zlato ako je sudeci po prvoj tekmi. Rukometasi me razocarase u drugom poluvremenu, sad moramo da cepamo Madjare ili da se vadimo protiv Rvacke ili Danske, a to nece biti lako. Drenovak se provukao, ali realno je da ne ocekujemo mnogo. Karakasevic odmah ispao, ali ni tu nismo mnogo ocekivali. Teniseri relativno ok, videcemo sta ce Djovak ili eventualno Tipsa i Ana uraditi, dosta nade polazem u dublove i miks (samo 16 ekipa u miksu). Plivaci tu i tamo, Cavic je fantasticno otplivao prvu deonicu u stafeti, mozda uzme nesto. Posto sam vec poceo da licim na sportskog novinara B92, da kazem dalja ocekivanja:
    Zlatic vec uzeo bronzu, nadam se da ce jos jednu uzeti Sekaricka (ili Zlatic, mislim da ucestvuje u jos jednoj disciplini), vaterpolistima se smesi zlato, Djovak nije briljirao ali osvaja medalju, Cavic je prijatno iznenadio, videcemo Higlovu i naravno polazem nade da ce odbojkasi i rukometasi popraviti stvar.

9. Slazem se sa tobom u vecini stvari.
    Zlatic mogo da uzme bronzu ali ga onaj Talijan usro,gadjao ko nikad u zivotu.
    Dubl Tipsa/Ziki ima veliku priliku za medalju,jer im ozbiljni protivnici padaju tek u 1/2 finalu-Braca Brajant.
    Miks takodje ima sanse,mada tu ne znam zreb.
    Ocekujem od Arsovicke da popravi utisak u malokalibarskom pistolju,jednu medalju u plivanju,rukomet,ali tesko,i naravno Djovak i vaterpolisti.
    Mozda Kolasinac ima neke sanse,na njega smo zaboravili,kao i Dudas.

10. Kolašinac ide na medalju!

Drenovak tuče Turčina, GARANT! OPAAAAAAAAA

Vaterpolisti uzimaju medalju, vidjećemo koju.

Rukometaši teško, odbojkaši eventualno, u odbojkašice nikad nisam ni vjerovao, nepouzdane su do kurca krasnog. Teniseri jebem li ih, svašta od njih očekivati....

11. Slabo se spominje atletika u tim prognozama za medalju. Ili vi to samo aktuelne sportove...

12. Mogo bi i Mirosavljev da ubode medalju

13. Ma u vecini atletskih disciplina dominiraju crnci koje Amerika i karipske drzave imaju za izvoz ( ili africki dugoprugasi). Bacanje kugle jedna je od retkih disciplina gde crnci ne dominiraju, Kolasinac je uzeo bronzu na EP, pa je posle toga i oborio licni rekord, ali to ce biti dovoljno za finale u najboljem slucaju, tesko za medalju. No, ko zna, ako se poklopi mozda i padne nesto. Ne polazem velike nade u Atletiku. Sto se Mirosavljeva tice, nisam siguran, nesto ne verujem. Je l' sutra puca?
    Ljudi ja sam se iznenadio, prvi put u zivotu sam gledao streljastvo, uzeo sam pusku-igracku, izasao napolje i simulirao razdaljinu od deset metara i krug koji strelci gadjaju ( saobracajni znak). Posle toga sam resio da vise ne kenjam sto Arunovicka nije uzela medalju.

14. Eh, u svoje najbolje dane sam puco čep od flaše sa 40 metara..... Sad bi promašio Zemlju.

EDIT: Vazdušnom puškom, da ne bude zabune.

15. Uhvatiše Francuzi Felpsa na krivoj nozi...A i imam neki filing da bi trebalo Čavić da zablista.

16. Јел и ову Олимпијаду ниједан Американац не иде на допинг контролу, тј њихова влада гарантује за њих?

17. Mislim da je tako, ali provereno znam samo za kosarkase.

18. Istina, oni ne idu na doping kontrole....

19. Pa kako je onda Merion Džouns uhvaćena ?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.