Олимпијске игре 2012. - Фудбал
  • vette_zr1

Ево да покренем тему за фанове фудбала на предстојећој олимпијади. Да се не замлаћујемо безвезе овим небитним спортовима но да лепо говоримо о најбитнијој споредној ствари на свету.

Изволите.

• Давид

а бгате није то то на олимпијади јес луд.

нејмар.

• vette_zr1

Ја искрено очекујем да Бразил изненади са овим подмлађеним тимом, можда не оду баш у финале али треће место очекујем. За Енглезе навијам!

• Chavez

Да се не замлаћујемо безвезе овим небитним спортовима но да лепо говоримо о најбитнијој споредној ствари на свету.

To.

Ja se nadam da é ekipa Velike Britanije pokazati muda, i da će Rajan Gigs uzeti neko veliko priznanje na jedinoj sceni koja mu nedostaje u karijeri, a to je internacionalni trofej, jer sa raspalim Velsom u kojem je igrao samo sa Belamijem, to nije bilo moguće.

http://images.football.co.uk/Dynamic/News/300x300/682b853fab56cb8db0df2fdf2ed6f3e8.jpg

Napred bože oče.

• vette_zr1

а бгате није то то на олимпијади јес луд.

Много су ми ускурац већина спортова који се играју. Кога боли курац оће ли Ишинбајева опет да скочи 7 метара? Како једном рече Гери Линекер "Прави мушкарци воле искључиво жене, фудбал, аутомобиле и оружје". Дакле, фудбал...

jer sa raspalim Velsom u kojem je igrao samo sa Belamijem, to nije bilo moguće.

Бејл је доследан наследник. Ма Енглези ко Енглези имају лепу игру, сад појачани у виду осталих делова Уједињеног Краљевства мислим да би могли нешто да направе.
    Рајан нек узме све и тад нека завршава, заслужио је то легенда.

• Стеван

Како једном рече Гери Линекер "Прави мушкарци воле искључиво жене, фудбал, аутомобиле и оружје".

Сад сам одлучио да ћу да престанем да пљујем оне што по фејсбуку цитирају Мику Антића, Душка Радовића и Андрића.

• Срета-Штета

Нећемо ваљда само о фуци да причамо? Има још добрих спортова на Олимпијади. Боље направити тему за све ђутуре.

ЕДИТ: А да, видим сад да има тема. :Д

• Chavez

Бејл је доследан наследник.

Ima on još 'leba da jede i godina da dokaže da je naslednik instituciji, ali biće sreće, valjda.

• Dub

Ја искрено очекујем да Бразил изненади са овим подмлађеним тимом

Ograničenje je 23 godine, plus 3 starija igrača( T.Silva, Marselo, Hulk). Koliko podmlađeni oni mogu biti u odnosu na ostale?

• Glavni

Oj Dube, Kozarčino vrla...brazil je dobar, ostali su drla

• Dub

Čudi me kako Brazil još nije osvojio Olimpijadu, ali njima je Svjetsko prvenstvo kao Amerima košarka na Olimpijadi.

• vette_zr1

ali njima je Svjetsko prvenstvo kao Amerima košarka na Olimpijadi.

У праву је Даб, Бразилци гурају само на мундијалу друго им ништа није битно. Дабе, ти играчи до 23 године им играју и у сениорској репрезентацији, много су подмладили екипу а и уиграна је зато очекујем нешто од њих иако, као што рекох, навијам за УК.

• Bojan extream

Ova tema ce biti od velike vaznosti kad pocne fudbal na olimpijskim nemojte je dirati...

• Peaks89

voleo bih da gledam finale Velika Britanija - Brazil

• vette_zr1

voleo bih da gledam finale Velika Britanija - Brazil

О томе ја причам!

• Sevastokrator_95

Mogli smo sve to lepo na mojoj temi, al' ajde. Nekako ne dozivljavam fudbal na Olimpijadi kao pravi fudbal, ne znam zasto. Nadam se da znate da pocinje sutra.

• Kifla i šećer

Neki dan su igrali Britanci sa Brazilom pripremnu za OI, jebali su im Brazilci mater u po centra centrifuge, bilo samo 2:0 za Brazil a raspali Englezi nisu čestito po golu opucali.... Igraće se Brazil, ja kad vam kažem.

• gonzo

Slažem se sa Sevastokratorom. Koliko god voleo da gledam fudbal generalno, on me je najmanje interesovao na Olimpijskim igrama. Realno turnir u najvećem broju slučajeva bude sranje, a najače sile zabole kurac za Igre. S druge strane sve je stvar ukusa, a o tome već nema rasprave.

• Стеван

Чињеница је да би требало још пар спортова да има засебну тему, ако постоји већ ова фудбалска. Ја би' све то под један кров.

• Glavni

FIFA je zločinačka organizacija koja je sve učinila da fudbal na olimpijadi padne u drugi plan. Dok su u drugim sportovima olimpijske igre vrhunac, u fudbalu je to obična sprdačina. Čak je i u tenisu bolja situacija.