Да се не замлаћујемо безвезе овим небитним спортовима но да лепо говоримо о најбитнијој споредној ствари на свету.To.
Ja se nadam da é ekipa Velike Britanije pokazati muda, i da će Rajan Gigs uzeti neko veliko priznanje na jedinoj sceni koja mu nedostaje u karijeri, a to je internacionalni trofej, jer sa raspalim Velsom u kojem je igrao samo sa Belamijem, to nije bilo moguće.
http://images.football.co.uk/Dynamic/News/300x300/682b853fab56cb8db0df2fdf2ed6f3e8.jpg
Napred bože oče.
а бгате није то то на олимпијади јес луд.Много су ми ускурац већина спортова који се играју. Кога боли курац оће ли Ишинбајева опет да скочи 7 метара? Како једном рече Гери Линекер "Прави мушкарци воле искључиво жене, фудбал, аутомобиле и оружје". Дакле, фудбал...
jer sa raspalim Velsom u kojem je igrao samo sa Belamijem, to nije bilo moguće.Бејл је доследан наследник. Ма Енглези ко Енглези имају лепу игру, сад појачани у виду осталих делова Уједињеног Краљевства мислим да би могли нешто да направе.
Рајан нек узме све и тад нека завршава, заслужио је то легенда.
ali njima je Svjetsko prvenstvo kao Amerima košarka na Olimpijadi.У праву је Даб, Бразилци гурају само на мундијалу друго им ништа није битно. Дабе, ти играчи до 23 године им играју и у сениорској репрезентацији, много су подмладили екипу а и уиграна је зато очекујем нешто од њих иако, као што рекох, навијам за УК.