Virtuelni album "Olimpijac 2012"

  1. E ovako:

    Na sajtu B92 napravljena je igra pod nazivnom “Olimpijac London 2012”. Fora je da popunite album koji sadrzi 334 slicice,od kojih je sada vidljivo 219,a preostalih 115 slicica na kojima su nasi takmicari bice dostupne na dan otvaranja OI.

    Album je potpuno besplatan i od vas traži samo da se dovoljno često pojavljujete na web stranici. Potrebno je da se prijavite i dolazite na svaka četiri sata po nove kesice sa sličicama. Nove sličice smeštaju se automatski u album, a duplikate je moguće razmeniti sa ostalim učesnicima.
    Svako ko popuni album dobiće mogućnost da preuzme svoj primerak u PDF formatu, a one najuspešnije Telenor će posebno nagraditi.

    Dakle,na svakih 4 sata mozete da preuzmete nove slicice(npr. u 3,7,11...)
    Slicice mogu da se kupuju takodje na svakih 4 sata,na "kioscima"

    Ako se skupi nas 10-15 do veceras,napravicu privatnu ligu pa cemo moci zajedno da se igramo.

    P.S. Izvinite sto pisem na "osisanoj" latinici,ne mogu da namestim na kompu drugacije.

  2. ocu djoku da im dam mobulni

  3. ma samo upisi bilo koji,to je nebitno

  4. Значи, ништа размишљање, тактика, процена... "Такмичење" се своди само на то да треба бити дисциплинован да на свака 4 сата седнеш за комп и одеш на њихов сајт. Толики нолајфер нисам.

  5. Nema nista,cista zajebancija

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.