Ко последњи побједник 127

1. Tarase, 'de si ti, čoveče? :)

2. I ja sam tu, ako ikog zanima.

3. U stanu.Ti kako si fmn?

4. Nije loše, hvala na pitanju :) Šta ima novo kod tebe?

Naravno, Šalabe, ništa bez tebe ;)

5. Е САД КАД САМ ВАС ОКУПИО ДА ПОЧНЕМО СЕАНСУ

6. dobro veče narode... kako je?

7. Bio malo na Trgu Republike da gledam one cirkuzante. Što reče roso da počnemo.

8. Evo ih i Buri i Roso :) Kako ću ja sad sama sa vama četvoricom? :))

9. ми смо џентлмени

10. samo polako... brzo će ih biti trojica, jerbo sam ja zadrijemao... posljedice slavlja 5 godišnjice mature :))) ostarilo se...

11. Takoe. Veče buri!

12. Roso, znam da je jeste :)
    Joj, Buri, meni to dogodine, auuu...

13. Razlog da se ubiješ od pića ako to voliš. Mada čisto sumnjam.

14. Kako znaš da ne volim? :)

15. Ja ne znam samo sumnjam, mada ti si neki opasan tip ako voliš popiti, ja samo sele mogu zamisliti kako to radi, iz meni neobjašnjivih razloga.

16. sele se kladi pije cak i jaja svoja cese

17. Haha, nisam ja opasna ni u kom smislu :) A i ne pijem, jako retko...

18. sele se kladi pije cak i jaja svoja cese

Za ovo sam čuo na četu kad je bila pomama na četu za njom. Tom prilikom je neko reko da nikad ne bi mogao da ima seks sa njom jer bi stalno zamišljao Džankija. lololo

19. ја сам то реко
    а реци у сред пита шта је урадио саутхемптон лололо

20. Joj, kakvi ste, ne verujem... :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.