E, i ja isto, primetila sam da počinje da mi smeta očima ovoliko sedenje za kompom... Inače, ne nosim naočare, vidim solidno, ali počinje da mi smeta...
Ma ništa. :) Ono što je zanimljivo, dok nisam nosio sočiva ( a bio ćorav i tad ), razivo sam sposobnost raspoznavanja osoba po hodu i još nekim sitnim karakteristikama, pa sad sa sočivima, kad skontam na ihahaj udaljenosti osobu koju poznajem i kažem društvu npr. "eno Mareta ide", a oni ne vide i ne mogu raspoznati, naravno, budu u čudu kako ja to vidim. Moj odgovor je : "pa soko tica siva, konji! " :)
Evo, ništa posebno, odmaram :) Ti, kako je?
Ja navodno odmaram,ali kvarim vid. :)
E, i ja isto, primetila sam da počinje da mi smeta očima ovoliko sedenje za kompom... Inače, ne nosim naočare, vidim solidno, ali počinje da mi smeta...
Ćoravci.
Jako lepo od tebe, Šalabe, jako lepo...
Ne nosim naočare.
Vidiš ti to, Tarase, kako nas proziva ni krive ni dužne, eee...
Ccc... Pa šta mi skrivismo! Mi (čitaj Ja) se samo borimo za pobedu.
Da vas utješim, -4.75 lijevo, -5.25 desno oko.
Au Šalabe!
Joj, Šalabe... Koristiš sočiva?
Da, već 10 godina. I sve je ok, nemam sidu, jebote! :)
Izvini što sam ovako odreagovala :)) Ništa tebi ne fali ;)
Ma ništa. :) Ono što je zanimljivo, dok nisam nosio sočiva ( a bio ćorav i tad ), razivo sam sposobnost raspoznavanja osoba po hodu i još nekim sitnim karakteristikama, pa sad sa sočivima, kad skontam na ihahaj udaljenosti osobu koju poznajem i kažem društvu npr. "eno Mareta ide", a oni ne vide i ne mogu raspoznati, naravno, budu u čudu kako ja to vidim. Moj odgovor je : "pa soko tica siva, konji! " :)
Eto jedne od prednosti :))
Jeste, a minus je što ustajem u pola 6. Laku noć, koposljednjici! :)
Ajde, laku noć! :)
Ajde lepo spavaj i sanjaj pobedu! :)
Neki smo još uvek budni :)
Neki jesmo, a neki ćemo da idemo za jedno 10 minuta, i mi imamo dušu. :)