Prijava

Iskusni, iako nisam ni za ni protiv ove ideje, samo da pojasnim jednu stvar, da se ostali ne bi zbunili: ovo je smisljeno da nam da OPRAVDANJE da obrisemo neke definicije koje nemaju veze s mozgom, a nekim cudom nakupe 10-15 pluseva. Nikako ne znaci da cemo da brisemo sve ispod 15. One sto definisu sleng cemo da ostavimo i ako su u minusu, na primer. Ali recimo definicije tipa, recimo Novak Djokovic pobedi Federera i sad neko napise "Nole" - Nole Srbine, karaj svajcarske gejeve" i dobije naravno 30 pluseva za to, dobro, ovo je ekstreman primer, ali to je poenta ove novine. Svidja mi se jer je novina, mislim da ce ako nista drugo da nas otarasi 5% najgorih ne-definicija, a to je ipak nesto.

Pogledaj recimo definicije dana u poslednjih mesec-dva i koliko ih ima za koje se kasnije pitas "gde ovo da prodje". A to se desi kad neko napise polu-OK definiciju, pa je lepo izreklamira na cetu, takticki izlepi slike u optimalna vremena i to u principu nije zabranjeno, cak je u tome manje-vise i veliki deo zabave za mnoge. Ovo je cisto da se ljudi ne bi bunili "obrisali ste, iako je bila 15:0 u plusu".

Ok, Che, ako je tako. Ali, zašto onda donositi posebno saopštenje i dizati prašinu oko toga? Lepo radite svoj posao, obrišete te krš defke kao nekvalitetne, i nikom ništa.

Mr Moon, pa zato sto ako ne postoji ovako ozvaniceno, moramo istu pricu da potezemo svaki put kad se neko buni za obrisanu definiciju u plusu. Ovako, samo posaljemo link na ovu temu.
Advokatska posla :D

Če, to je OK, ali onda se post nazove DOPUNA kriterijuma, a ne PROMENA...;)
Naravno primedba nije upućena tebi pojedinačno...;) treba možda u opisu kriterijuma za brisanje staviti"slobodno moderatorsko uverenje" - ali teško je izvući zlato iz blata

Tesko je, ali ako ti je do zlata, uzivaces u tom blatu dok ga izvlacis :)
Ozbiljno, samo sam hteo ovo da pojasnim, ovo je sve novo za mene koliko i za vas ostale, bio sam na poslu dok je sprovodjeno u delo, premda mi se svidja jer mi olaksava brisanje.

1. Nisam uveo ja kriterijum, nego kajzen.

2. Da ponovim sto rece Che, Necemo sad da trsimo sve ispod 20, naravno. Ne sekitrajte se. Ali definicije koje ne zadovoljavaju odredjene kriterijume od sad mogu da se brisu kao nekvalitetne, iako imaju pluseve.

Ја сам "коров и крш" из свог дворишта очистио.

Па наравно. Сленг је бачен у други план, тако да ће ова иницијатива да га врати где му је место, у први план. и наравно, изнад свега духовитост и мноштво квалитетних примера.

Ništa ovo, dobri moji, neće nigde da vrati :D brisanjem se ne izbacuje ništa u prvi plan, već pisanjem.

A što se inicijative tiče, nema tu ko da podržava ili ne podržava, da predlaže ovako ili onako.
Kako je tako je :)

Jedno pitanje! Možda je neko i odgovorio, al imam tu naviku da ne vidim ono što mi je pred nosom( imam velik nos, prim.aut. )

Dakle, da li će se ovaj kriterijum primenjivati retroaktivno?

Menja ili ne, olakšaće vama posao a to je verovatno i bila bit svega ovoga. Radite kako znate, ionako definicija postaje vaša nakon 24 sata. I krenite više sa poslom, šta dramite tu više!!!