listam, ocenjujem i naletim tako na neku stvar od pre par sati koju nisam ni video a kamoli ocenio, a ono pise kao da jesam...
i tako ceo 20. i 21. vek
jel to nesto do moje vugle ili se tako vuka zabaguje?
Мени се деси да кад оцијеним нешто, стиснем дугме "следећа за гласање" и изабци ми дефиницју од малоприје што сам већ оцијенио. А исти скор буде као од малопријашњег оцјењивања.
listam, ocenjujem i naletim tako na neku stvar od pre par sati koju nisam ni video a kamoli ocenio, a ono pise kao da jesam...
i tako ceo 20. i 21. vek
jel to nesto do moje vugle ili se tako vuka zabaguje?
I tako to.
Isto.
Ja volim da mislim da je bag u pitanju što mi definicija za više od sat vremena ima tri ocene.
Neko sa tvoje IP adrese je vec ocenio verovatno.
A ja sto puta naletim na neke defke za koje sam siguran da sam procitao i ocenio a stoji neocenjeno, majku mu.
Meni se to u domu dešava, tako da je Jebač u pravu
Edit
Pa kad imaš sto duplih Jeba, pa ne znaš s kog kad ocjenjuješ
Nemam. Imao sam jedan i trajno je banovan.
Može biti i do tvoje vugle, jebi ga.
Примећујем и ја у последње време, дешава се то и мени... Не тако често, али дешава се. Каизен дуради нешто!
Kod mene je to redovna pojava.
Мени се деси да кад оцијеним нешто, стиснем дугме "следећа за гласање" и изабци ми дефиницју од малоприје што сам већ оцијенио. А исти скор буде као од малопријашњег оцјењивања.
milion puta, pre neki dan sam tri puta ocenjvao jednu te istu defku.
I država duradi nešto!
I svi durade nešto!
Čavić duradi nešto!
nikako ne bi valjalo da je ovako napravljeno...
dispecar dispece nesto!
A šta ako je statična adresa? A? A? A?
ШКК АЈМО ЛОК! ЛООООООООЛ
Ja sad naletim na defku na kojoj sam siguran da sam je ocjenio i pise da nije ocjenjena slican bag