Kurajberovo Nezavisno Istraživačko Novinarstvo (KNIN)

  1. MEDICINA, RELIGIJA, SPORT I OMLADINA

    OTKRIVENA PREVENCIJA SVIH VRSTA POLNIH BOLESTI

    Kako ekskluzivno saznajemo, srpski naučnici su pregledom Tesline zaostavštine otkrili projektnu dokumentaciju sredstva za prevenciju polnih bolesti, neželjene trudnoće i rekreativnih aktivnosti kod mladih. Naš poznati naučnik se, osim elektronikom, bavio i alternativnom medicinom kao i dizajnom tehničkih uređaja koji su u potpunosti mehaničkog karaktera. Otkriće je u ovom trenutku u fazi prototipa, ali smo ipak dobili izjavu jednog od lidera stručnog tima, doktora Omera Hadžikurtovića koji kaže:
    "Nismo bili sigurni u šta se upuštamo, jer u projektnoj dokumentaciji ne postoje crteži i slike već samo mere po kojima se vrši izrada. U prvi mah smo imali nameru da prepustimo sve proračune da procure na vikiliksu pa, ako je ratna tehnika, neka puca u Americi. Od toga su nas odgovorili predstavnici Svetog Sinoda SPC koji, kao što se dobro zna, imaju veliki katalog svih dela našeg genija koji je on poslao svom stricu sa kompletnim šifarnikom izuma. I eto, uz njihov blagoslov, mi napravismo tehniku."

    Muška varijanta:
    http://eng2150spring2011.files.wordpress.com/2011/05/male-chastity-belt.jpg

    Ženska varijanta:
    http://psihoterapijsketeme.rs/wp-content/uploads/chastity-belt1.jpg

    Predstavnik SS SPC je samo kratko napomenuo, ne želeći da mu se ime otkriva zbog moguće medijske hajke, da zapamtimo sledeće: "Deco moja, greh na usta izlazi, ali može istim putem i da uđe."

  2. ><><>< KURAJBER RAZAZNAJE ><><><

    ### JURIŠ!!! ###

    INDIRA RADIĆ U SVOJOJ PESMI "MARIJA" DALA ZNAK SNAGAMA LOJALNIM GADAFIJU, DA KRENU U KONTRANAPAD!!!

    http://img585.imageshack.us/img585/1303/indiraradic.jpg

    Kako Kurajber zvanično razaznaje Indira Radić je u svojoj pesmi Marija dala znak snagama lojalnim Gadafiju da krenu u kontranapad, "jer CYA mora pasti"! Kako naš izvor saznaje u pesmi se još sugeriše i da će Amerika ove godine bombardovati Siriju i Iran u čemu će joj pomoći svetska sila Sveta Lucija. Kako naš dopisnik potvrđuje, kada pesmu pustite sporije i slušate pažljije čućete vrlo čudna naređenja tipa, "Preori ga, sine" ili pitanje "Kol'ko sve to košta?", kojem Indira apeluje na razum Libijaca i Sirijaca!

  3. Које сабијачине од текстова јеботе лоло

  4. http://img850.imageshack.us/img850/6484/kurajber.png

    EKSKLUZIVNO!

    EVROPSKA UNIJA POSTAVLJA SRBIJI NOVE USLOVE ZA ULAZAK!

    Kako zvanično saznajemo, Srbija će pored mnogobrojnih uslova koje mora da ispuni u cilju priključivanaj Evropskoj uniji morati da ispuni još jedan novi uslov - da prestane da proizvodi burek sa sirom! Naime, da bi sve bilo u skladu evropskim standardima, sve pekare u Republici Srbiji će morati da prestanu da proizvode bureke sa sirom, zeljem i ostalim govnima koje nisu meso. Evropska Unija priznaje samo burek sa mesom kao burek, "burek sa sirom" je sirnica a sa zeljem je zeljanica. Evropsko vijeće je okupilo čelnike svih država članica EU da bi zajednički odlučili o postavljanju ovog uslova Srbiji, i nakon što je predlog izglasan odluka je dostavljena Srbiji pismenim putem. Mnogi su skeptični kada je u pitanju kontrola provođenja novog zakona iako Nikolić uvjerava građane RS da nema razloga za brigu. Nikolić je izajvio da će da zaposli 50.000 kontrolora koji će redovno u civilu da obilaze pekare širom Srbije. Ukoliko se desi da neka pekara prodaje burek sa bilo čim osim mesa, vlasnik i osoblje pekare će završiti u privremenom pritvoru a nadležni organi će preuzeti slučaj u svoje ruke. Nikolić je isto tako obećao da će da zaposli dodatnih 10.000 jedinica koje će u civilu patrolisati po otvorenim prostorima i stambenim prostorima. Sve ovo zvuči jako ozbiljno i savjet građanima Srbije bi bio da jedu samo hranu koja je legalna, jer nikad se ne zna, možda u suprotnom baš vas neko u sred parka upita šta jedete, a ako odgovorite "burek sa sirom" nije mala šansa da ta osoba bude kontrolor i da noć provedete iza rešetaka.

    Za dnevni list Kurajber, Maggot

  5. >>>>> KURAJBER RAZAZNAJE <<<<<<

    KARLEUŠA PREŽIVELA PUCANJ U GLAVU ZAHVALJUJUĆI UROĐENOJ ANOMALIJI U MOZGU!

    http://img195.imageshack.us/img195/6632/jkv1.jpg

    Kako Kurajber zvanično razaznaje, Karleuša je preživela pucanj u glavu zbog urođene anomalije u mozgu! Kako razaznajemo u glavu joj je pucao Cecin fan koji se žali na to da J.K. ima "više jutjub pregleda od Cece". Karleuša je međutim preživela metak i izjavila za naš časopis da "Lude i Bog čuva!". Karleuša se oporavlja i ističe da "metak k'o da je nije ni okrzn'o, i da posle pucnja nije ni trepnula, već je mrtva 'ladna pojurila lika bakarnim provodnikom, a on je bio više nego vidno zaprepašćen i prestravljen u isto vreme!"
    Napadač je pobegao u obližnje kukuruzušte iz kojeg još nije izašao!!!

  6. http://img850.imageshack.us/img850/6484/kurajber.png

    KURAJBER ##### SPORT

    ES-KLU-ZIV-NO!!!

    Naš dnevni list je dobio pravo, na eskluzivne fotografije sa kastinga za nove čirlidersice KK Crvena Zvezda.Gubili smo dah, maglio nam se pogled i foto objektiv, ali je naš sportski dvojac bez kormilara, uspeo da do kraja ostane pribran i čestita ovim šest devojaka na pokazanoj elokvenciji i dens veštini.

    6 TAKMIČARKI KOJE SU ZADOVOLJILE ŽIRI

    http://img-2001-01.photosight.ru/31/1909.jpg
    redar je bio neophodan

  7. #>#>#> KURAJBER RAZABIRE!!! #>#>#>

    POLICIJSKI PREGOVARAČ BEOGRADSKOG "SUPA", ZANEMEO KAD JE TREBALO DA PREGOVARA SA STOJOM!!!

    http://img545.imageshack.us/img545/8020/stoja1.jpg

    http://img37.imageshack.us/img37/792/silenceisgolden.jpg

    Kako Kurajber zvanično razabire, policijski pregovarač Č.M. (35), ostao je trajno nem, jer je trebao da pregovara sa Stojom, koja je motornom testerom uletela na Jazz festival u Madlenijanumu jer nije želela da dozvoli da se kič raširi Zemunom i Srbijom! Pregovarač je ostao na licu mesta nem, zbog Stojinih natprosečnih retoričkih sposobnosti sa kojom pregovarač nije smeo da ulazi u koštac!
    "Stoja je nesumnjivo najelokventnija i najrečitija srpska zvezda, koju ne možete nadgovoriti ni sa trista najobučenijih pregovarača", dočarava bivši pregovarač gestovnim govorom.
    Stoja na sve ovo nema komentar, samo dodaje: "Silentium est aureum"!

  8. ------- KURAJBER DOJAVA!!! -------

    UREDNICA MAGAZINA "ŽIVOT PLUS" IZVRŠILA SAMOUBISTVO!!!

    http://img27.imageshack.us/img27/3828/50casopisazivotpluspokl.jpg

    Kako javlja naš insajder, urednica popularnog ogranka novina Novosti "Život plus", izvršila je samoubistvo. Kako navodi naš insajder ona se odlučila na taj čin jer "nije više imala šta da otkrije o životu, jer sve već piše u tim novinama"! Kako razaznajemo, ona se nekoliko sati pre samoubistva dogovorila sa novinarima svih dnevnih listova, "da 'oće da joj objave što lepšu sliku, po mogućnosti neku na kojoj je našminkana, jer se nije džabe doterivala za ovo"!
    "Ubila se, pa šta!? Život ide dalje!!!", dodaje komšinica urednice!

  9. $$$$$$ KURAJBER DONOSI!!! $$$$$$

    LAZA MAGISTRALA UŠAO U VLADU!!!

    http://img444.imageshack.us/img444/4513/4318lazomagistrala.jpg

    Kako naš izvor pouzdano donosi, naš poznati i uvaženi intelektualac Laza Magistrala je nakon položene skupštinske zakletve i zvanično ušao u vladu. Ovaj neponovljivi aristokratski gest su pozdravili svi viđeniji intelektualci u Srbiji i svi visoki predstavnici srpskog establišmenta!
    "Trudiću se da po precedenciji što bolje obavljam dužnost narodnog poslanika u skupštini Srbije, radi programa za ubrzabnu obnovu i razvoj našeg zdravog nacionalnog bića!" navodi Magistrala, dok poslanica plemićkog porekla i članica mense Nevena Models frenetično aplaudira skupštinskom kolegi na izlaganju!

    DO ČITANJA!!!

  10. POLITIKA

    KOŠTUNICA OTIŠAO U SARAJEVO DA GLEDA OTVARANJE OLIMPIJSKIH IGARA

    http://news.bbc.co.uk/olmedia/985000/images/_985378_kost_sarajevo300afp.jpg

    Vojislav Koštunica ovih je dana posjetio Sarajevo povodom otvaranja Olimpijskih igara. Tako je on mislio. Kada su mu prisutni rekli da su OI ove godine u Londonu, on je rekao da je u pitanju neka zavjera, te da to nije moguće.

    "Ja sam jučer otvorio dnevnu štampu i vidio sam da je otvaranje OI. Zar nisu ove godine igre u Sarajevu? Neko se ovde sa mnom šali? Je li ovo Sarajevo? Jesam li u skrivenoj kameri? Gde su mi ključevi od auta? Ko sam ja?", izbezumljeno nam je dao izjavu naš Vojislav.

    Na naše pitanje da li će otići u London da tamo gleda kraj OI, on nam je kratko odgovorio: "Nemojte da me zezate, ja sam poslovan čovek, imam sutra sastanak sa Zoranom Đinđićem."

    Na kraju dana viđen je sa Čedomirom Jovanovićev kako pušta zmajeve u parku.

  11. EKONOMIJA

    STABILIZOVAN KURS DINARA

    U najnovijem saopštenju Narodne banke Srbije saznajemo da je po izboru gospođe Tabaković za guvernera NBS i gospodina Dinkića za ministra finansija pokrenut niz mera za stabilizaciju kursa dinara. Efekat ovih mera ćemo videti već od sutra, kaže gospođa guverner, jer ih je specijalno dizajnirao veoma iskusan novi ministar finansija.
    Uz ovu vest uspeli smo da dobijemo i kratak komentar gospodina Dinkića: "Dosta je bilo fluktuacija na deviznom tržištu. Siguran sam da je već svima preko glave neizvesnosti po pitanju kursa - te dinar je pao, te dinar je skočio. Nema više pao-skočio, kurs će od sutra biti potpuno stabilan u svom opadanju."

    http://istinomer.rs/wp-content/uploads/2011/08/Mladjan-Dinkic-2-310x225.jpg

    Vizuelni prikaz bivšeg i budućeg stanja kursa dinara

  12. ()()()()()()() KURAJBER RAZABIRE!!! ()()()()()()()

    ## ŠORKA!!! ##

    BRENEROM ISTERALA MUŽA IZ KUĆE "JER JE POPIO POLA PLATE“!

    http://img684.imageshack.us/img684/8576/minibrenernovoslikao207.jpg

    Kako Kurajber nezvanično razabire, LJ. T. Iz Stepojevca je danas oko 08.03 isterala svog supruga K.T. brenerom iz zajedničke stambene jedinice, jer je "skot ponovo doš’o pijan s posla“! Kako nezvanično razaznajemo, ona je uz to dodala da je on pored svega još "i popio pola plate“. Ona navodi kako želi "da ga rastavi na slobodne atome, a potom baci u Južnu Moravu!"

    "Ja da radim za brlju neću!!!“ , ističe žena. "Nije dosta što me je var’o sa mojom sestrom iz Čantavira, već je poč’o i da tankuje ko magarac!“, navodi supruga.

    Supruga navodi kako će sledeći put nabaviti hidrogensku bombu i minobacač "da ga otera na neko grčko poluostrvo", a da će oko kuće posaditi minska polja "da se skot razloži ko plastična kesa".

  13. POLITIKA

    EKSKLUZIVNO!

    Modelsica Nevena Adžemović je izabrana za narodnog poslanika u Skupštini Srbije. Na pitanje našeg novinara, gospodin Karić je rekao sledeće:

    http://images3.kurir-info.rs/slika-900x608/modelsica-i-karici-ulaze-u-skupstinu-1336509656-159402.jpg

    SAMO VESELO!

    Gospodin Jovanović se kratko oglasio sa par biranih reči:

    http://www.utoku.rs/tpl/images/articles/239720_kandidat-cedomir-jovanovic-foto-beta_utokurs.jpg

    JEBOTE, ŠTA SAM TO MALOPRE UZEO?

    na šta je gospodin Peranović odvratio:

    http://www.kip.ba/wp-content/uploads/2012/08/peranovic_branislav-300x189.jpg

    ČEDO, SAMO TE POSMATRAM

    Komentar gospođe Adžemović je bilo nemoguće dobiti, ali smo preko nekih veza u političkom vrhu, uz dva litra domaće Tomovače, uspeli od nje izmamiti kratak vizelni prikaz njenih ciljeva na novom radnom mestu:

    http://konkursiregiona-afirmator.net/wp-content/uploads/2012/08/kurkac.jpg

  14. SPORT

    VERMEZ: MISLIO SAM DA SE IGRA TRI UTAKMICE

    Trener Partizana i maneken za kačkete firme adidas, Vladimir Vermezović saznao je tek posle utakmice da je Partizan ispao.
    "Mislili smo da se igra tri utakmice i tako smo pravili taktiku. Da probamo u prve dve utakmice da primimo maksimalno dva do tri gola, a onda u trećoj utakmici da im damo pet komada. Šokiran sam da se treća utakmica ne igra i UEFA nas nije obavestila o tome ranije, što je skandal."
    Trener Partizana nastavio je da obrazlaže taktiku specijalno za Kurajber:
    "Taktika je bila savršena jer smo u obe utakmice krenuli sa Šćepovićem koji je bio takozvani "Stelt napadač", to jest imao je ulogu igrača koji se ne vidi 180 minuta, a onda u narednih 90 iznenada napuni protivničku mrežu do vrha. Čak sam mu i na poslednjem treningu pokazao i gde je gol i objasnio mu da ne gađa golmana. Potpuno sam ga spremio za treću utakmicu, tako da nas je UEFA ozbiljno oštetila."
    Popularni Čika Crni je onda dodao koje je još taktičke zamisli spremio za Kipranske Brazilce:
    "Što se tiče Aksentijevića, njega smo samo zaposlili da trči po desnoj strani i da brzim trčanjem napred nazad skrene poglede kiparskih igrača ka njemu tako da moraju stalno da ga prate pogledom i samim tim izmore vratne mišiće, a neki možda čak i da ušinu vrat. Savršeno je to radio. To što nije izašao i napravio ofsajd zamku je takođe bio deo taktike jer smo želeli da se kiparski napadač iznenadi što je u tako dobroj prilici i promaši čitav gol. Na žalost, slučajno je uspeo da da gol."
    Čika Crni se osvrnuo i na igru veznog reda, a posebno ljubimca Grobara Stefana Babovića:
    "Vezni red je takođe svoj posao obavljao kako treba i uopšte nije tražio napadača kako smo se dogovorili, jer on je igrao ulogu nevidljivog, pa smo tako hteli da ih zbunimo. Čak štaviše tražio sam od njih i da beže od lopte, da bi igrači iz odbrane češće pokušali da šalju duge lopte ka golu od kojih smo se nadali da će neka udariti u specijalno napravljene džombe u protivničkom šesnaestercu. Nažalost i džombe su podbacile. Što se tiče Stefana Babovića, još jedna njegova brilijantna partija i mislim da je danas postao jedini igrač na svetu koji je u jednoj evropskoj utakmici imao sto posto izgubljenih duela i sto posto netačnih pasova, a to je jasan znak da je ovaj put od sebe dao sto posto."
    Na kraju popularni Čika Crni, kako su ga nazvali u Africi, rekao je da nije sve tako crno jerčekamo novog protivnika za koga sada zna da se sa njim igra dve utakmice, pa će taktiku praviti u skladu sa tim, za njega nečuvenim pravilom.

    http://images8.kurir-info.rs/slika-900x608/nema-sale-s-maltezanima-vladimir-vermezovic-1342470634-186267.jpg

  15. $#$#$#$#$ KURAJBER INFORMIŠE!!! $#$#$#$#$

    !!!FIREWORKS!!!

    ĆANA SA BACAČEM PLAMENA ULETELA U BIOSKOPSKU SALU, JER JE UMISLILA DA JE KLEOPATRA!

    http://img836.imageshack.us/img836/5254/rucnibacacplamena.jpg

    http://img807.imageshack.us/img807/3739/cana7704adab.jpg

    Kako Kurajber zvanično informiše, popularna pevačica Ćana je uletela u bioskopsku salu, popularnog bioskopa „Roda“, na premijeru filma o najpoznatijoj egipatskoj kraljici, misleći i naglašavajući da je Kleopatra. Kako naš izvor razabire, Ćana je tokom performansa sa bacačem ponavljala da je upravo ona ta koja se rogači po platnu i da neće dozvoliti neleganu distribuciju svog lika i dela. Zapaljeno je oko 20 ljudi, povređeno tri, ceo bioskop je izgoreo, a lokalne zgrade su u plamenu.

    Ćana je zadržana na psihijatriji, i kako razabiremo nije želela da daje izjave za novine, sve dok se naš dopisnik nije predstavio kao Tutankamon i progovorio egibapski. Kako razabiremo, Ćana u sanatorijum pušta samo uz propusnice „jer ne može svako u njenu piramidu“!

    Ćaninu izjavu pročitajte u sledećem broju!

  16. Oplakah na Champijev tekst :D i ostali su dobri, svaka čast bagro !

  17. ЕКСКЛУЗИВНО !

    РАДЕ ЛАЦКОВИЋ ПОКЛОНИО МИЛИОН ЕВРА !

    Какав човек. Какав господин !
    Да ли је потребно било шта писати о овом чину ? Довољно је прочитати само наслов како би се схватило да имамо пуно среће што живимо у Радетово време. БОГОТАЦ ! Иако је било веома тешко доћи до ове вести, јер Раде није хтео да ико сазна да је дао толики новац, новинари Курајбера су преко изванредних инсајдера из Камбоџе сазнали за овај племенит чин. Зашто Камбоџа ? Наиме, када је Раде отишао до своје виле у Пном Пену на годишњи одмор, док је седео на тераси и гледао залазак сунца, видео је двадесетак километара преко пута њега, малог рома како га пребијају скинси. Дигао се на своје златне ноге, обуо најновије Лакоста патике и претрчао 20 километара за неких 15 секунди. Када је стигао до места догађаја, скинси га погледаше и кренуше ка њему. Раде се на то само осмехну и запева " Чаробну жену " и скинси се разбежаше по џунглама Камбоџе. Приђе Раде несрећном ромулану, потапша га по крвавом рамену који је истог трена оздравио, извуче из џепа два апоена од пола милиона евра и даде несрећнику. " Паметно троши овај новац и окупај се, жи ми ти " - биле су речи нашег хероја, који се убрзо затим упутио ка својој вили са циљем да поједе медведа којег је убио графитом од оловке дан пре тога, на Арктику.

    Још једном, свака част !

    http://i56.tinypic.com/2whe9g2.jpg

  18. видео је двадесетак километара преко пута њега

    ahahaha

    Ovo treba ovekovečiti u nekoj defki.

  19. SPORT

    ROBERT PROSINEČKI NA KIPAR VODI I DANIJELU VRANIĆ

    Kako Kurajber saznaje Robert Prosinečki, trener Crvene Zvezde, reprezentativac Hrvatske i Četnički Vojvoda, poveo je sa ekipom i pevačicu stelt hitova Danijelu Vranić. Pitali smo da prokomentariše otkud to i Robi je u svom maniru, češući se svuda po telu, a najviše iza uveta rekao:
    "Pa razmišljao sam kako da trgnem ekipu da odigra što bolje i kako da im učinim da se što više osećaju kao kod kuće, jer ih već razdire nostalgija, pa sam došao do brilijantnog rešenja da im kuću dovedem tamo. Njima su splavovi druga kuća, možda čak i prva, a Danijela Vranić je kraljica splavova."
    Robi nije stao samo na tome već je još više želeo da ih približi domu:
    "Od ljudi u hotelu sam tražio da nam daju jednu veliku i jednu malu prostoriju. Velika će biti pretvorena u splav, gde će pevati Danijela, biće igračica, okitićemo prostoriju, ma baš kao pravi pravcati splav, na koji su oni navikli, dok će u drugoj biti ruleta, poker-aparata kao i improvizovana kladionica, ali na njoj neće biti opklada na utakmicu Omonija - Zvezda." - Uz osmeh i češkanje je rekao popularni Žujka.
    Nakon trenera razgovarali smo na kratko sa Nikolom Mkićem, kapitenom Crvene Zvezde i pobednikom takmičenja za najboljeg beka Šumadije:
    "Šef nas je stvarno obradovao i iznenadio jer je krio iznenađenje od nas. Naime Danijela Vranić je sve vreme bila u nekom mantilu i sa šeširom, tako da smo svi mislili da je to sa nama poveo glumca Bogdana Diklića, jer Danijela dosta liči na njega po konstituciji, tako da smo urlali od sreće kada smo ušli u hotel i videli vernu repliku splava u sred hotela. Hvala šefe. Odoh da odigram voćkice i bacim koji dinar na tiganj, da popijem dve, tri proteinske vodke, pa na trening. Ijaooooj evo je moja pesma, moram da idem. Delije nećemo vas izneveriti."

    Inače utakmica se igra večeras na stadionu "GSP" u Nikoziji, ali po raspoloženju u taboru Crvene Zvezde, vidim da se Omoniji crno piše. Pozdrav iz Kipra.

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/4/4b/Crvena_zvezda.png

  20. jer ih već razdire nostalgija, pa sam došao do brilijantnog rešenja da im kuću dovedem tamo.

    Lololololo, bravo Džoni! :-)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.