Prijava

SPORT

PENALI OD SADA NAKON REFERNDUMA

Zbog sve češćih svađa između uprava, igrača i navijača naša dva najveća kluba, koje se uglavnom vode oko toga da li je sudija trebao da svira penal ili nije, prvi potpresednik Vlade Aleksandar Vučić, odlučio je da se od sada o tome odlučuje referendumom.

Naime, nakon raznih pretnji oko napuštanja takmičenja, svađa koje su prerastale i u fizičke sukobe, otrovnih saopštenja i laičkih tumačenja pravila igre kako kome paše, postalo je nemoguće živeti i do nekoliko dana nakon što se odigra neko kolo Jelen Superlige, te je pala odluka da svemu tome dođe kraj.

Ideja je da se nakon svakog fudbalskog vikenda organizuje referndum na kome mogu da učestvuju svi građani stariji od 18 godina i svojim glasom odluče da li je bio penal ili nije na utakmicama Zvezde i Partizana. Referendum bi se pripremao od ponedeljka do petka, a samo glasanje bi bilo u petak. Posle toga bi tim sastavljen od vidovnjaka, analitičara, Milovana Đorića, Anđusa i Milojka Pantića odlučivao kako bi se utakmica završila, ako se desio sudijski propust, te bi se shodno tome petkom uveče objavljivala tabela takmičenja.

Trenutno nema komentara na ovu odluku iz naša dva najveća kluba. Gospodin Đurić se javio i zamolio je da se čujemo kasnije jer je kod frizera, što je za njega ozbiljan i dugotrajan proces, a gospodin Čović nije dostupan jer uvek isključuje telefon kada bere pečurke.

http://i43.tinypic.com/2ag6d74.jpg

jedna od rijetkih tema da valja

EKSKLUZIVNO

MIŠKOVIĆ KUPIO KARTU U JEDNOM PRAVCU

Nakon što mu je sud dozvolio put u London i privremeno mu vratio pasoš, Miroslav Mišković je kupio kartu u jednom pravcu, saznaje ekskluzivno KNIN.

Krenuli smo tragom ove informacije i proverili je u Wizz Air-u, lou kost kompaniji gde je gospodin Mišković uzeo kartu, pa smo ga pozvali da prokomentariše zašto je to uradio i da li planira da se vrati.

"Naravno da planiram da se vratim. Kartu u jednom pravcu sam uzeo zbog toga što trenutno nisam pri parama, a morao sam dve da uzmem za sina Marka i mene. Kada stignem u London, probaću da nađem posao na crno kako bi skupio pare za kartu nazad i stigao u Beograd na vreme za suđenje." - rekao je popularni Miško.

Na pitanje, da li je istina da je kupio kuću odmah pored kraljevske porodice žustro je odgovorio:
"Živim u dvosobnom stanu u Beogradu, odmah pored garsonjere Borisa Tadića i preko puta Đelićeve tetke. Ne mogu više da slušam laži da sam bogat. Da imam toliko para, odmah bi se ženio."

http://www.alo.rs/resources/img/15-12-2012/intext_big/216848-miroslav-miskovic-061212-ras-foto-nemanja-kostic-007.jpg

KNIN FLEŠ VEST

PROCURELA SLIKA SA SNIMANJA FILMA MATRIKS 4

Nakon što su braća Vačauski odbila da režiraju četvrti deo popularnog filma "Matriks" tog posla se latio čuveni režiser Emir Kusturica.

Ekskluzivno, prvi u svetu objavljujemo fotografiju sa seta u Marinkovoj Bari, gde zamene za Lorensa Fišburna i Kijanu Rivsa, Džej Ramadanovski, koji tumači ulogu Morfeusa i Adil Maksutović, koji tumači ulogu Nea, snimaju scenu u kojoj se Neo izvinjava Morfeusu što što mu je istukao kera.

http://images.kurir-info.rs/slika-900x608/dzej-adil-maksutovic-foto-nebojsa-mandic-1386758012-410805.jpg

Hahaha, vidi ga Morfijus, pljunuti!

KNIN RAZOTKRIVA

PROVALJEN IDENTITET MISTERIOZNIH KLABERKI

Ekskluzivno saznanje, do kog smo došli teškom mukom i primenom najnovijih forenzičkih sredstava, a sve zahvaljaujući Horejšu Kejnu i ljudima iz Istraživača iz Majamija (Crime Scene Investigation) šokiralo je našu redakciju.

Naime, posmatrajući sliku koju je naš paparaco uslikao u jednom beogradskom klubu, a na kojoj su dve devojke čiji je izgled postao izuzetno popularan za komentarisanje po internetu, došli smo do nepobitnih dokaza da su te dve osobe ustvari prvi potpresednik Vlade Aleksandar Vučić i njegova davno izgubljena sestra koju je nedavno pronašao (o čemu smo nedavno pisali) Jelena Trivan.

Pošto je opšte poznato da gospodin Vučić voli da divlja po klubovima, a od kada je bitna ličnost u Srbiji ne sme baš toliko javno da se eksponira, Trivanka i Vučić su došli do genijalne ideje da se preruše tako da ih niko ne može prepoznati, međutim oštrom objektivu KNIN-a ništa ne može da ostane skriveno.

Na kraju prenosimo kratku izjavu jednog anonimnog beogradskog klabera koji je imao priliku da, doduše kratko, porazgovara sa ove dve misteriozne "devojke":
"Jedne noći u klubu sam im prišao čisto da ih pitam šta bi da popiju. Kada sam došao blizu njih, ona viša, malo više muškobanjasta, odsečno mi je rekla da se sklonim ili će me odmah uhapsiti. U početku mi to nije bilo najjasnije, ali sada mi je sve jasno. To je bio Aleksandar Vučić obučen kao devojka. Ne znam kako nisam uspeo da provalim odmah po usnama, ali mrak i alkohol umeju da sakriju neke stvari"

http://i43.tinypic.com/10zweva.jpg

HRONIKA

PRIPADNICI ŽANDARMERIJE U HEROJSKOJ AKCIJI UHAPSILI SAMI SEBE

Kako KNIN eksluzivno saznaje trojica pripadnika Žandarmerije, sinoć su uspeli da spreče pljačku zlatare u Beogradu tako što su uhapsili sami sebe.

Pljačka se odigrala negde oko 20 časova, kada su trojica pripadnika ove elitne jedinice ušli naoružani u zlataru, pripretili radnici da istrese svo zlato i pare u džak, a onda pri izlasku obukli uniforme i vezali se za obližnju banderu gde su sačekali njihove kolege da ih odvedu u stanicu.

Premijer Srbije i ministar policije imao je samo reči hvale za munjevitu akciju svojih ljudi.

"Ovo je dokaz da su pripadnici ove jedinice spremni na sve kako bi sprečili kriminalce da maltretiraju poštene građane naše zemlje. Iako su opljačkali zlataru, poenta je da su se ipak brzo stvorili tu na mestu zločina i reagovali jako profesionalno i hrabro kako pljačkaši, to jest oni sami, ne bi daleko umakli pravdi. Odlikovaćemo ih za dobro obavljen posao i nadamo se da će svi pripadnici ove jedinice hapsiti sami sebe po obavljenom krivičnom delu." - završio je pohvale Dačić.

http://s.tf.rs/2012/05/15/Tan2012-5-15_1326887_9.jpg

BESAN

VUČIĆ OTKINUO VRATA OD KOLA KAD SU REKLI DA NIJE PLATIO PARKING

http://pakihub.com/wp-content/uploads/2013/11/Latest-Technology-Invisible-Car-Door-see-it.jpg
Mnogi kritikuju SMS način plaćanja parkinga jer je vrla lako pogrešiti u kucanju poruke i tako nesvesno uplatiti parkung za drugi auto.U ovaj nedostatak se uverio i Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić.Kad je došao do svojih kola video je kaznu za parking i odma zvao parking servis ubeđen da je došlo do greške.Kad su mu rekli da je pogrešnu ukucao registraciju u besu je izčupao vrata od kola i otišao u nepoznatom pravcu ostavivši vrata na trotoaru.
Vučić je najavio da ima u planu hitnu promenu plaćanja parkinga.

VUČIĆ OTKINUO VRATA OD KOLA KAD SU REKLI DA NIJE PLATIO PARKING

Uuuu, odlična!

Iako smo izbacivali danas vest već, ova mora odma' dok je još vruća :)

Хрватско државно руководство присваја српског Нобеловца

Како КНИН незванично сазнаје, хрватско државно руководство је по хитном поступку нашло необориве доказе о хрватском пореклу најпознатијег српског Нобеловца и у то име, решено је да Влада Републике Хрватске поднесе тужбу међународном суду за људска права у Стразбуру. Наиме, у тужби је назначено како Република Србија руши основна људска права својих заслужних грађана, не дајући им да се изјасне као Хрвати, па је самим тим и премијер Републике Србије, добитник Нобелове награде за мир, Оскара популарности телевизије ДМ Сат, и човек славујског гласа, сир мистер Ивица Дачић онемогућен у својој жељи да истакне своју љубав према босанскохерцеговачком певачу народне музике који је тражио хрватско држављанство, а самим тим и Хрватима, хрватском роду и Динамо Загребу.

Агенција КНИН је подробније испитала случај и закључила да је тужба основана, јер је горепоменути сир мистер Ивица Дачић давне 1981. био у Макарској на матурској екскурзији са Основном школом "Топлички хероји", из Житорађе, где се заљубио у непознату особу женског пола и први пут осетио шта значи сломљено срце. Такође, јако је позната Дачићева љубав према алпинизму, и његов освајачки дух, што су главне одлике хрватских држављана - љубав према планинским спортовима и освајању српских насеобина по Лијепој њиховој.

Више информација у штампаном издању.

Pa naravno: Satan Panonski - Ivica Čuljak - Ivica Dačić. Tko može osporiti kroatsko njegovo podrijetlo?

ПОЛИТИКА

Тачи научио да чита

У духу најновијих номинација за Нобелову награду, председник Демократске партије Косова, учесник у преговорима између спрске и косовске Владе, и човек који се трудио да задовољи Кетрин Ештон, јуче је уплатио убрзани курс изражајног читања и читања уопште.
Редакција КНИН-а је одмах контактирала Хашима у циљу добијања изјаве, и решила да са својим читаоцима пренесе цео разговор:

Новинар КНИН-а (у даљем тексту Книнџа) - Добар дан, да ли је то канцеларија Хашима Тачија?
Хашим - Јесте, ја сам, извољите.
Книнџа - Добили смо информације да сте узели убрзани курс читања, јер мислите да ће вам победнички говор бити предугачак?
Хашим - Јесте, јесте, и да Вам се похваљим, љатиницу крећем да учим већ у другом пољугођу.
Книнџа - Хвала вам на одговору, и довиђења.
Хашим - Бакљава.

KNIN FLEŠ VEST

LORDOVI PISANJA KOMENTARA

BEOGRAD - Kako KNIN ekskluzivno saznaje, Srpska napredna stranka postigla je dogovor sa vanstranačkom grupom građana koja sebe naziva Lordovi pisane reči. Predmet dogovora je redovno ostavljanje komentara na sve objave informativnih web portala, a koje se tiču SNS-a i DS-a. Svi komentari će biti vrlo objektivni i pre svega će blatiti političke protivnike, a u pozitivnom kontekstu tretirati SNS. Za razliku od dosadašnje prakse u kojoj su posao obavljali članovi stranke, očekuje se da Lordovi za promenu doprinesu raznovrsnosti i duhovitosti komentara i javnosti prikažu drugačiju, intelektualniju sliku o pristalicama trenutnih političkih lidera.

Po nezvaničnim informacijama, ovim će autori novih komentara najzad dobiti posao i to u javnom sektoru, uz obećanu 13. platu, a pritom i finansijski obezbediti funkcionisanje svog matičnog web sajta, čije ime još nismo uspeli da saznamo, te pozivamo verne komentatore KNIN-a da nam pomognu u rešavanju ove misterije.

jeb'o si čvorka kad neki autori sa sajta vide da si ovo ti pisao :)

Nisam ja, ovo mi je stiglo na mejl u redakciju, ja samo preneo. Informacije su nezvanične.

Ja sam čuo da jedan istaknuti drug član ima ovde nalog i to visoko rangiran... pa ti vidi :)

Mogli bi da ponudimo nekim strankama uslugu komentarisanja vesti. Ja sam kod love totalno politički neobojen i krajnje mi je to nebitno, samo ako plate.