Prijava

ajde ti ga ispravi iksmene

Dugo na temi nije bio format posta koji je prvobitno zamišljen pa ajd ovako

Ponedeljak

http://www.b92.net/news/pics/2009/04/71194192249d9e77159032925081534_490.jpg
Najnoviji insajder inspirisan telegrafovim istraživačkim novinarstvom http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/1294718-novinarka-telegrafa-se-prerusila-u-prostitutku-evo-sta-joj-se-desilo-u-centru-beograda otkriva pljačku države preko prostitutki

Utorak

http://images2.kurir.rs/slika-900x608/brankica-stankovic-1389990728-429499.jpg
B92 demantuje da će u insajderu Brankica biti prerušena u kurvu

Sreda

ŠOKANTNO:Novinarka telegrafa je bila Brankica Stanković

Četvrtak

Brankica negira da je ona bila kurva

Petak

Vučić zgrožen platama kurvi najavljuje smanjenje 300%

Nedelja

Maji Gojković i dalje nije jasno zašto bi neko bio seks kurva kad je mnogo lakše i isplativije biti politička.

Грађани разочарани квалитетом кинеског моста

http://www.blic.rs/data/images/2014-12-18/551497_most-03foto-dj-kojadinovic_f.jpg?ver=1418898449
Јучерашње свечано отварање Пупиновог моста, популарно названог Кинески мост, изазвало је различите реакције у јавности. За разлику од политичара и медија који су овај догађај углавном описивали као позитиван, истичући значај новог моста за унапређење услова саобраћаја у главном граду, бројни грађани који су присуствовали свечаном чину отварања, отишли су збуњени, а неки чак и отворено разочарани оним што су видели.
„Нисам импресионирана квалитетом моста,“ - изјавила је за КНИН Ружа Славковић, домаћица из Добановаца. – „Редовно купујем кинеску робу и навикла сам се на висок квалитет израде, али овај мост као да нису правили Кинези. Прошла сам целом дужином моста на једну па на другу страну, и нисам нашла ни један једини пластични део. Све сам го бетон и асфалт, а ограде су, да не поверујете, металне. Искрено, нисам сигурна колико је овај мост уопште безбедан за саобраћај и надам се да наша власт није правила труле компромисе на штету сопствених грађана да не би увредили Кинезе.“
http://www.blic.rs/data/images/2014-12-18/551606_otvaranje-mosta181214ras-foto-vesna-lalic61_ff.jpg?ver=1418908876
Ни други саговорници КНИН-а нису крили незадовољство виђеним. Тако, Р.П. војни пензионер са Новог Београда, који нас је замолио да му не објављујемо пуно име и презиме, а који је са својим унуцима од 6 и 4 године дошао на отварање, прво је, врло гласно узвикнуо „Свака част Александру вучићу“ да би се потом осврнуо око себе и у пола гласа наставио „...али чуди ме да је дозволио да нам Кинези овако подвале. У грађевинарство се не разумем, па могу само да верујем да је овај мост безбедан, али су ме у погледу дизајна страшно разочарали. Пре свега ме изненадио недостатак боја, које су тако карактеристичне за њихове производе. Друго, нема ни једне једине шарене лампице. Али оно што ме је највише, скоро лично, повредило и у шта не могу да поверујем је што нема музике. Ја сам поред својих унука и њихових играчака навикао на дивне пискутаве кинеске гласове који певају разне хитове на перфектном енглеском језику и на савршену инструменталну пратњу. Ја сам иначе мало наглув и чујем само високе фреквенције, а њихова музичка традиција управо је на њима и базирана, па последњих година практикујем да, чак и кад су унуци у вртићу, укључим њихове играчке и слушам музику уместо да укључим радио. Зато сам са унуцима и дошао овде јер, ако у обичне дечије играчке уграђују тако софистицирану технологију, очекивао сам да ће мост да пева и свира као најсавршенији оркестар, а дочекала ме је тишина. Не знам шта да кажем. Видим да се још понешто ради око моста па се надам да су мост отворили пре времена због обавеза кинеских званичника, као што је војна парада одржана раније због Путина, и да још није све завршено па да су и ове моје примедбе преурањене, али ако овако остане, бићу много разочаран.“

Млађи посетиоци, са друге стране, нису превише пажње придавали квалитету израде моста, али су многи приметили да на мосту не постоји никаква ознака произвођача, ништа што макар подсећа на неки познати светски бренд, а један је чак изнео сумњу да је ово уопште кинески производ, јер нигде није нашао ознаку „Made in PRC“.

У маси света смо приметили и старију госпођу у црнини, са букетом од свежег цвећа и снопом воштаних свећа у рукама, која се збуњено освртла око себе и нешто тражила, али она је одбила да за КНИН да било какву изјаву и молила нас је за мало разумевања и приватности.

RAT PROTIV TERORIZMA

NAROD MOŽE MIRNO DA SPAVA

Beograd - Na današnjem obilasku baze pripadnika Žandarmerije koji će uskoro biti poslati u KZS, ministar policije i policajac godine 2014. Nebojša Stefanović, izjavio je da narod nema razloga da se plaši terorizma, pošto policija sa njim na čelu, neće dozvoliti da njihovi životi budu ugroženi.

"Na sastanku svih bezbednsonih struktura kojim je rukovodio premijer Aleksandar Vučić, doneli smo razne zaključke kako bi trebalo da se odnosimo prema novonastaloj situaciji i odlučili smo se na razne korake kako bi sprečili bilo kakav pokušaj terorizma u našoj zemlji." - izjavio je ministar.

Na naše pitanje koji su to koraci koje će preduzeti ministar Stefanović je odgovorio:

"Pojačali smo prisustvo interventnih patrola po Srbiji i dali im specijalna uputstva kojim će se rukovoditi u narednom vremenu. Pripadnici policije će pojačati legetimisanje građana na ulicama, s tim da će posebno obratiti pažnju na građane kojima je put malo crnja, a nisu Romi. Pri legitimisanju, na informativni razgovor će privesti svakoga ko ima El i Al između imena i prezimena koje zvuči muslimanski. Pripadnici policije će posebno obratiti pažnju na to da li neko nosi ćilim sa sobom, vodi kamilu ili nosi dugačku belu haljinu, što su takođe glavne odlike ljudi iz zemalja odakle teroristi masovno dolaze. Takođe, dobili su instrukcije da privedu sve osobe koje su opasane eksplozivom, pošto postoji velika verovatnoća da su eksploziv opasali kako bi izvršili krivično delo terorizma. Naravno, policija je dobila i instrukcije da ne legitimiše osobe koje odgovaraju ovakvom opisu, a nalaze se u društvu premijera Vučića, jer to su njegovi prijatelji Arapi, tako da nema potrebe za proverom, a to smo posebno naglasili niškom odredu Žandarmerije."

http://www.alo.rs/resources/img/02-01-2013/single_news/252108-2.jpg

Inače od nedavno u novinama postoji i jedna novina, po ugledu na neke naše renomirane listove tipa Kurir, Blic, Alo....a to je KNIN Cica.

http://i62.tinypic.com/new689.png

Za sada su dve lepotice ukrasile stranu naših novina, ali biće ih još.

http://i61.tinypic.com/11rat1v.jpg

http://i62.tinypic.com/fa08yf.jpg

POLITIKA

NASTAVLJA SE CENZURA MEDIJA

Beograd - Kako KNIN ekskluzivno saznaje, cenzura u Srbiji se nastavlja.

Nakon Ivana Ivanovića, Olje Bećković i nekolicine drugih novinara, voditelja i autora emisija, Aleksandar Vučić zabranio je i emisiju "Čavrljanje iz Visenbadenmajnhofa" autorke i voditeljke Biljane Vilimon.

Do incidenta je došlo kada se u emisiji, koja se inače emituje na popularnoj Art televiziji, pojavio nepoznat čovek i počeo da viče "Vučiću p*". Na žalost voditeljke emisije, jedan od pet gledalaca ovog programa je i prva dama Srbije i žena predsednika Nikolića Dragica, koja pokušava gledanjem Art-a da se kultiviše, pa je ovaj ispad vrlo brzo došao i do premijera.

Nekako smo uspeli da dođemo do broja popularne voditeljke i saznamo o čemu se tačno radi i kako je do ovog propusta došlo.

"Pa sve se desilo prilično brzo. U emisiji je gostovala po sedamdeseti put Jelena Tinska i taman smo završile prvu bocu vinjaka, kojim me plaćaju na Art televiziji, otvorile drugu i kucnule se čašama, kada se pojavio taj čovek i počeo da se dere. Nismo ga u startu razumele jer smo bile pripite, pa smo samo nastavile da čavrljamo. Tek kasnije sam saznala šta je stvarno vikao. Sumnjam da je u pitanju neko od stanara zgrade u čijim zajedničkim prostorijama snimamo emisiju, jer nekako se kroz maglu sećam da sam pre njegovog upada, čula kako se glasno zatvaraju vrata od podruma pored." - objasnila je Biljana.

KNIN se svakako pridružuje osudama cenzure u Srbiji i zahtevamo od premijera da hitno prestane sa ovim drakonskim merama, kako nam na kraju ne bi ostao samo Vučičević da vodi sve emisije.

JE SUIS BILJANA!

http://i60.tinypic.com/121ala1.jpg

TABLOID

ŠOKANTNO! UROTA PRODUKCIJSKIH KUĆA!

Kako za sada bezvanično saznajemo, produkcijske kuće u Srbiji prave prvu rijaliti seriju u nastavcima. Naime, povodom neviđene popularnosti rijalitija "Parovi" i činjenice da to prate gledaoci starosti od 7 do 77, produkcijske kuće su rešile da sastave nekoliko rijalitija u jednu celinu. Pilot projekat za sada obuhvata samo dva rijalitija u nastavku.

http://images.kurir.rs/slika-900x608/parovi-printskrin-1425852140-623643.jpg

Na ideju su došli pošto se jedna učesnica, sva usplahirena, javila produkciji tražeći test za trudnoću. Tom prilikom je produkcija izašla u javnost kratkom izjavom "Uh, dobro je. Bolje da radi akušer nego penicilin". Naknadnom analizom su došli na zaključak da se ovde ostvaruje osnova da se nastavak prebaci u drugi rijaliti, preciznije DNK, ali da je ideja upropašćena prisustvom kamera koje su sam akt začeća usnimile iz više uglova i u više činova, te su time ubile svu neizvesnost i napetost. Ali bar je uz to začeta i ideja o objedinjavanju rijalitija, čime postajemo pioniri u ovoj oblasti.

http://www.opera-17.com/images/news/fourth_box/postcandidate_25693.jpg

Međutim, to sa sobom povlači i određene izmene u okviru prikazivanja. Naime, kako bi podigli napetost, najverovatnije neće biti noćnih snimaka u nijansama zelene ili će biti, na žalost cenzurisane kako bi se održala neizvesnost i pažnja za rijaliti koji će obraditi nastavak. Na pitanje Vašeg reportera da li se boje gneva gledaoca zbog ove odluke, kratko su odgovorili "Ne, ima drugih sajtova sa sličnom akcijom po internetu koliko hoćete".
Takođe, na ove vesti su pozitivno reagovali i vlasnici kladionica koji su već počeli da utvrđuju kvote na "ko će je prvi", "sigurica tata" i slično. Ostaje samo da pojasne šta su pod onim "iz keca u dvojku" ovde mislili.
Kao potencijalni sponzor se javila i kompanija "Durex" ali su odbačeni jer su njihovi proizvodi ocenjeni kao "kontraproduktivni".
Ostaje nam da pratimo razvoj situacije kao i reakcije publike.

ЖИВЕ ОГРАДЕ

ПОСЛЕ МАЏАРСКЕ И ХРВАТСКА ОБНАВЊА ЗИДОВЕ И ЖИЦЕ

После почетка радова на зиду око Морахолома и Хрватска прати светли пример и не штеди када је хуманитарни рад у питању. Очекујући да талас избеглице после затварања границе између Мађарске и Србије пронађе нови пут преко Босне и Хрватске, Хрватска обнавња прихватни центар за децу избелгице у Јасеновцу.
http://www.vesti-online.com/data/images/2015-06-18/512628_granica6-rojters_f.jpg
Како каже Хрвоје Мислав из директората за изградњу Хрватске Војске: "План нам је да искористимо историјска знања. Очекујемо да ће се избеглице из Сирије окупљати и кампирати на Козари и чекати да се формира већа група, која би под окривљем ноћи пређу реку Саву и тако се домогну Хрватске, односно Средњуоевропсе териториј. Циљ нам је да пошаљем дечке у мрак, камуфлиране у црне кошуље који ће се међусобно препознавати по малим сјајним потковицама на качкету. Они би се дозивали се старим поздавом "За дом." док не стегну обруч и спреме их за транспорт." Осим програма прихвата, спремљен је и програм инклузије и асимилације избеглица: "Није то некакав нов план. То је стари тротрећински Надбискупов план. Поручили смо сто хиљада крштеница из Ватикана. Друге све алтернативе се састоје у откупу дотрајалих трактора и приколица за формирање колоне возила за оне који се одлуче да се укључе у прихват у Србији. И једна привремена полускела која полупремошћава реку Саву која може издржи око сто хиљада полупрелазака." Осим одговора на постављена питања Домагој се осврнуо на своје лично искуство у хуманитарним кризама: "Да будем искрен избеглице које сам ја до сада видео ми личе на избеглице из 1995 године. Ту нема ни жена, а још мање деце. То су све мушкарци, првопозивци. Године 1995, када су се бивши Југословени уморили од ратовања, а рат још није био готов за Владаре република. Са првим мировним споразумима, војни обезници су почели да крију у супростављеним републикама представљајући се као избеглице, избегавајући обавезу према грађанском рату у држави којој су положили заклетву. Једва смо успели да се снађемо размењујући спискове избеглица преко међународног црвеног крста и размењујући дезертере преко УН. Сви се добро сећате оног неспоразума када је Ратко сакупио неколико хиљада војних обвезника, а Насер одбио да их плати и пребаци. Слично би се нешто могло десити и са избеглицама који могу сваког часа да се лате калашњикова у Босни."

ДОБРЕ ИГРЕ ПАРТИЗАНА И ВОЈВОДИНЕ У ЕВРОПИ НЕГАТВНО УТИЦАЛЕ НА ИГРУ ЗВЕЗДЕ ПРОТИВ РАДНИЧКОГ

После још једног кикса Црвене Звезде проитв Радничког из Ниша, навијачи су реаговали хором звиждука и повицима: "Управа напоље! Уредништво КНИН-а је позвало директора клуба, Звездана Терзића.

У разговору са нашим новинарем, Терзић је изјавио следеће: "Нажалост, добри резултати Партизана и Војводине у Европи су били погубни по нас вечерас. Просто не могу да верујем да оба клуба раде против интереса српског фудбала и да су се баш потрудили да нас спрече да остваримо победу у утакмици сезоне против Радничког. И Партизан, и Војводина су играли у гостима, стварно нисам очекивао да ће се дрзнути да остану непоражени. Уместо да изгубе утакмице и тако оставе неку наду нашим навијачима и играчима да нисмо једини тим који лоше игра у европским куповима и да тако на крилима њихових пораза, победимо Раднички, оба клуба су нажалост по нас остварила повољне резултате. Требало је да изгубе, па онда нека кући јуре повољан резултат. Прво смо жестоко били уздрмани добром игром Партизана против фаворизоване Стеауе, али нас је убедљив пораз Сампдорије од Војводине потпуно избацио из колосека. Ето, та иста Војводина је играла 2:2 са Радником и могу да замислим какву би резултатску катастрофу доживела Сампдорија да је играла у Сурдулици. Убедљив пораз тима који води наш некадашњи тренер, Валтер Зенга, је све нас у клубу непријатно изненадио.", рекао Терзић.
http://www.telegraf.rs/wp-content/uploads/2013/10/30/Zvezdan-Terzic-4.jpg
На питање нашег новинара, шта може да очекује у наредним мечевима, Терзић је рекао: "Нажалост, не одлучујемо више сами о својој судбини. Уколико Партизан и Војводина наставе са добрим играма у Европи, то ће изазвати велику малодушност и велике фрустрације код наших навијача који ће ускрати подршку играчима, а онда ће бити нових киксева јер играчи неће имати мотива да играју боље. И што је најважније, неки нови киксеви ће окренути потпуно навијаче против управе, а наравно и против мене, лично, а то може озбиљно угрозити моју позицију у клубу, што никако не бих волео да се деси јер ја од овог посла финансирам Машину гардеробу, проводе и путовања. Не желим да ми ћерка буде лошија од Цецине Анастасије или, далеко било, од Луне Ђогани. И зато морам да нагласим да је овај наш последњи меч још један доказ да Томислав Караџић мора отићи са места председника Фудбалског Савеза Србије."

ЗАБАВА

ЛЕКОВИТИ ХУМОР, СРПСКИ ЛЕК

Здрава доза искричавог хумора легне као фангла малтера на мокар блок. Сатирични перформанс младог Београдског уметника који себе назива Тобић Тобић идол младих озарио је бледа лица арапских невољника, чији осмех би неупућен пролазник назвао збуњеним и овације које због културолошких разлика неупућеном пролазнику може личити на псовку. Играјући на танкој жици сатире уметник је својим перформансом хтео да на тренутак да скрене мисли несрећних људи у свом стилу који он назива "харан хумор".
Своју пажњу је пре свега посветио најмлађима, учећи их да се крсте са три прста, да певају Химну Светом Сави и шаљиву песмицу "Хајрудине можеш ли сланине, да ти Чедо са тавана скине?" Цртали су портрет пророка Мухамеда на "Тои Тои" Пољском тоалету и тетовирали мале крстиће на подлактици са хемиском оловком.
Његов "харан хумор" одише лежерношћу у којој сам уметник проналази себе сасвим природно и опуштено, будући да се својој публици представио пре свега као пијана свиња.

http://www.24sata.rs/resources/images/0000/035/671/Migranti_censored_1000x0.jpg

KURAJBER POTIRE!

)-(<<<<< UDAH DOLAZI POSLE IZDAHA! >>>>>)-(

SREDNJE STRANICE!!! ORIGINALNOS'!

Svi kažu da posle dolazi izdah, mi kažemo da PRVO dolazi izdah, jer smo ateisti koji žive punim plućima! MARŠ!
Masonska zavera nas ubeđuje da je disanje jednostavna i rutinska stvar, mi znamo da je disanje umetnost i izdišemo od muke jer ne možemo da objasnimo da smo upravo izdahnuli pa tek onda udahnuli!!!
Udahnite duboko, niste jebena deca i ne moramo da crtamo kako se diše, svako ima pravo na svoj vazduh.

Dakle, izdah, udah, beli prah i letenje!

Šta smo hteli da kažemo?
Legalizujte kokain!

DO ČITANJA, KURAJBER

Hahaha Dragišiću svaka ti dala.. poluprelazak hahaha

KURAJBER SKANDALIZUJE!!!

!!!!!!! PVD vs PDV !!!!!!!!

PORODIČNE VREDNOSTI DODAJU POREZ NA DODATU VREDNOST!

Srbi su narod sklon samoljublju a ne vide šta se dešava!
PDV je upravo dobio porodičnu vrednost u vidu dečjeg/dečijeg dodatka jer NEMA PARA!
Nema para zato što porodica ne plaća PDV već kupuje deci dodatne porodice koje imaju novca na bacanje.
Vrednost porodice je svedena na porez koji plaćamo državi da bi ista država dala prednost "porodičnom stablu na kom raste plata!"
Al' jbg, drvo je previsoko.

NAJNOVIJA VEST

KURAJBER CIRKULIŠE!!!11

CRNA HRONIKA!!! MA PROPAGANDA, BRE!!!

LJUDI RADE DA BI NAŠLI BOLJI POSAO!

Upravo smo saznali da mnogi ljudi privređuju da bi nesvesno podrivali sistem!
Da li tako grade sistem?
To pitanje će odgovoriti ljudima koji koriste kokain i ne zanimaju ih nebitna pitanja koja ne odgovaraju istini u koju i tako niko ne veruje!

!Thanks a lot!

KURAJBER PLANIRA!

AUTORSKA PRAVA SE ŽALE DA NEMA KO DA IH ŠTITI ZBOG NEDOSTATKA PESAMA!

I pored pesama koje su preplavile internet i kuglu zemaljsku tokom postojanja života na zemlji, autorska prava se žale da ih ne žele zato što su posesivni!
"Kome ja da se obratim zbog glasne tišine?", pitaju se prava na intelektualnu svojinu, a mi odobravamo pravo na slobodu mišljenja.
Sve je osmišljeno, nema šta da se obesmisli. Strašno!

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Citat ćuti da bi čovek mogao da ispadne običan u svetu koji traži neobične frikove!

Sve smo videli, ali citat koji nije napisan nismo! DO ČITANJA! .)

KURAJBER INDOKTRINIRA!

MORAL BEŽI SA SAHRANE!

Moral, koji neće da se predstavi medijima zbog zaštite privatnosti, inegriteta i životnog stava, kaže da beži sa sahrane zbog prolaznosti života.
"Ako život izmiče podršku, ja postavljam standarde!", kaže Moral, a mi potvrđujemo jer svako voli da rasporedi resurse na najbolji mogući način!

>>>>>>>< KURAJBER OBRAZLAŽE! <<<<<<<

SRPSKI IDENTITET NARUŠAVA SRPSKI INTERGRITET I TAKO PODRIVA INTERNET.

Srbi su poznati po identitetu koji bez rušenja ne može da se uspostavi. U pitanju je autodestrukcija koja je zdrava i usmerena ka spolja i po tome smo poznati samo svojim umovima koji ne poznaju granice.
Rešenje problema: psihološki komentari koji žele da ostanu uzdržani!

Do novog terorističkog napada!

KURAJBER DEPORTUJE

SVI SRBI U JEDNOJ ISLAMSKOJ DRŽAVI U KOJOJ SU DOŽIVOTNO ZAROBLJENI (I KOJU SU SAMI NESVESNO NAPRAVILI).

SrBska noćna mora je postala realnost!!!!
Srbi KOJI SU ČINILI NAJSTRAVIČNIJE ZLOČINE su prebačeni U ISIS zbog zločina u BIH i na Kosovu. Simple. :patrijarh pavle: