Kurajberovo Nezavisno Istraživačko Novinarstvo (KNIN)

  1. SPORT

    AKSENTIJEVIĆ ZBOG SNA OD PRETHODNE NOĆI OSTAO U MESTU I NIJE NAPRAVIO OFSAJD ZAMKU

    Dan posle utakmice sa Kiparskim kandidatom za osvajanje Lige Šampiona AEL-om, još su uzburkane strasti u ekipi Amaterskog Fudbalskog Kluba Partizan. Naime, navijačima AFK Partizan nije bilo jasno zašto je mladi bek ostao ukopan u mestu i nije izašao napred da bi se igrač AEL-a uhvatio u savršeno smišljenju i skoro besprekorno izvedenu ofsajd zamku.
    "Noć pre utakmice sam sanjao da smo na terenu protiv AEL-a i da u jednom trenutku, posle jednog njihovog kornera, ja pravim korak napred, hvatam igrača AEL-a u ofsajd zamku, ali niotkuda na mene pada ogroman crni klavir i ja ginem na mestu. Kada smo izašli na teren taj trenutak mi je non-stop bio u glavi i smrz'o sam se kada sam video da se situacija iz sna stvarno događa i to u detalj, pa sam ostao u mestu, da mi klavir ne bi pao na glavu. Užasnut sam gledao u nebo, da vidim klavir dok je protivnički igrač davao gol, ali klavira nigde nije bilo." - reči su mladog reprezentativnog beka i omiljenog stranog igrača AEL-ovih navijača Nikole Aksentijevića.
    Saigrači su ga potpuno razumeli, jer i oni su u karijeri imali razne snove zbog kojih nisu reagovali, a mogućnost da klavir padne na glavu na sred terena postoji jer ko zna šta su sve navijači uspeli da unesu u teren.
    "Na kraju se samo nadamo da ovo neće ostaviti trajne posledice na Nikolu i da će nastaviti da igra fudbal bez straha od klavira." - izjavio je za Kurajber zamenik Kapitena Partizana i drugi čovek Verano Motorsa Stefan Babović.

    http://images4.kurir-info.rs/slika-900x608/nikola-aksentijevic-partizan-reprezentacija-srbije-povreda-povreden-1341354171-181233.jpg

  2. ŠOKANTNO

    VUČIĆ PRONAŠAO DAVNO IZGUBLJENE SESTRE

    Kako Kurajber prvi u zemlji ekskluzivno saznaje, Aleksandar Vučić, Ministar odbrane, treći Radikal južne Evrope i pobednik takmičenja "Pussy Lips" u Las Vegasu, pronašao je svoje dve davno izgubljene sestre.
    Da vest bude još ekskluzivnija u pitanju su njegova najveća rivalka Jelena Botoks Trivan i Severina Zgrešila Sam Vučković.
    "Kao malom su mi rekli da sam ja jedini preživeo od trojki koje je moja majka trebala da rodi i ceo život živim sa tom tugom. Uvek sam zamišljao kako bi moje sestre izgledale i sanjao sam kako se igramo u dvorištu iza prostorija Napredne stranke u Zemunu." - tužno započinje svoju priču Vučić.
    "Odjednom sam shvatio gledajući Jelenu Trivan u usne na jednom TV duelu, da su nam usne frapantno iste. Rekao sam joj to posle snimanja, a ona se prvi put u životu složila sa mnom i još plus dodala da i Severina ima takve usne. Tada su se kocke složile. Dve navodno mrtve sestre i dve žene sa istom punoćom usana kao moje. Šokirao sam se. Odmah smo nazvali Severinu koja nam se nije odmah javila jer je kako reče bila na nekom brodu i izneli joj naše sumnje. Pristala je moemntalno na DNK test." - sa osmehom u očima nam je pričao Vučić.
    "Naravno rezultat je bio očekivan. Jelena Trivan i Severina Vučković su moje davno izgubljene sestre za koje sam mislio da su umrle na rođenju. Malo smo se smjelali, malo plakali, ali sada smo se najzad našli i ne razdvajamo se više." - rekao je Aca i dodao:
    "Odmah sam se izvinuo Jeleni što sam je nazivao kravom i diletantom u prošloj kampanji, a Severini sam rekao da nikada više neću bacati na njen film jer mi je ipak sestra. To je bio drugi najlepši dan u mom životu. Naravno kada je Toma postao Predsednik, to je bio prvi."

    http://i49.tinypic.com/vo9xkk.jpg

  3. VEROVALI ILI NE
    NA SRPSKIM FUDBALSKIM TERENIMA ČULI SE UZVICI "UPRAVO OSTANI"
    http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/320523_182139511858266_5707729_n.jpg
    Na poslednjog utakmici Druge opštinske lige Paraćin dogodilo se nešto neverovatno.Pošto je Mladost Raševica službenim rezultatom pobedila Moravac (ne znamo zašto al nije ni bitno) i tako izborila plasman u Prvu opštinsku ligu Paraćin sa tribina se čulo neidentifikovano urlanje koje niko na stadionu nije razumeo.Posle pet minuta pažljivog slušanja igrači su bili u šoku kad su shvatili da navijači viču "UPRAVO OSTANI".Ovaj neverovatan događaj toliko je zaprepastio čelnike kluba da su odma zvali predsednika FSS-a Tomislava Karadžića i rekli da se plaše da navijači blefiraju i da će ih ubiti jer nisu osvojili ligu pošto je Heroj iz Busilovca završio ovo prestižno takmičenje sa dva boda više.Na kraju se sve dobro završilo jer su navijači stvarno bili zadovoljni drugim mestom na tabeli.Sportska redakcija kurajbera je i dalje u šoku.

  4. KURAJBER ##### SPORT

    Partizan ipak na finansijskom dobitku posle poraza od AEL-a - Đura rekao da teren nećemo morati da zalivamo narednih 15 dana !!!

    Posle sinoćneg poraza od Kiparskog AEL-a predsednik Partizana Dragan Đurić ipak je zadovoljan. U telefonskom pozivu posle utakmice, ekskluzivno nam je izjavio:
    "Iako smo ispali , Partizan je na finasijskom dobitku. Prema prvim procenama stručnjaka za navodnajavanje i zalivanje zaposlenih u našem klubu, procenjuje se da su igrači Kiparskog šampiona na naš teren prosuli 7-9 puta više znoja , nego što je to uobičajeno za naše protivnike u ovo doba godine. S obzirom da naši igrači , zbog suše, ove godine prosipaju i do 5 puta manje znoja , smataramo da smo posle svega finansijski dobro prošli. Prema prvim procenama teren u Humskoj neće biti potrebno zalivati bar 15 dana, što na ovu sušu i skupoću vode predstavlja veliki dobitak. Dovođenje ovakvih protivnika na naš teren , doprinosi stabilizaciji finansijskih problema u klubu i još jednom pokazuje koliko domaćinski se FK Partizan vodi- izjavio je na karju razgovora predsednik Đurić
    http://www.vreme.com/g/images/991354_20-28.jpg

    Sudija Karlos Gomes odlično procenio situaciju

    Vođa agrarnog tima za navodnjavanje i košenje trave na stadionu u Humskoj, Đemal Ramadani (brat poznatog menadžera kluba) , procenio je posle utakmice da je isključenje Monteire Lorenca u 27 minutu potpuno ispravna odluka sudije. " Zamislite da je AEL igrao sa 11 igrača celu utakmicu, pa ceo teren bi bio natopljen i nemoguć za igru. Sudija je u pravom trenutku reagovao, i tako omogućio da se igra u koliko toliko normalnim uslovima!"
    http://www.partizan.rs/wp-content/gallery/partizan_ael/fkp-ael_0044.jpg
    Trenutak kada sudija Gomes saopštava Lorencu da se mnogo znoji

    I Ninković doprineo travi svog voljenog kluba

    Posle utakmice na terenu u Humskoj ostao je da plače mlađani Ninković . Ipak, njegove suze su nemerljive u odnosu na znoj igrača AEL a , ali ipak potvrđuju da i naši igrači vole svoj klub. Trener Vermezović i predsednik Đurić pohvalili su gest mladog reprezentativca i poručili starijim igračima da bi mogli da se ugledaju na njega i otplaču koju na terenu, kad se već slabo znoje.

    http://static.mozzartsport.com/img/news/b/0/0/1336309889551.jpg

  5. Evo samo jedan dobar link, nasmijao sam se više nego onom njuz.net.

    http://balkantajms.com/

    Pogledajte samo naslove hahahahaaa

  6. I ovi su dobri lolololo

  7. КУРАЈБЕР САЗНАЈЕ!!!

    ШОКАНТНА ПРОМЕНА СТРАНА

    НАСТАВНИК УДАРИО УЧЕНИКА

    У јединој основној школи у Мојмилову, којој нећемо навести име да јој не бисмо укаљали углед, десила се незапамћена ситуација. Наставник историје Обрад Прзниловић је, изнервиран тиме што ученик осмог разреда Д. Ш., познатији међу ученицима као Шћепа Гангста, не зна одговор на питање и баца столице по учионици, па га је овлаш ударио ператоницом у главу. Шок је наступиокада се ученик стропоштао на под, пошто је у ператоници била и његова утока, од чије је тежине и ударац постао врло болан. Спорна ператоница је заплењена од стране полиције, а утока је враћена власнику.
    http://www.retale.co.nz/images/native_pencil_case.jpg

    Наша новинарка Девојана Лакић је интервјуисала остале наставнике. Наставница географије Даринка Фујић каже да је то изненадило све, јер је, по њеним речима, сасвим нормално очекивати да ученици, под налетом хормона, дигну руку на наставнике, али да је обрнута ситуација и више него узнемирујућа. Наставник физичког који је желео да остане анониман је рекао да су њега ученици нападали више пута, али да је он увек остајао смирен и сталожен. Каже још и да је господин Прзниловић одувек био познат по кратким живцима, и да је свима свежа у сећању ситуација када је просуо себи кафу у крило и рекао ''аупичкума*ерину''
    http://www.dodaj.rs/f/1N/yt/30pa8WgJ/modrice.jpg
    наставник физичког показује резултате своје сталожености

    Шта ће бити са господином Прзниловићем, сазнаће се за који дан, али родитељи Шћепе Гангсте му најављују да се неће тако лако извући.

    ДО ЧИТАЊА

    ВАШ КУРАЈБЕР

  8. ZANIMLJIVOSTI

    ŽARKO RADULOVIĆ, VLASNIK SPLENDIDA IZ BUDVE PONUDIO IGRAČIMA PARTIZANA SEZONSKE POSLOVE

    Vlasnik Splendida, iz Budve, Žarko Radulović, ponudio je igračima Partizana sezonske poslove u njegovom hotelu, obzirom da neće imati više obaveza u ljetnjoj sezoni, popularnije nazivanoj sezona kupanja.

    http://aktuelno.me/wp-content/uploads/2011/07/zarko-radulovic.jpg Čekam dispadnu Zvezda i Voča, imam predloge i za njih

    Na opasku našeg novinara, da Partizana čekaju makar još dvije utakmice u Evropi, Žarko R. je rekao da zna, ali da može da ih pusti da igraju, ionako će da ispadnu, kad već, citiramo '' ove levate sa Kipra ne izbaciše''.

    Kako nezvanično saznajemo, dobar dio Partizanovaca je odlučio da prihvati ovu ponudu. Prvi među njima je mladi Ninković, koji je tražio da radi kao pomoćni radnik u kuhinji kako se ne bi vidjelo da li stvarno plače ili sjecka luk.

    http://static.mozzartsport.com/img/news/b/0/0/1336309889551.jpg Majke mi nisam plak'o, to je za pičke, rez'o sam luk, kevi za pasulj

  9. EKSKLUZIVNO

    UDOMLJEN SRPSKI PATKAR!

    http://stat.scandal.rs/wp-content/uploads/2011/03/kaja.jpg
    Naime, kako redakcija Kurajbera saznaje, još jedan primerak izuzetno retke i ugrožene životinjske vrste, karakterističan po deformisanim usnama i izraženim finansijskim apetitom, udomljen je od strane franscuskog humanitariste poznatog po tome što ume da pušta muziku na lap topu, Džunior Džeka! Ovaj dobrodušni Francuz, odlučio je da i pored velikih finansijskih troškova kojima patkari izlažu svoje vlasnike, udomi jedan srpski primerak.
    Pre njega je istog patkara pokušao da udomi Skaj Vikluh, koji takođe zna da pušta muziku na lap topu, čak zna i da recituje, ali u tome nije bio uspešan, kažu zato što je mislio da se radi o golubici, a ne patkaru.
    Cela vest uliva nadu da će možda i ostali patkari biti udomljen,
    http://www.svet.rs/wp-content/uploads/2012/01/olja-crnogorac011-05-21.jpg

    http://www.svetestrade.com/images/sr/16650.jpg
    barem od strane stranaca kada već u regionu nema više interesenata, a naučnici upozoravaju da se patkari moraju udomiti do 45.te godine, te apeluju na sve imućnije himanitarce da se odazovu kako bi vrsta bila spašena.

  10. ŠOKANTNO

    STVARNO GA POZVALA SAMO DA IGRAJU POKER

    U Maloj Moštanici odjustros muk. Još jedan nemili događaj zasivio je lica celom mestu. Naime, kako saznajemo, Sanja K.(19), je prethodne večeri pozvala novostečenog prijatelja na fejsu Petra M.(21), poznatijeg kao Pera Fit, da navrati kod nje nešto nakon 23 sata, kako bi igrali poker.
    O daljem sledu događaja oba učesnika nemilo govore:
    -Kada me je pozvala, baš sam se obradovao. Obukao sam i čiste gaće za slučaj da je neka razmažena i sve..Pre toga smo se znali iz grada, ja sam joj više puta dobacio da je dobra riba, da se super oblači i to..Prosto nisam ni sanjao šta će mi prirediti kada stignem..
    Sanja nam objašnjava svoju stranu priče dok joj brada podrhtava, a suze samao naviru:
    -Najgore je što jednostavno nisam razmišljala..Eto, pogrešila sam..Znači, bukvalno sam ga pozvala da igramo poker..I sada će svaki momak koga pozovem da igramo poker misliti da ga zovem bukvalno da bi igrali poker..Valjda shvatate koliko će mi mladost biti tužna..-objašnjava Sanja i grca..
    Pitamo Petra kada je shvatio o čemu se radi i šta je posle bilo:
    -Pa, čim sam ušao, primetio sam prvo da ima neku široku majicu, da joj se sise ni ne vide..To mi je prvo bilo sumnjivo..Onda još prometim da su joj noge neobrijane i tada sam tek shvatio da ona stvarno planira samo da igramo poker..
    Na pitanje da li je bio razočaran i da li se oseća prevareno i izigrano, Petru se nakupljaju suze u očima:
    -Kako biste se vi osećali da ste se taman napalili na nečije slike sa mora, a shvatite da je devojka neobrijana?! Mis'im 'ajde da se ne lažemo, ne bi vam bilo svejedno..Al' rek'o sam joj-"nebitno, nismo se razumeli.".Verujem i sad da nije mislila da me povredi, jednostavno je pogrešila..-završava velikodušni Petar i sklanja crveni pogled.
    -Evo, ja bih još jednom da mu se izvinim javno i obećam da više sigurno takvu glupost neću da uradim...mada džabe i govorim kada me je već 620 muških prijatelja na fejsu izbrisalo, a da ne pominjem uvrede koje su mi ostavljali na zidu..
    Pozdravljamo se sa dvoje nesrećnih ljudi i napuštamo ovo, inače veselo mesto, u nadi da će ovo biti poslednji nesporazum ove vrste, kao i da će Sanja uskoro povratiti poverenje svojih muških prijatelja.

  11. KURAJBER EKSKLUZIVNO RAZOTKRIVA

    DO TROJKE IZMEĐU KALINIĆA, MILOŠEVIĆA i NEPOZNATE DEVOJKE NIJE DOŠLO

    Naime kako Kurajber saznaje, iako je devojka ponudila našim poznatim glumcima Milanu Kaliniću i Andriji Mladenoviću da se okušaju u "troici" ništa se nije dogodilo. Barem ne njoj.
    Šokirana devojka nam je ispričala da ih je pozvala u svoj stan da bi imali odnose jer je zaljubljena u obojicu, doduše znajući ih samo sa malih ekrana.
    "Na putu do mog stana oni su i dalje samo raspravljali o kladionici, ali primetila sam da se nekako čudno gledaju i odmeravaju jedan drugog. Na stranu što sam se odmah razočarala njihovim izgledom, jer na TV-u izgledaju veći, mislila sam, ajde nema veze, barem ću imati čime da se hvalim drugaricama na kafi." - izjavila je profesionalna maserka i honorarna prostitutka koja nije želela ni inicijale da joj objavimo.
    "Nakon toga odmah pošto smo ušli u stan, pitali su me da li ima nekog žestokog pića i tražili su da im skuvam kafu. Otišla sam i kada sam se vratila videla sam Andriju Miloševića golog, presavijenog preko fotelje, a Milan ga je udarao kaišem i vikao KEC, dok je Andrija posle svakog jauka izgovarao DVOJKA." - pričala nam jenaša sagovornica i dalje vidno potresena.
    "Kada sam ih pitala pomalo nespretno, jer nisam znala kako da reagujem, da li da im se pridružim, oni su odgovorili samo da im donesem dva krastavca, heftalicu, neke moje mrežaste čarape, lisice ako imam, sveće, masku za ronjenje sa disaljkom, nivea kremu, tigrovu mast, dva balona, igle za šivenje i kaubojski šešir. Ja sam im sve to donela, jer smatram da su to stvari koje svaka dama koja drži do sebe mora da ima, pa sam zatim izašla iz stana. Urlici i MIlana i Andrije su se čuli i sto metara dalje od zgrade." - završava naša sagovornica.
    Pokušali smo da dobijemo Andriju i Milana, ali njih dvojica nisu bili dostupni. Ko zna, možda opet igraju kladionicu.

    http://www.telegraf.rs/wp-content/uploads/2012/06/Reklama-Dr%C5%BEavne-Lutrije-Srbije.jpg

  12. VESTI IZ BEOGRADA

    Grad Beograd bespaltno podelio 500 bandži - žamping guma sakupljačima sekundarnih sirovina.

    http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2012/06/29/10032310/Djilas-i-romska-deca.jpg
    Obećano - ispunjeno. Posle primedbi sekretara za zaštitu ljudskih i manjinskih prava Evropske Unije , gospodina S.Janga, navedenih u poslednjem izveštaju iznesenom na glavnom zasedanju EU , gradonačelnik Dragan Đilas rešio je u najkraćem roku probleme Roma u našoj prestonici. Da podsetimo čitaoce da su problemi Roma nastali uvođenjem ekoloških kontejnera , ukopanih u zemlju. Dakle zbog nemogućnosti u dobar uvid sadržaja kontejnera, Romi su spuštali svoju decu kroz otvore u dubine kontejnera , ali je veliki problem nastao u trebnutku kada su trebali izaći iz istih, jer su duboki i po 2-3 metra, što se sa spoljne strane ne primećuje. Često su korištena ne namenska sredstva u vidu starih konopaca i užadi, koji su zbog pucanja i nestručnog vezivanja često ugrožavali život korisnicima, a u par navrata morali su da intervenišu i vatrogasci i policija i izvuku mališane koji su se zaglavili.
    "Nadamo se da će posle današnjeg dana , Romska deca biti bezbednije spuštana u kontejnere ." -izjavio je danas gospodin Đilas ispred Skupštine grada Beograda, gde je izvršena primopredaja bandži džamping opreme Romskim porodicama.
    http://www.telegraf.rs/wp-content/uploads/2012/04/Otvoren_kontejner_na_uglu_Kicevske_i_Golsvortrijeve.jpg
    Beogradski Romi dobili najsavremeniju opremu za spuštanje u podzemne eko kontejnere.

    Zamenik gradonačelnika i vođa Beogradskih Socijalista, Aleksandar Antić izjavio je za "Kurajber":
    -Smatramo da će posle današnjeg dana, procenat izvađene dece iz Eko podzemnih kontejnera bez intervencije vatrogasaca u gradu , biti veći od 70% , čime je naša prestonica stala rame uz rame sa mnogim gradovima kao što su Moskva, London ili Pariz. Nadamo se da će se do kraja godina naći novca za još 300 bandži džampinga, koliko prema sadašnjim procenama fali, da bi bezbednost Romske dece bila potpuna.

    Samonela S. stanovnica divljeg Romskog naselja u Borči.
    " Oduševljena sam. Fala našem gradonačelniku Ođilasu . Tri puta sam morala da pozivam komšije Avatra i Ramadana da mi čupaju decu iz tih rupa. Sada je mnogo lakše.

    http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2010/05/04/5282121/romi%201.jpg
    Konačno zadovoljni rešenjem grada-Romi iz Borče

  13. Penzos ubiJo +++ na tekst iz momenta.

  14. ŠOKANTNA VEST iz sela V.Lalole podno Homolja

    MESNI PAROH NIJE NAPLAĆIVAO CRKVENE USLUGE !

    V.Lalole. Homolje. Tragom vesti koje smo dobili iz neimenovanih izvora iz Patrijaršije, ekipa "Kurajbera" uputila se u selo V.Lale ispod Homolja, da proveri zašto mesni paroh, protojerej Vukašin Đ.(38) nije naplaćivao crkvene usluge. Prema prvim saznanjima, do otkrivanja ovog slučaja došlo se sasvim slučajno, kada je Živadinka T. (74) došla u posetu sestri Radojki D. (69) , koja živi u V.Laolu, posle sahrane muža. Poveravajući se svojoj sestri, izjavila je da je morala pozajmiti 100 eura da plati opelo mužu. Radojka nije verovala svojoj setri Živadinki, jer njihov pop, protojerej Vukašin nikada nije naplatio opelo , vodicu ili krštenje. Iznenađena , otišla je kod nadležnog Vladike da proveri dal je njen pop oštetio , i tada saznala, da je upravo pomogla crkvenim krugovima da otkriju u svojim redovima veliku prevaru. Ubrzo zatim , na intervenciju najviših crkvenih krugova, protojerej Vukašin je procesuiran i očekuje se da mu kazna bude izrečena u što kraćem roku. Proterejera smo zatekli u crkvenom dvorištu kako okopava baštu. Posle dudog ubeđivanja ipak je izjavio za naš list:
    " Da , samovoljno sam tumačio Sveto Pismo i mislio da je dovoljno da živim od priloga koje narod ostavlja u crkvi. Nisam naplaćivao opela, vodice , krštenja, molitve i venčanja, neznajući da time činim veliki crkveni prekršaj . Takođe se izvinjavam svim crkvenim krugovima koje sam oštetio neplaćanjem dela novca koje bih tom prilikom zaradio. Kajem se i čekam kaznu."- izjavio je Otac Vukašin

    Sekretar Vladike Braničevskog ,Otac Pera, koji nadzire rad parohije Lalolske, priznaje da je bio zatečen ovim šokantnim otkrićem. "Otkako sam u službi, postoji validni cenovnik crkvenih usluga, i Otac Vukašin je morao biti upoznat sa njim. Dobijao ga je uz naše biltene. Iznenađen sam njegovim ne hrišćanskim ponašanjem. Direktno je uzimao Vladiki izusta, nenaplaćujući usluge od kojih 30% treba da ide Vladiki. Pa pogledajte samo kave su gume na Vladikinom džipu?!? Ugrozio je sve nas i treba da odgovara.
    http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ-lbFwghGjnmG197xcwyu2dEvAudL5bSV1KbNhWGaDbT7k22bPKw&t=1

    Dokaz-ćelava guma na Vladikinom džipu mogla da izazove nesreću. Nove gume bi bile kupljene da je Otac Vukašin radio svoj posao kako treba.

    Meštani sela V. Lalole priznaju da će im biti teško da plaćaju crkvene usluge koje
    su do sada imali za džabe. Neki čak razmišljaju da žive 5-10 godina duže kako bi dovoljno zaradili za sopstveno opelo, ne želeći da opterete porodicu.

    Otac Vukašin se i ranije isticao među sveštenicima, jer je dolazio na skupove u "Jugiću" -izjavio je kolega Oca Vukašina , koji je želeo da ostane anoniman. Jasno vam je svima da on nije dobro obavljao svoj posao, jer mu je deo parohije u planinskom kraju. Da bi stigao do svojih meštana u brdu morao je da vozi nekog novijeg džipa sa pogonom na sva četri točka. To je dovoljan dokaz da se nije brinuo ni o građanima!
    http://opusteno.rs/slike/2011/06/stari-automobil-11352/_sp-stari-jugo-crveni.jpg
    Jugo Oca Vukašina koji je bio neupotrebljiv u zimskim uslovima.

  15. ahahhaha jel ste videli da vam je ALO maznuo ideju za Acu Lukasa i njegov CD poklon na nekom prašku za veš.
    Ili je autor odavde od njih uzeo ali tek danas piše u ALO novinama o tome.Ja sam se cepao danas od smeha na poslu

  16. Nisam video to za Alo. Đubrad. Ima Kurajber d aih tuži lolololo

  17. Hahahaha počeli su da nas kopiraju, to je to :D

  18. Колико год ви кренули ово из спрдње, ваљало би да се нађе неко ко уме са сајтовима и тако тим глупостима па да отворите курајбер.цом

    Били би као њуз нет, само са много већим бројем вести, пардон ''вести'', гарантовано би било занимљивије, а и успели би да привучете масу.

    Кад су успели ови са тарзаније да привуку читаоце најбоље да ово не би могло.
    5 пута је боље, занимљивије и не ради се само о вулвама курчевинама, мастима, комплексима и тако тим стварима.

  19. Predlažem da se uvede kategorija KURAJBER VESTI i da možemo da dajemo velike pluseve, zvezdice i novčane priloge autorima koji nas ovako uveseljavaju svojim britkim rečnikom!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.