Prijava

>>>> E X K L U Z I V N O <<<
Kurir exkluzivno prikazuje snimak pred vratima vile Darka Šarića na Tatarskom brdu u Sremskoj Kamenici.Snimljena je cela akcija MUP-a Srbije.Prikazaćemo vam samo deo tog snimka ali potpuno dovoljan da vidite da je naš MUP spreman za sve moguće upade u dobro obezbedjenje vile kao što je u ovom slučaju Šarićeva.
http://forgifs.com/gallery/d/151375-1/Mexican_SWAT_gate.gif

KURIR PRENOSI!!!

DARA BUBAMARA APELUJE NA OMLADINU DA IDE U ŠKOLU!!!

http://img694.imageshack.us/img694/4306/169230934.jpg

Popularna umetnica Dara Bubamara, apeluje na omladinu i adolescente da uče i završavaju škole, jer "bez obrazovanja i proviđenja neće postati niko i ništa u životu"! Pevačica ističe da je obrazovanje jako bitno i da mladi treba da uče mnogo toga pogotovo recimo "kako radijacija i isparenje utiču na zdravlje komaraca" ili "kako kvantna fizika pospešuje bolje razumevanje Da Vinčijeve slike "Monaliza". Dara je kako kaže zabrinuta jer omladina visi po kafićima i cevči alkohol umesto da radi na svom usavršavanju i otvaranju novih horizonata.

KURIR ISTRAŽUJE!!!

Otkrivene tajne poruke pesama Radmile Manojlović!

http://img140.imageshack.us/img140/9537/5501q.jpg

Naučnici i psiholozi koji su godinama radili na otkrivanju šifrovanih tajnih poruka iz tekstova pesama Radmile Manojlović, konačno su uspeli da proniknu u lepotu i životne istine njenih uradaka. "Rada je nesumnjivo nacionalno blago Srbije i mora se tako tretirati! U njenim pesmama su sažete životne istine koje je ona odavno provalila, pa nam ih sad dozirano servira, što očekivano hipnotiše srpski i ljudski rod!", iznosi poznati psiholog. Oni ističu kako recimo u pesmi "Puno k'o Marakana" Rada implicira na postojanje inteligentnih bića i van naše galaksije, dok drugi tvrde da je u pitanju dokaz da postoji Bog! Treći pak tvrde da je ova pesma najbolji dokaz Darvinove teorije. Kurir će predano raditi na tome da vas na vreme izvesti i dokle su naučnici stigli u tumačenju tekstova Tanje Savić, za koju se sumnja da je u svojim pesmama sugerisala gde je Teslino tajno oružje!

DARA KAO DOSITEJ!!!21!"!!!!

EKSKLUZIVNO!!!!!
Kako kurir saznaje Darko Šarić je odradio obrnutu "Majkl Džekson" operaciju i promenio rasu da bi zavarao trag. Snimatelj Kurira iako u smrtnoj opasnosti uspeo je da slika Šarića u jednom selu u Nikaragvi.
http://www.dan.co.me/gfx_bb/drustvo03022012.jpg

Ivica Dačić je povodom toga izjavio da Šarić ne može da se sakrije od pravde i da MUP odavno ima podatke da je Šarić crnac. U saradnji sa Nikragvanskom policijom započeta je akcija "U'vati Crnca" za koju kažu da će već ovih dana doneti konkretne rezultate.

-----------------KURIR SAZNAJE------------------

LDP PREDLOŽIO NOVOG MINISTRA KULTURE!!!

http://images2.kurir-info.rs/slika-900x608/cedomir-jovanovic-jelena-karleusa-tribina-o-toleranciji-1328585176-52941.jpg

Na sinoćnoj konferenciji Glavnog odbora LDP, koja se održala iza zatvorenih vrata, donete su mnoge važne odluke, a verovatno ključna je ona da LDP predloži novog ministra kulture trenutnoj Vladi Srbije.

U tonu vanredno dobrog međusobnog razumevanja, tolerancije i konstruktivnih predloga, Glavni odbor doneo je jednoglasnu odluku da novi ministar kulture bude niko drugi do....
(više o ovome čitajte u štampanom izdanju "Kurir"-a)

izvinjavam se za oftopik :3 :
djoni,reci toj ženi da pogleda u poruku, od jučer, lolo.

U tonu vanredno dobrog međusobnog razumevanja, tolerancije i konstruktivnih predloga, Glavni odbor doneo je jednoglasnu odluku da novi ministar kulture bude niko drugi do....
(više o ovome čitajte u štampanom izdanju "Kurir"-a)

UJEEEE, PREKINUT
ORGAZAAAAAAM
.

Kurde jesu ono na slici Karleuša i Bojanboj? lolololo

Maro ne zna još dal će ići u nedelju zbog posla. Javiće ti se.

okej,ljubi mi je,možda se uključim i u temu lejta,uživkajte,over end aut :)

Čeda i Karleuša zajedno...neprocenjivo. :-)

Kako Kurir ekskluzivno saznaje u novom holivudskom blokbasteru o čudnoj porodici Adams ulogu Ujaka Festera je dobio niko drugi do Aleksandar Milić Mili, popularni kompozitor.
http://www.srecica.com/wp-content/uploads/2011/04/mili-v.jpg

Do zaključenja ovog broja nismo uspeli da kontaktiramo sa Milijem koji je, kako saznajemo, već krenuo autobusom do Holivuda.

---------------KURIR NA LICU MESTA!!!------------

NASTUP MILETA KITIĆA U "BOLJŠOJ" TEATRU U MOSKVI!

http://img696.imageshack.us/img696/3489/milekitic.jpg

http://img41.imageshack.us/img41/9360/1827914024e9307bec99395.jpg

Umetnik svetske klase Mile Kitić, uskoro treba da nastupi u "Boljšoj" teatru u Moskvi, da bi žiteljima tog grada preneo svoj jedinstveni muzički dar! " Kad me čuju Moskovljani ima da odlepe na mene!" samouvereno ističe Mile. Karte su rasprodate očekuje se i zakazivanje drugog koncerta na kojem će mu gosti biti i njegova supruga Marta sa "Južnim vetrom".

SKANDALOZNO:
Opljačkana kladionica Balkan Bet na Bežanijskoj Kosi, a pregledanjem snimaka kamere policija došla do osumnjičenog. Osumnjičeni je Boban Rajević, poznati pevač koji se najverovatnije odlučio na ovaj čin kada je video prodaju svog novog albuma.
http://3.bp.blogspot.com/_kLm1Xfk-cEQ/StjbhtfmcfI/AAAAAAAAAKQ/ggYHGWIcDHs/s400/zoramvislus3.jpg

••••• KURIR EXKSLUZIVNO•••••

-- RUSKA AKADEMIJA U MOSKVIČU DODELILA RASPUĆINOV ODRDEN JOVANU DERETIĆU ZA MINULI RAD NA TEMU O BRACTVU DVEJU SRPSKIH ZEMALJA - RUSIJE I SRBIJE --

''Kako naša redakcija saznaje, Ruska Akademija je konačno odala davno zasluženu čast našem velikom istoričaru i patrioti, gospodinu doktoru magistru Jovanu Deretiću prošlog vikenda na sajmu sabranih dela srpskog slikara Salvadora Dalića u Kremlju, tvrdi ruska agencija Кремљанске Снобости (slika)

Gospodin Deretić se zahvalio predsedniku Jeljcinu, šefu KGB Međedovu i ruskom patrijarhu Amfistotelu (slika)

http://i.ytimg.com/vi/KfyElc9KpXI/0.jpg
Zasluženo: Jovan Deretić

----------------KURIR OTKRIVA------------------------

TEODOR FON BURG NIJE MATEMATICAR

Kinšasa.Kako kurir ekskluzivno saznaje od dopisnika iz Kinšase gde je Teodor fon Burg na odmoru sa porodicom, Teodor fon Burg nije matematicar, čak i da nije išao na olimpijadu već da je vest namestio preko fotošopa.

http://images6.kurir-info.rs/slika-900x608/teodor-fon-burg-majka-magda-olimpijada-cetvrto-mesto-zlatna-medalja-direkto-1343861687-192815.jpg

UTORAK

Teodor fon Burg: Nemam kompljuter. AV AV AV DRŽAVA DURADI NEŠTO !!!

UTORAK UVEČE
Šokantno !!! Svaki treći učenik nema kompljutere u kuće, a država troši pare na plate i pemzije !

SREDA

Dačić: Da se kupi kompljuter Teodoru fon Burgu.

ČETVRTAK

Mrkonjić: Ne kupjte dedžgu kompljter, odmah će da ide na lemonparty . org

PETAK

jebo matematičara
ŠOKANTNO !!!! POGLEDAJTE NAJNOVIJE FOTOGRAFIJE GOLE VERE MATOVIĆ !!!

KURIR INFORMIŠE!!!!

PAPA: "ILI DA ME NA STADIONU "NIKOLA TESLA" DOČEKA HOR "KOLIBRI", ILI NE DOLAZIM U BEOGRAD!!!"

http://img41.imageshack.us/img41/3922/3976papabenedictoxvi.jpg

Papa Benedikt 16. je u svom ultimatumu, nakon što je primio poziv Tomislava Nikolića da dođe u Srbiju, zatražio da ga na aerodromu "Nikola Tesla" dočeka hor "Kolibri" u suprotnom "ništa od posete", kako navodi naš izvor. Papa je izričito zahtevao horsku pratnju njegovog dolaska u Beograd, oštro insistirajući baš na ovom horu. Organizatori dočeka su mu ponudili angažovanje hora "Viva Vox", zbog njegove očigledne naklonjenosti horskoj muzici, na šta je Papa odgovorio: " Il' Kolibri il' mutna Morava", što se može protumačiti kao jelte, izričit zahtev. E, sad zašto baš "Kolibri", nije nam poznato... O detaljima u našem štampanom izdanju.

--------------KURIR HITNO--------------------

PROCURELE PRIVATNE SLIKE MUAMERA ZUKORLICA U JAVNOST

http://farm6.staticflickr.com/5241/5343843639_a26896f0ff.jpg
Zukorla jebe Brankicu Stankovic

http://blog.b92.net/user_stuff/upload/140/zucky.11140.jpg

http://media.gorannecin.rs/2010/07/Sand%C5%BEa%C4%8Dki-muftija-Muamer-Zukorli%C4%87-zvani-BMW-hod%C5%BEa.jpg

Više slika u štampanom izdanju
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

SUTRA Kako izgleda govno Novaka Djokovica

------------KURIR OBAVEŠTAVA-----------

MITAR MIRIĆ OTVARA STUDENTSKI KULTURNI CENTAR U BEGALJICI!!!!

http://img684.imageshack.us/img684/6820/mitar20miric2.jpg

http://img267.imageshack.us/img267/9294/skcbeograd.jpg

Umetnik Mitar Mirić je odlučio da otvori studentski kulturni centar u Begaljici, jer mu je dojadilo "što samo Beograđani mogu da imaju SKC". Pošto se ovaj nesumnjivo vrlo uticajan umetnik odmetnuo i na finansiranje i gradnju kulturnih institucija, pitali smo ga zašto to radi, na šta je on rekao: "Pa, jebote, ne mož' vi u Beogradu samo da imate centar, mora malo i ljudi sa sela da dođu u dodir sa kulturom", a mi pozdravljamo ideju ovog prosvećenog čoveka! Tarmi ističe da će se zalagati za obnovu kulturnog identiteta u Srba i da će svoj nesumnjivo ogroman doprinos upotrebiti u najbolje svrhe!

E, moraću ovde da dam svoj doprinos, samo da me inspiracija posluži. Za sad, da se upišem u temu.
Ismejah se kao nenormalan :)))

KURIR DONOSI!!!

KNJIGA VOJISLAVA ŠEŠELJA "ENGLESKI PEDERSKI ISPRDAK TONI BLER", KANDIDAT ZA NOBELOVU NAGRADU!

http://img405.imageshack.us/img405/9467/ideologija.jpg

http://img827.imageshack.us/img827/9893/drseseljengleskipedersk.jpg

Vojvoda Šešelj naš istaknuti političar i pisac nepravedno i nepotrebno utamničen u haškom kazamatu, zvanično postaje kandidat za Nobelovu nagradu, a tome je najviše kako saznajemo doprinela njegova knjiga "Engleski pederski isprdak Toni Bler", koja je prodata u rekordnom tiražu od 2.000.000 primeraka. Vojvoda ističe da mu je svejedno da li će dobiti nagradu jer mu "ne treba nikakva nagrada iz trule EU", ali napominje da ipak ne bi bilo tako loše da je dobije, jer "želi da utera sudiji Kvonu i Tomislavu Nikoliću".
Više o ovome u štampanom izdanju!