Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
апелујем да се избаци неприкладна реч из наслова
Avaaataaaar ...
Možda si uplatio klitora?
firefox je za prave muskarce
Možda nikad nećeš dobiti vozačku zbog daltonizma?
meni su baš do jaja. Moram i ja sebi staviti da budu plavi. Još uz ovu moju svetlu pozadinu, ajao.
Sve u svemu, ništa ja tu ne bi dir'o.
Možda su se zarazila s neku boles
Ipak ne. Pune 2 godine vozačkog iskustva su za mnom. :)
КАИЗЕНЕ, НИНКА ИМА ПЛАВО А МОДЕРАТОРИ НЕМАЈУ! НЕПРАВДА!
Kod mene je nandžarasto. :)
Dobrovoljno se javljam da zaplavim kog moderatora. :)
Navuko ti se Krom na LSD i meskalin, proce ga
http://www.kud.si/images/thumb/d/df/Srbezovski.jpg/270px-Srbezovski.jpg
Зашто су ти линковииии поплааавели, друууужееее?
VratiJo se.
Dal' da sad zaključam temu ili da još malo pozborite o tome? :-))
Znači niko nema ništa da doda...zatvaram raspravu na temu "Zašto su mi linkovi plavi koji kurac? ".
3, 2, 1, sad!