Hipster klubovi

1. Cini mi se da u 1. kolu malo uplaseno prisli protiv novog pazara.
    A skoro procitah negde da ogromna potraznja za sezonskim kartama, al zajebancija sto jos stadion nije dovrsen.

Мислим да ће Нови Пазар ове године бити јак, толико су га форсирали да просто мора бити. А и онај црвени картон што су шукнули Радничком на тој утакмици их је доста сјебао. Иначе мислим да се Раднички неће борити за опстанак, против доброг клуба су направили преокрет. Изгледа да су добро одрадили прелазни рок, бар се надам.

И да, ладно Доњи Срем добио Партизан. лолз

2. Ево и детаља са текме, изгледа да није био лош фудбал.

http://www.youtube.com/watch?v=bRNr7zPv7Sk&feature=player_embedded

3. Joj, jebem ti fudbal. Bio je loš dan za ljubitelje dobrog fudbala kod mene.

4. Joj, jebem ti fudbal. Bio je loš dan za ljubitelje dobrog fudbala kod mene.

da, ali to je stanje naseg fudbala. takvi su i zvezda i partizan i zato sam resio da navijam bar za one od kojih se ne ocekuje mnogo, a obicno pruze vise, i pruzali bi jos vise da nije mafije u vrhu fudbala u vidu zvezde, partizana i saveza.

5. Napred Radnicki Nis!!!!

Kao simpatizer Budućnosti iz Podgorice, dužan sam da se složim u potpunosti!
    BraCki klubovi.

6. Контам да би бод овде био задовољавајућ резултат.

Него питање за Јагодинце, планирају ли се на овом стадиону још неки радови или ће да остане овако до пола урађен? Био би до јаја леп да ураде и јужну трибину као северну.

7. cuti, niski jos nije ni za upotrebu :)
    kapiram da ce i njega na pola da ostave.

nego jebi ga, brzo izjednacise kragujevcani...
    sve se nadam da cu videti radnicki u evropi bar utakmicu dve, al dobro je i ako ostanu u ligi.
    a redimo da je realno 5-6 mesto, a dobar uspeh 3-4. narednih godina... malo da se privucu navijaci i ponovo podigne klub.

8. Aha, naši osvojili regionalni kup. Sad su valjda u osmini finala Kupa RS.

9. sve se nadam da cu videti radnicki u evropi bar utakmicu dve, al dobro je i ako ostanu u ligi.

Изгледа ми да се добро ради, боља је игра него прошле године чим успевају да се носе са овим јачим клубовима. Мада мислим да су још слаби да би изборили место у Европи, али следеће године би било реално, само да се улети нека ситна кинта за појачања. Или ко зна, можда се на полу-сезони појачају, што да не. То би им била прва Европа од 80-их чини ми се. х)

10. Је л' се игра на Чаиру или негде на страни?

11. ја сам чуо да нишлије данас играју на чаиру иако није скроз завршен

12. http://www.youtube.com/watch?v=ODzCY3_oGMo&feature=player_embedded

КЕЦ У НИШУ!

И да, играло се на новом Чаиру! Не на целом, зато што исток још није пуштен у употребу. Исток је иначе тренутно највећа трибина и прима, тј. примаће око 7000, и има два нивоа. Дакле, пуни су били југ и запад, као и део севера који је имао постављене столици. Север је био пуштен на дан утакмице, због повећаног интересовања. Било око 8000 људи.

Иначе да кажем да је Раднички доминирао целу утакмицу, гол прелеп као што видите горе у 82. минуту. Последњих 15ак минута је певао цео југ, дакле неких 4000+ навијача у глас, плус на крају цео стадион "Раднички, Раднички!"!

Надам се да ће за куп 26. да пусте бар доњи део истока и цео север, јер биће сигурно све препуно и интересовање ће сигурно бити велико!

13. - Еси чуо да долазе Стонси у Ниш?
    - Неам појма ко су ти, ал ће ги добије Раднички.
    лолооло

14. Иначе, плус и омиљено за клип.... Каква атмосфера, јбт каква срећа! УФ!

15. Колики ће бити капацитет стадиона у Нишу кад га скроз реновирају? Ја сам чуо да ће бити 25 000 места.

16. Да, кад га скроз одраде биће 25000, мада вероватно кад заврше ово што су почели, биће 18000, и такав ће бити неко време. Рекоше да за одрађивање запада (који је стара трибина, дакле остатак старог Чаира), тј. за његово рушење и грађење новог потребно 500 милиона динара. Нови запад би требао да буде највећа трибина са око 9000 места, овако је заоставштина са једва 2000.

17. Оће да стављају кров? Нешто ми изгледа као да га не планирају а то би било много глупо...

18. Кров кошта милион еврића, а ваљда могу да га ставе тек кад направе цео стадион. Фазон је што се људи цимају да сад, након што је бар део стадиона оспособљен за утакмице, почну да одуговлаче са радовима, да кењају како нема пара и тако то, а има, бар за све сем за запад... Тако да, читам и по форуму Мераклија, има да форсирају управу да заврше посао до краја, бар да заврше ове три трибине, јер иако је овај спољашњи део (столице и тако то што се види на снимку) одрађен до краја, унутрашњи део није. Све је некако било импровизовано, ал' ајде сад, ваљда ће и то да одраде до краја, да направе ВЦ-е и тако то, упишаше се људи живи.

19. Peki ima vecei, bio juče piš'o u veceu. :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.